gundam

Zaczęty przez Pheonix, Listopad 29, 2008, 01:25:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

gdzie mogę obejrzeć wszystkie serie z dobrymi polskimi napisami ??

DIO

PL ciezko, zwlaszcza gdy chcesz obejzec starsze serie majace 20  czy 25 lat juz :p

learn english :D ..... niestety ale to jest prawda

szukaj po jakichs forach maniakow anime alob gundamow tam moze cos znajdziesz w pl, z angielksimi napisami nie ma problemu zeby sciagnac cokolwiek

Pheonix

chodzi o tą co na hyper tv kiedyś była

DIO

Cytat: Pheonix w Listopad 29, 2008, 02:13:50 PM
chodzi o tą co na hyper tv kiedyś była

nie wiem ja mam internet, a telewizor robi za mebel, nawet zpaomnialem jak sie to obsluguje :D

Pheonix

daj linka gdzie oglądasz (online) :)

DIO

uu bedzie ciezko

Afterwar Gundam X  - www.myspace.com
Gundam Seed i Seed Destiny (drugi sezon) - www.myspace.com
Gundam 00 (sezon drugi  :_delf_3_1: takze jest tam)- www.myspace.com

ee wszystko na myspace  :D

Gundam Wing takze jest na myspace ale imo tragedia bo Eng dub = strach sie bac to ogladac, poszedl w ruch isohunt i sobie sciagnalem ;>

inne probuj na www.megavideo.com , kilka pierwszych epkow Mobile Suit Gundam jest na bank wiec pewnie i wiecej bedzie (video maja wiecej niz veoh, i nie usuwaja tak szybko nowosci jak veoh) ale strasznie nie lubie ich odtwarzcza ale czasem nie ma rady ;>

wymienione przezemnie serie uwazam za dobre i warte obejzenia, reszta jest ....mhm jakos mi nie przypadla do gustu

Marvix

Cytat: Pheonix w Listopad 29, 2008, 04:16:48 PM
daj linka gdzie oglądasz (online) :)

Sciagnij z neta przez torrent lub : kreskoweczki.pl

Pheonix

to inne pytanie :D gdzie mogę kupić modele do składania/sklejania gundamow ?? najlepiej model exia z gundam 00

Marvix

Cytat: Pheonix w Listopad 30, 2008, 01:14:45 PM
to inne pytanie :D gdzie mogę kupić modele do składania/sklejania gundamow ?? najlepiej model exia z gundam 00

allegro /ebay

a co do sklepu szukaj sklepów  art. fantastycznymi figurki lotra ,wh40k ,D&D ,zależy gdzie mieszkasz jednakże polecam aukcje internetowe :)
Bo nie jesteś w stanie raczej w polsce tego kupić(coś co nie jest bardzo popularne ,się nie sprzedaje) więc tego nie sprzedaje .Choć figurki są świetne nie mają dużej renomy .Nom a jak potrzebujesz tylko modelika:D -to Allegro.pl -dla poczciwie nam kupujących xD

Pheonix

mam wszystkie odcinki gundam winga ale mam do nich napisy które są bez openingow i endingow czyli w połowie op sa  juz napisy z tej środkowej części
skąd ściągnąć dobre napisy napisy ?

Pheonix

ile jest odcinków gundama 00 ??

eSkel

Gundam 00 - 25
Gundam 00 S2 - 9/25?

Ryltar

Edycja na Hyperze to bylo Gundam Wing.

Pheonix

Cytat: Ryltar w Grudzień 04, 2008, 11:05:48 PM

dzieki juz sciagm

kiedy beda nowe odcinki gundama ??

milan9

Dla magików, którzy mają problemy z obsługą google - I sezon Gundam 00 - http://patrz.pl/tv/12183,Wszystkie

DIO

Cytat: Pheonix w Grudzień 06, 2008, 11:12:03 AM
Cytat: Ryltar w Grudzień 04, 2008, 11:05:48 PM

dzieki juz sciagm

kiedy beda nowe odcinki gundama ??

co niedziela sa nowe epizody G 00 w tej chwili, problem ze suby wychodza rpzewaznie rano (mowie o takich sensownych)

figurki? Ebay, na allegro moze byc problem, zwlaszcza z nowosciami, 99% musi przyjsc z japoni i/lub usa, my zyjemy w europie gdzie cywilizacja jeszcze nie dotarla

Pheonix

ale suby polskie czy angielskie ??

DIO

lol polskie? w cuda wierzysz ? ja mowie o angielskich, polskie w najlepszym wypadku wychodza w 3-4 dni po angielskich a do G00 to nawet nie wiem  ale poslizg moze byc duzo duzo wiekszy

googli pytaj prawde ci powiedza

Pheonix

a masz jakiś konkretny link gdzie dają takie napisy angielskie w miarę łatwe do zrozumienia

DIO

http://anijunkie.com/

w poniedzialek rano zawsze jest, na torrentach cos roznie bywa  i przewaznie konkretne suby sa kolo srody/czwartku dopiero

tylko z anijunkie sie trzeba oswoic ze maja troche skopany odtwarzacz (a dokladniej ~1/4 ekranu zajmuja reklamy) no i tez na glupie stronu uploaduja, ale z drugiej strony im sie nie dziwie bo vaoh cos ostatnio strasznie namietnie usuwa (i to bardzo szybko) wiekszosc epizodow wszystkich ongoingow jakie sie teraz ukazuja

TheOwn3r

No, ja sie wlasnie biore za Gundamy, zaczynam od tych z 1979 roku ^,^.
;o

DIO

jak znajdziesz cos :

1. w znosnej jakosci
2. z jap audio + eng subs albo cokolwiek podpisane dual audio

to daj znac , ja pecha mam do suzkania i brak checi w tej chwili ;>

Pheonix

za ost z 2 sezonu dam + ^^ ma ktoś ostatnia piosenkę z 14 odcinka s2 ??

wiedziałem ze anew to innowator ale cały odcinek 19 wymiata :D wreszcie się tej Chinki pozbyli

Art

Cytat: Pheonix w Styczeń 18, 2009, 04:48:40 PM
ma ktoś ostatnia piosenkę z 14 odcinka s2 ??
http://www.youtube.com/watch?v=PQ1omdQX8ho "TOMORROW" by Ayumi Tsunematsu ?
[/quote]

tak:) i oczywiście zgodnie z obietnica masz +
)

Pheonix

ktoś ogląda gundama 00 s2 ?? fajna seria ale od code geass jak dla mnie lepsza nie jest