Ephion - Medium / High - Gracia II

Zaczęty przez Ephion, Listopad 28, 2008, 02:51:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Cytat: Lama Pidżama w Grudzień 02, 2008, 03:24:44 PM
A tak wszyscy na mnei najezdzaja ze pisze prawde :D mozecie sie sami przekonac jakie fajne cyrki z ephionem :P

Ty najezdzałes na HR , ja dedykiem low się nie zajmuje  :) Co do HR to dzisiaj start. Mnie to tez dziwi bo l2j jest legalne , ale nie będe się kłucił z adminem low ! Szukaja zagranicznego dedyka - nie wiem co z tego wyjdzie . Wiem tylko tyle , ze HR startuje dzisiaj.

Zovi

Cytat: Matim22 w Grudzień 02, 2008, 03:43:33 PM
Cytat: Lama Pidżama w Grudzień 02, 2008, 03:24:44 PM
A tak wszyscy na mnei najezdzaja ze pisze prawde :D mozecie sie sami przekonac jakie fajne cyrki z ephionem :P

Ty najezdzałes na HR , ja dedykiem low się nie zajmuje  :) Co do HR to dzisiaj start. Mnie to tez dziwi bo l2j jest legalne , ale nie będe się kłucił z adminem low ! Szukaja zagranicznego dedyka - nie wiem co z tego wyjdzie . Wiem tylko tyle , ze HR startuje dzisiaj.
A konkretnie godzina ? :|
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Matim

21.00 chyba , ze uda mi sie wyrobic na 20.00

sliP

Jeśli mogę zapytać, co łączy serwer HR z serwerem LR poza nazwą? :P

Asta Entreri

Masełko!! :_delf_4_1: :_delf_4_1: :_delf_4_1:

Masełko czyli deve serwerów
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Matim

Majdan

mam nadzieje ze dobrales ekipe staranniej jak ostatnim razem:)
no coz widzimy sie an starcie hr i mam nadzieje ze znajde kogos z PlayBoys :):
Rass ^^

Matim

127.0.0.1 localhost
195.248.241.21 l2authd.lineage2.com
216.107.250.194 nprotect.lineage2.com

Server On , ale sa problemy z clas masterem i bufferem . Za chwile dodamy do sklepu marki na profesje a potem class mastera.

Zovi

A mi nie dziala :/

Pisze zebym czekal i dalej nie chce przejsc :|

EDIT.
Wrzućcie dobry patch na jaki kolwiek serwer i dajcie go pobierac ...
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

DoomTerror

Ten serwer to dno jakich mało wczoraj low rate uruchomili wszytko ladnie kilka bugow niby naprawiaja po 5h nagle wywala wsyztkich i admin mowize nie ma licencji na dedyka czy pliki l2j LOOOL O_O i ze bedize przez tydzien zalatwial nowego .... Dzisiaj wystarowal hr i ku mojemu zdziwinieu nie moglem na niego wejsc po 20 min dowiedzailem sie od graczy ktorzy wbili na serwa ze trzba miec czysty system + hosts ofc admin nas olal poszedl sobie i olal tych co im nie dziala nawet wczesniej nie powiedzili nic o czystym systemie hostach a z wczorajszego low rata kazali nam sciagac system -_- i musze robic reinstalke lub sciagac ale ofc nie dali czystego systemu na stronke zeby ludzie sobie mogli pobrac olali nas ogolnie to jest najgorsza administracja z jaka sie spotkalem w histori l2 GORACO NIE POLECEM TEGO GOWNA.

bula

hej, hej kolezko, nie mieszaj LR z HR ephionem,

a wracajac do sprawy dzisiejszego startu HR ... co by tu nie mowic to i tak fail, ale mam nadzieje ze w niedlugim czasie Mathim razem z ekipa uporaja sie z ustawieniem serwa i bedzie mozna pograc

Zovi

Serwer dziala, tylko ze to wszystko nie przemyslane bylo, bo kazali usuwac system, jak go nie wolno bylo usuwac i tyle...

bula

Cytat: Zovi w Grudzień 02, 2008, 10:09:12 PM
Serwer dziala, tylko ze to wszystko nie przemyslane bylo, bo kazali usuwac system, jak go nie wolno bylo usuwac i tyle...
to jest akurat najmniejszy problem, zreszta nikt zadnego systemu nie kazal usuwac

Zovi

Cytat: http://www.ephion.com/viewpage.php?page_id=2
Jak się połączyć?
1. Zapoznaj się z regulaminem naszego serwera

2. Ściągnij i zainstaluj klienta Lineage II Gracia Part II (np z Link)

3. Sciągnij system z poniższego linku

Link

4. Usuwamy stary system i wklejamy system L][Ephion

5. Zarejestruj swoje konto

Link

6. Uruchom grę plikiem L2.EXE, znajdującym się w podkatalogu "system" klienta gry (domyślnie: C:\Program Files\Lineage 2\system\)

Powodzenia i miłej gry!
No czy ja wiem ...

Onegar

Mała proźba przygotujcie serwer a poźniej mówcie o starcie cya :)

Po co się śpieszyć przezto tylko straciliście dziesiątki Graczy...

Zovi

No, w zasadzie serwer postawiony tak o, na odwal sie, ale nie mam zamiaru odchodzic z niego, przynajmniej na razie :)

Marvix

Cytat: Onegar w Grudzień 03, 2008, 09:06:32 AM

Nie zgodze się z tobą jakby stracili dziesiątki graczy to licznik musiał by być ujmny(Online)
Każdy wie o co chodzi;p

Zovi

Cytat: Marvix w Grudzień 03, 2008, 11:20:33 AM
Cytat: Onegar w Grudzień 03, 2008, 09:06:32 AM

Nie zgodze się z tobą jakby stracili dziesiątki graczy to licznik musiał by być ujmny(Online)
Każdy wie o co chodzi;p
/agree
Ale nie zniechecajcie sie chlopaki :P

W koncu macie mnie :D
Bo0 ja na tym serwie bede gral, jak do jutro max. naprawicie wszystkie bugi itp. :)

RolleR

A mnie ciekawi kiedy będzie class master  :( Musze questa robic na profke :/

Zovi

Noo, ale ja mysle ze niedlugo, moze dzisiaj wieczorem, albo jutro bedzie juz (mam taka nadzieje :) )

Matim

Cytat: Zovi w Grudzień 03, 2008, 10:36:13 AM
No, w zasadzie serwer postawiony tak o, na odwal sie, ale nie mam zamiaru odchodzic z niego, przynajmniej na razie :)

Ty jestes na odwal :/ Staralem sie i rboilem wszystko jak trzeba , ale mamy problemy z Class Masterem i Bufferem . Gdy zezwalam na uzywanie class mastera to GameServer sie nie uruchamia.

Zovi

Cytat: Matim22 w Grudzień 03, 2008, 03:26:35 PM
Cytat: Zovi w Grudzień 03, 2008, 10:36:13 AM

Ty jestes na odwal :/ Staralem sie i rboilem wszystko jak trzeba , ale mamy problemy z Class Masterem i Bufferem . Gdy zezwalam na uzywanie class mastera to GameServer sie nie uruchamia.
Ej kolego, mowie tylko prawde, popatrz prawdzie w oczy, nie tylko buffer i classmaster nie dziala, wiele rzeczy tak samo :/ Ja rozumiem, ze sie napracowales i ze duzo czasu ci to zajelo, rozumiem ze to trudne jest, ale moim zdaniem, jak cos robic, to robic to dobrze. Problemem jest tez, jak sie kupuje cos, to nie widac potem tych rzeczy w inventory.

Matim

Trzeba miec dobry system - dzisiaj go dodam na forum.

DoomTerror

Trzeba miec czysty system GRACIA PART 1     linki podalem na forum anocuments>czysty systel download         na forum ephiona.

A Ty Mathim moze zamiast dyskutowac na tym forum bardziej skupisz sie na naprawie bugow ?

Matim

A myślisz , ze co ciągle robie ? Ale jeśli nie będe zaglądał na forum to zaraz będzie płacz , ze się nie interesuje .