Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Dev w Grudzień 01, 2008, 12:09:38 PM
QQ, qqqq qq qq 26 con xd\

/fixed

Sorry wplyw wow i flame z niego xD

Teraz bone daggerem sproboj xD

Virandile

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

bula

niunius

Mówicie że SK nie wygra z gladem ja uważam że wygra jeśli wejdą wszystkie cubici to on nas wali za 2x 45 a my go za 2x 150.
W sumie trochę oleju w głowie trzeba mieć

bula

Cytat: niunius w Grudzień 02, 2008, 03:47:57 PM
Mówicie że SK nie wygra z gladem ja uważam że wygra jeśli wejdą wszystkie cubici to on nas wali za 2x 45 a my go za 2x 150.
tak bo glad bije regularami i ma mniej hp/cp niz SK okkkkkkk

CytatW sumie trochę oleju w głowie trzeba mieć zanim zacznie sie pisac na forum o czyms o czym sie nie ma pojecia
/fixed

Asta Entreri

m.kryt z draina w glada FTW /lf confirmation
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

niunius

Nie drainy tylko full buffed byłem elixiry na hp miałem i dwa ud do tego smart cubic poison i gdzie moje HP i cp gdzie mój attack gdzie mój def w sumie to wystarczy poczekać mamy dwa ud aż 2x wejdzie Phantom cubic i już po zabawie hehe nie bójcie się filmik będzie żebyście nie mówili że to ściema

/Fro

bula

Cytat: niunius w Grudzień 02, 2008, 04:13:19 PM
Nie drainy tylko full buffed byłem elixiry na hp miałem i dwa ud do tego smart cubic poison i gdzie moje HP i cp gdzie mój attack gdzie mój def w sumie to wystarczy poczekać mamy dwa ud aż 2x wejdzie Phantom cubic i już po zabawie hehe nie bujcie się filmik będzie żebyście nie mówili że to ściema
juz sie nie moge doczekac LOL, srsly albo walczysz z gladem ktory kompletnie swojej postaci nie ogarnia i bije z regularow albo mowisz o C4 ... oh sry w C4 nie bylo elixirow, czyli pierniczysz jak poparzony

Virandile

Macie 3 UD, Shield Basha, Hexa i Judgmenta, a Glad 2 skille omijajace Shield Block Defence w tym jeden ktory zadaje damage (fakt mocny), krotkiego Celestiala, tone CP i biednego M. Defa. Dopóki nie bedzie mial skilli na element ja bym sie nie obawial specjalnie. W walce z Gladem trzeba nauczyc sie bashowac w odpowiednim momencie i sukces murowany.

Swoja droga ostatnio mialem 1vs1 z Gladem 83lvl na IoP, zaden z nas nie mogl zabic drugiego.

/Fro
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

niunius

Właśnie shield bash to jest już sukces nie chodzi tu o stuna tylko o detargeta

pigulec

Nie, chodzi o interput TSSa...

Kwadrat

Cytat: niunius w Grudzień 02, 2008, 03:47:57 PM
mowisz o open czy oli? bo jak open to glad zazwyczaj wygrywa (to juz zalezy od sk i jego wyczucia w bashu), za to na oli nie ma co zbierac z duelista

niunius

Cytatmowisz o open czy oli? bo jak open to glad zazwyczaj wygrywa (to juz zalezy od sk i jego wyczucia w bashu), za to na oli nie ma co zbierac z duelista
To akurat było open expiłem sobie na tyrkach i podleciał do mnie Sh i destro ubili mnie to ja się wróciłem i glada ubiłem.

pigulec

Sry, ale czy tyrki to nie są 35 lve z Westlandu?

niunius

Cytat: pigulec w Grudzień 02, 2008, 05:03:01 PM
Sry, ale czy tyrki to nie są 35 lve z Westlandu?
Tyranozaurs czy tam jak on się zwie lvl 80 z primaveal isle

TruTherion

niunius

Tak zaraz zrobię filmik to sami zobczycie

pigulec

Filmik z HR. Hmm... Podziękuję...

Shen

Asta Entreri

Cytat: Shen w Grudzień 02, 2008, 05:21:51 PM
to jakas prowokacja
nie, to po prostu retardy w topicu SK... :_delf_4_3:

Frohike

A ja chcę zobaczyć ten filmik ;D

Kwadrat

Cytat: Frohike w Grudzień 02, 2008, 05:24:54 PM
nom czemu nie, jak SK sam zbija kilkaset tysiecy hp XD (nie pamietam dokladnie ile)
powiedz jaka kronika + jaki rate servera

TruTherion

Cytat: Kwadrat w Grudzień 02, 2008, 05:28:39 PM
Cytat: Frohike w Grudzień 02, 2008, 05:24:54 PM
nom czemu nie, jak SK sam zbija kilkaset tysiecy hp XD (nie pamietam dokladnie ile)
powiedz jaka kronika + jaki rate servera

Raczej ile buff slotów i jaki max enchant.

Asta Entreri