Zabójca magów w Graci ?

Zaczęty przez Daaaa, Grudzień 03, 2008, 10:59:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daaaa

Witam, słabo się na tym znam ale słyszałem że w Graci magowie [których jak na woja przystało nie cierpię ;/ ] mają dostać ponoć porządnego kopa. Dlatego chciałbym spytać która z klas wojowników [pomijając tyranta] ma największe szanse na ubicie maga w 1v1 lub 3v3 na podobnym lvlu/sprzęcie/umiejętnościach/buffie itp. Osobiście preferowałbym Glada lub SK, ale nie wiem dokładnie jakie komu skille dochodzą w nowej kronice dlatego pytanie to kieruje do Was forumowicze.

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Laner

Dagger rozwali maga inni wojowie raczej nie wg. mnie.
Oczywiście gdy jest to ustawka bo gdy dagger napadnięty zostanie z zaskoczenia to i on niechybnie umerze

Daaaa

Jakiś konkretny nożownik czy właściwie obojętne? Mam trochę uprzedzenia do jasnych elfów.

Edit:a kto z ciężko opancerzonych miałby największe szanse?

karlossg

Ryltar

To jest gatunizm :P

Wylacz dzwiek i problem znika :D

Daaaa

Zarean

Wujek google wie wszystko, tekstury zmienić i git xD

Raczej bez różnicy jakiego daggera wybierzesz, każdy ma trochę inny styl i lubi co innego więc musisz sam podjąć decyzję.

Helioks

Mysle ze wojownik przystosowany do tlucenia magow jest kamael berseker

Marc1n

HATE ME MOAR!

Zarean

Cytat: Helioks w Grudzień 04, 2008, 04:50:58 PM

Zależnie od sytuacji, ale w sumie taki dagger "teoretycznie" zabije szybciej takiego maga niż Zerk.

PeBe

Dagger/tyrant imo.
Zależy od buffka zreszta

Helioks

Cytat: Zarean w Grudzień 04, 2008, 05:29:56 PM
Cytat: Helioks w Grudzień 04, 2008, 04:50:58 PM

Zależnie od sytuacji, ale w sumie taki dagger "teoretycznie" zabije szybciej takiego maga niż Zerk.
Niby racja ale mozna rzec ze Zerk jest lepiej do tego przystosowany nawet nie musi podbiegac jak dagger tylko shoulder charge i niedosc ze jestes przy magu to jeszcze najprawdopodobniej siedzi na stunie po tym zuca sie violent temper (czy jakos tak) i po sprawie

Asta Entreri

tia, tyle, że dagger strzeli shadowstepa --> backstaba i gf :P
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

TruTherion

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 04, 2008, 07:29:13 PM
tia, tyle, że dagger strzeli shadowstepa --> backstaba i gf :P

Gorzej jak będzie stał przodem do maga (Marc1n gdzies wspominał, że nie koniecznie na plecy teleportuje, chyba, że mi się coś pomyliło).

Asta Entreri

cóż...lethal blow też boleć na robe userach...

Ryltar

Asta Entreri