Subklasy

Zaczęty przez Beatronix, Lipiec 21, 2006, 12:40:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piotrekxx89

Glad/xx najlepszy teraz na pvp (1 na 1)

REsek

Hmm,troche jeszcze poczytalem no i wyszlo na to,ze zagram albo glad/xx albo he/xx ew TH/xx... Wiem,ze glad w Interlude 1v1  zamiesza i wszystko zniszczy,ale na mass albo cos to wtedy juz he ... A wiec sam nie wiem,prosze o odpowiedz i jakies przykłady.. Dzieki  za odp Piotrek

Elvin

Zrob GL/HE i buff-bota WC/BD

na 1v1 masz GL w light armor + ue xD + dash + troszke do crit chance i power.
na mass masz HE z troszku wiekszym p.atakiem + duzo pdefa + tona cp/hp

piotrekxx89

Cytat: Elvin w Maj 05, 2008, 07:17:34 PM
Zrob GL/HE i buff-bota WC/BD

A masz bota pod IL ??  :dry:

tomick

moim zdaniem  SH/SE wymiata pod każdym względem, a HE/PP nie jest taki dobry, jak SR/PP :]

Elvin

Cytat: tomick w Czerwiec 01, 2008, 06:00:35 PM
moim zdaniem  SH/SE wymiata pod każdym względem,
Szczegolnie pod wzgledem szybkosci padania. Wymiot - jeden hit i Cie nie ma.

Cytat: tomick w Czerwiec 01, 2008, 06:00:35 PM
a HE/PP nie jest taki dobry, jak SR/PP :]
yyyy niby dlaczemu?

Kostek(...)

1.mutanty moga brac udzial w olimpiadzie i byc hero?
2.jak mam np. wc/ol to hero bedzie wc czy do wyboru?
3.dla bh moge tylko sube crafta czy inne normalnie na legalu?

LuSeR

ad 1. mutanty nie moga byc hero i nie moga brac udzialu w oli

ad 2. wybierasz klase na ktorej chcesz byc hero ;) tzn switchujesz przed koncem miesiaca.

ad 3. tylko crafta (chyba ze na dn nadal mozna robic mutanty)

Kostek(...)

ok thx to mutanta nawet nie zaczynam robic

Zovi

Co by bylo lepsze i dlaczego?
Necro\bish czy
Necro\pp ?

Bo te subby mnie ciekawia, ew. podajcie jakies wasze propozycje :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Aventhia

A ja mam takie pytania: ile w ogóle można mieć subklas? I czy do EE pasuje Temple Knight?
Elven Elder (65 lvl)
Klan: Przedwieczni

Serwer: Valdaron

orri

można na jednej postaci mieć jedną subklase ( można mieć 4 retaile )
mi sie wydaje że ee/tk to niezbyt szałowa postać
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

Kazuya

ee/sps ;p
masz dobry buff, reg many ;]
rpg x5 [gh85]

ScovY

Ja mam pytanie jak to jest ze swichowaniem (nie wiem czy dobrze napisałem) mutantów.
Coś słyszałem kiedyś i Drake też coś pisał ze jak się przełącza na inna klasę to mogą być jakieś problemy może zniknąć subka czy coś takiego. I mam pytanko do posiadaczy mutantów albo kogoś kto ma pewne informacje na ten temat o co tu dokładnie chodzi...
Aha jeszcze jedna sprawa. Mam Destro retail necro moge zrobić necro/ol ? Czy musze mieć OL retail necro i necrusa zsubowac na OL ?
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Matiasso

Cytat: ScovY w Grudzień 08, 2008, 07:30:08 PM
Aha jeszcze jedna sprawa. Mam Destro retail necro moge zrobić necro/ol ? Czy musze mieć OL retail necro i necrusa zsubowac na OL ?

Tak jak masz jest dobrze ;)

kacyfik

dokładnie ;] masz dobrze, a co do switch'a to ja z moim es/ol'em problemów nie mam  :)

orri

chodzi o to że jak masz destro+retail np. ee/ol to jak chcesz z ee/ol sie przełączyć na destro to musisz to zrobić z posaci którą dodałeś na retailu czyli w tym wypadku ee ( jak zrobisz to na statach ol to to się już nie przełączysz spowrotem na ee/ol ( tak słyszałem nigdy nie próbowałem xD )) problem najczęsciej dotyka des/pal :) które są robione w ciele orka
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

ScovY

Ok. Dzięki za wyjaśnienie ;]
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

kacyfik

Cytat: orri w Grudzień 13, 2008, 11:55:57 AM
chodzi o to że jak masz destro+retail np. ee/ol to jak chcesz z ee/ol sie przełączyć na destro to musisz to zrobić z posaci którą dodałeś na retailu czyli w tym wypadku ee ( jak zrobisz to na statach ol to to się już nie przełączysz spowrotem na ee/ol ( tak słyszałem nigdy nie próbowałem xD )) problem najczęsciej dotyka des/pal :) które są robione w ciele orka

Ja sie przelaczylem z OL na tyranta ^^ a potem wrocilem na ol.es bezproblemowo... ale jak sie dowiedzialem, ze to sie moze popsuc to juz tak nie robie xD

PloomBoom

Destro/XYZ (moge wybrać jedynie z swojej rasy). Dało by rade podkoxać Destro Tyrkiem ? Czy może lepiej nie wydziwiać i zrobić sprawdzonego Destro/Wc ?
GL & HF

davidus

destro/tyr jest wyśmienity do expa, farmienia i rb,a jeśli się odpali to nie ma dla niego granic :P ,tylko oczywiście musisz mieć bufy bo bez tego ani rusz, jeżeli możesz sobie skołować jakiś dobry support, najlepiej pp z pof-em,bd tez nie zaszkodzi, to polecam ta sube

kacyfik

na trainy w fog, dino, i takie tam inne wystarczy se/bd z pow

Ramzesio

Jakie połączenie najlepiej zrobić dla glada pod względem pvp? Tak bym mógł brać udział w oli.

f1ckmyass

Jak na czystym polu typu bs czy cos takiego i wiesz ze mialbys ciagle bufy to glad/pal jest potega. Natomiast jezeli duzo biegasz sam i na oly bys chcial walczyc do glad/pp.

Ramzesio

Czyli ze pod względem oli gl/pp lepszy? Bo właściwie to głównie o to mi chodzi, a tak ogólnie to pierwszy raz gram na takim serwerze z mieszanymi klasami, ale mam dziwna wrażenie za gl/pal sobie lepiej poradzi na oli... A tak właściwie to na c6 to była duża czy mała sala? Bo jak duża to fakt gl/pp chyba bedzie lepszy.