Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

Cytat: Soul w Grudzień 14, 2008, 07:05:07 PM
Hahahah. Dobre :D. W sumie jest to jakaś opcja, bo ten Pein nawet na zewnątrz nie wyglądał za fajnie xD

No dobra  i co kishimioto sobie mysli?

Oro Dead ,Tsunade dednie,Kakashi Dead ,ero senin dead ,1/2 Konohy Dead ......
Wiekszosc akatsuki dead .....

No on sobie chyba jaja robi :)

Kilka odcinkow i dednie tsunade potem walka pein'a vs Naruto .

Ehhh czy ja tylko odczuwam takie wrazenie ze sie przeliczylismy z liczba epizodow naruto?
Bo jak juz tyle glownych postaci jest martwych to na oko mozna by to w 3x chapkach zamknac jak pein umrze ....

Ryltar

Na koncu wszyscy sie rezzna pewnie jakims cudem bo Naruto sie poswieci i demon spelni jego zyczenie :P

Vigor

Hahah nie zapominajcie że zostaje jeszcze Zetsu :D  Teraz on będzie głównym bohaterem Naruto będzie chodził i otwierał muchówkę   i tak przez 200 epizodów.  :D

Ale jeszcze pewnie będzie sporo epizodów naruto tak pewnie zrobią. Zanim Pein wycofa się z konohy i dojdzie do naruto potem jeszcze wymyślą coś nowego z sasuke. No bo można wnioskowac że sie wycofa jeśli jedno z ciał zdobyło informacje o tym gdzie jest naruto, a tsunade eni zginei pewnie i użyje pro mocy i uleczy ero senina za to że w młodości chciała go zabić, i pewnie kakshiego uratuje bo go lubi :P

Pheonix

a co eis stało z kabuto ??

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

Dokładnie jak pisze Vigor. Kakashi zapewne przeżyje, a do końca Naruto jeszcze będzie sporo czapterków wbrew wszelkim pozorom.

Większość Akatsuki martwa?
Nie zgadzam się z tym. Został Madara, Zetsu, Kisame, Konan, doszli Sasuke z teamem...

Wątki niedokończone:
- 8 ogoniasty
- dalsze losy Sasuke
- trening Naruto
- walka Tsunade z Painem
- zwalczenie Paina...
- Kabuto

Coś pominąłem? Jeszcze czeka nas wiele czapków ;)
Prepare for unforeseen consequences...

Vigor

Soul na racje ! ^^

Tak mnie ciekawi wasze zdanie. Co sądzicie o Zetsu, jak dla mnie to cholernie ciekawa postać. nic o nim nie wiadomo, tajemniczy ,mroczny, prawdopodobnie cierpi na schizofrenie... Czeka go chcieć więc od tajemniczego bohatera. Pojawia się wszędzie gdzie się dziej coś ciekawego. Nie wiadomo jakie ma techniki, jak jest silny. Mam takie przeczucie że to będzie najsilniejszy członek Akatsuki ^^ ale to tylko takie moje skromne przypuszczenia. 

Tomasheq

Wątpię zeby Zetsu był najsilniejszy :) Już prędzej Kisame wymiata. A najsilniejszym czlonkiem Akatsuki jest albo Pain albo Madara aka Tobi...
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Soul

Pain najsilniejszy jest. Było powiedziane.

Potem Madara, Zetsu i reszta. Co do Kisame. Nie jet najsilniejszy. Jest jednym ze słabszych, ale ma olbrzymią ilość czakry, co jest jego atutem.

Wiadomo trochę o Zetsy Vigor. Potrafi wtapiać się w otoczenie, wciaga swoje ofiary pod ziemię i je tam zjada (o ile dobrze pamiętam), działa jak robak i ma rozdwojenie jaźni xD

Vigor

To ja wiem :P Przecież to napisałem  :P W sumie teoria na Zetsu to, jeśli kakashi powiedział że w ciałach ninja nadal znajduje się ich wiedza to zetsu jak idzie na kolacje i zje z 2 to znaczy ze pochłania ich techniki itp.. czyli może być pro zależy ile i kogo zjadł już :D 

No tak Uchiha Madara zapomniałem, a Kisame taki średni jak na Akatsuki :P   

Tomasheq

No cóż nie wiadomo czy Pain jest najlepszy... Przecież nigdzie nie powiedzieli że Rinegan czy jak to się pisało może przyzwac ogoniaste bestie a Sharingan może :) Poza tym był chapter mangi w którym Pain odbieram rozkazy od Tobiego. Wiec nie wiadomo w co i komu wierzyc...
– Jak zdołałaś wrócić?

Soul

Ale był oteż powiedziane, że Raningan, to najpotężniejsze oczka...

TheOwn3r

Problem w tym, ze Madara jest niesmiertelny :]
;o

Ryltar

CytatPoza tym był chapter mangi w którym Pain odbieram rozkazy od Tobiego.

Bo Tobi/Madara jest liderem Akatsuki?

evilmg

Cytat: TheOwn3r w Grudzień 17, 2008, 03:19:11 PM
Problem w tym, ze Madara jest niesmiertelny :]
Hidan też a do tej pory go nie wykopali ;)

Vigor

Ale Hidan pewnie już nie żyje, i nie będzie żył, on nie był nieśmiertelny cały czas tylko znalazł na to sposób a pod ziemią nie miał takiego sposobu..

Szkoda tylko że dostał wpierdol od takiego nooba...

Soul

Popieram :D. Strasznie lubiłem Hidana. Był taki... Ekscentryczny :D

Tomasheq

Cytat: Ryltar w Grudzień 17, 2008, 04:58:32 PM
CytatPoza tym był chapter mangi w którym Pain odbieram rozkazy od Tobiego.

Bo Tobi/Madara jest liderem Akatsuki?

Tylko czy w organizacji takiej jak Akatsuki nie najsilniejszy sprawuje wladze?
– Jak zdołałaś wrócić?

evilmg

Cytat: Vigor w Grudzień 17, 2008, 07:58:35 PM
Ale Hidan pewnie już nie żyje, i nie będzie żył, on nie był nieśmiertelny cały czas tylko znalazł na to sposób a pod ziemią nie miał takiego sposobu..
Oj a skad opinia, ze on tak sobie cos tam robil by byc niesmiertelnym? Gdyby to tak wygladalo to Kakuzu by go ubil a sam twierdzil, ze nie jest w stanie...

a shikamaru go pojechal bo hidan byl noobem nie odwrotnie - hidan nie nadazal za innymi i to go zabolalo...

Ryltar

CytatTylko czy w organizacji takiej jak Akatsuki nie najsilniejszy sprawuje wladze?

Nie zawsze.Moze poprostu ten kto wg.nich najlepiej planuje bo raczej lepiej wziąć kogos kto dobrze planuje,jest spostrzegawczy itp. niz silnego typa ktory nic nie potrafi zaplanowac.

CytatOj a skad opinia, ze on tak sobie cos tam robil by byc niesmiertelnym? Gdyby to tak wygladalo to Kakuzu by go ubil a sam twierdzil, ze nie jest w stanie...

O ile pamietam to gdzies bylo mowione ze to dzieki tej religii jego calej byl niesmiertelny.

Cytata shikamaru go pojechal bo hidan byl noobem nie odwrotnie - hidan nie nadazal za innymi i to go zabolalo...

Raczej Hidan nie byl dosc cwany i domyslny(w przeciwienstwie do Kakuzu) ale obaj potrafili dobrze sie zgrac w walce i wykorzystywali swoja niesmiertelnosc.

evilmg

Cytat: Ryltar w Grudzień 17, 2008, 11:24:00 PM
O ile pamietam to gdzies bylo mowione ze to dzieki tej religii jego calej byl niesmiertelny.
No wlasnie a co Hidanowi mialoby pod ziemia przeszkadzac w modlitwie? :P wiecej czasu nawet mu dali ;)

Tomasheq

Wiesz moze to troche chamskie bedzie ale moze mu przeszkadzac piasek w mordzie... A poza tym moze i masz racje ten co dobrze planuje moze takze byc liderem... Tylko jak trzymalby posluch wsrod takich ludzi jak hidan ktory byl tak troche przyglupawy a coz dopiero jak Itachi lub Sasori ktorzy byli inteligentni i bystrzy...
– Jak zdołałaś wrócić?

Ryltar

CytatNo wlasnie a co Hidanowi mialoby pod ziemia przeszkadzac w modlitwie? Razz wiecej czasu nawet mu dali Wink

On poswiecal swoje cialo no a ze teraz za bardzo go nie ma to co innego :P Hidan zyje tylko zostal unieszkodliwiony.

CytatTylko jak trzymalby posluch wsrod takich ludzi jak hidan ktory byl tak troche przyglupawy a coz dopiero jak Itachi lub Sasori ktorzy byli inteligentni i bystrzy...

Wlasnie dlatego trzymal nad nimi posluch bo byli inteligentni.Myslac logicznie pojdziesz za osoba ktora wszystko dokladnie planuje i przewiduje czy osobe ktora ma podejscie w stylu:

-Druzyna pierwsza atakuje od frontu a druzyna druga atakuje przednia brame.

Vigor

Pewnie teraz liderem Akatsuki bedzie Kisame, bo Zetsu się nie nadaje i jest dziwny :P a Tobi jest dobry ale to w sumie no nie wiem jak to określić.... Więc pewnie Kisame będzie liderem Akatsuki.

Tomasheq

Hmmm mozliwe ze tak lecz jakos mi dalej wydaje sie ze Madara/Tobi jest liderem. Ma troszke wiecej doswiadczenia niz Pain(wkoncu jest niesmiertelny i przezyl troche... od 1th Hokage) A poza tym zdaje mi sie ze jest takze silniejszy gdyz jak wszystko na razie zmierza Pain ma zostac niedlugo zabity a Tobi nie. A zwykle jest tak ze najwieksze potegi walcza ze soba na koncu. Kazdy uwaza jak chce :) A mi sie zdaje ze lidera Akatsuki nie bedzie... Tak samo jak Akastuki... Albo liderem zostanie Madara :)
– Jak zdołałaś wrócić?