Serwer oficjalny za darmo

Zaczęty przez myha, Grudzień 05, 2008, 12:49:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

montezuma

Ceny z teona:

baium -600$
Antharas - 1800$

Postac 81 z heavy OE skillami -5-15k $ zalezy od klasy
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Kazuya

i powiedz jeszcze ze sa ludzie ktorzy to kupuja :D
rpg x5 [gh85]

fedur

gdyby nie kupywali to by ludzie nie wystawiali na sprzedaż... Zoja mozna powiedziec ze masz dostęp do 15k $ - ulala i co Ty na to?:)

Koszałek Opałek

Dobra - widze, ze prosby nie pomagaja - ciagle ciagnie sie OFFtopik.
To powiem powaznie - zalozcie nowy temat - dyskusje na temat "Franc / Teon / US Off vs. Priv", oraz "RPG dla mnie i realia L2"
prosze toczyc w nowym temacie - to jest temat dotyczacy RU OFF !!!!!!!!!

Dalsze dyskusje nie na temat beda odpowiednio nagradzane.

czeesiu

Koszałek Opałek

Zarejestrowalem sie i bede dzis - jutro wbijal.

Aby miec porownanie wbilem rowniez na Franz'a.
To, co mnie uderzylo - straaaszne puchy w poczatkowych lokacjach.
The Abyss tez jest starym serwerem, ale nawet po tylu latach mozna spotkac stosunkowo duzo ludzi w poczatkowych lokacjach.

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Zonk

Oczkusia

a jak się zarejestrować na ten ruski no i czy w końcu zezwalają na nierosyjskie ip?
Nie gram obecnie nigdzie, a z odrobiną wolnego czasu mogę wyświadczyc usługę PowerLevelingu - proszę o PM

Koszałek Opałek

Pozwalaja ;)

Wbijasz na glowna strone serwera l2.ru

Na gorze, po lewej stronie - pod logo Lineage 2 masz obrazek tarczy i miecza i przy nim:

Начать играть - wprowadzenie - poczatek grania ;)

i przechodzisz do stony na ktorej, na samym srodku masz:

Зарегистрируйся

i tu juz mozesz zarajestrowac swoje konto.

Niestety z powodu nawalu chetnych - nowych graczy, rejestracja zostala chwilowo ograniczona (czyt. jest czasowo zamykana).

czeesiu

Dobra ja juz mma konto na 4game i czekam na otwarcie rejestracji :P

Jakby ktos mial problemy lub nie zna cyrylicy to --> http://www.translatica.pl/ :P

czeesiu

Mozna sie rejestrowac, wiec wbijac ;P I piszcie na ktory serv idziecie

Koszałek Opałek

Cytat: czeesiu w Grudzień 17, 2008, 11:19:07 PM
Mozna sie rejestrowac, wiec wbijac ;P I piszcie na ktory serv idziecie

Zciagales klienta ze strony l2.ru, czy jedziesz na "oryginale" ?

jawron

Ściągnąłem, zainstalowałem, zrobiłem update...

Najpierw trochę się pomęczyłem z ustawieniem odpowiedniego języka(gra nie chciała w ogóle ruszyć)

Potem odpaliłem, zmieniłem rozdziałkę na normalną i zaczęły się kłopoty...

Gra wiesza mi kompa zanim jeszcze pojawi się ekran główny (czasami jak już się pojawi). Raz pojawił się blue screen(błędy przerwań, czy coś, jak zmieniłem rozdziałkę), kilka razy po prostu przestawał odpowiadać.

Nie wiem czy to nie jest wina karty graficznej (gram na lapku, mam gf 9600m gs), ale klient interlude działa mi bez żadnych problemów...

Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?
wannabe
]|[

Koszałek Opałek

Cieple wiadomosci z ostatniej chwili:

The Abyss wchodzi w spolke z Destiny Development  ...

i co montezuma ???? Kto pie.rdzi.elil glupoty i opowiadal bzdury?? -> http://la2.theabyss.ru/?news

-> Po nowym roku rusza nowy klient na The Abyss ;)

Asta Entreri

Cytat: Koszałek Opałek w Grudzień 19, 2008, 02:44:25 PM

i co montezuma ???? Kto pie.rdzi.elil glupoty i opowiadal bzdury?? -> http://la2.theabyss.ru/?news

uważaj, bo przyjdzie "factor" i cie zje!
byw - obstawiałem wyciek plików z l2.ru...najwyraźniej wycieku nie bedzie, bo abyss dostanie pliki :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

montezuma

Cytat: Koszałek Opałek w Grudzień 19, 2008, 02:44:25 PM

ROTFL. Myslisz ze baner l2.ru na stronie abyss to forma wspólpracy i spolki. Nie badz dziecinny, wczesniej abyss mial link do l2.com i jakos nikt nie twierdzil ze ze soba wspolpracuja.

Opinia jednego z rosyjskich graczy o l2.ru

Cytat: Oner;2934361www.l2.ru

7 servers are up so far, 5 were filled to full in like 1 day (5x5k=25k people), 97% of those are from private servers, 2% from Franz/Luna, 1% from the rest of NA/Euro servers. Only Russia and ex-CCCP countrys can play there.

It's free2play, but with premium account (7$/month) you get x2 exp/sp/drop/spoil. There is also a Ingame Shop called Item Mall with pots/scrolls/accessory/etc. Bots weren't working from the start of the servers (15 december), but IG started to work from yesterday. Still there will be a holy war Innova+NCSoft vs bots :)

And no we are not going to play there.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Koszałek Opałek

Jasne  :D ten temat juz mielismy - o dziecinnosci pogadamy po meldunku Destiny Development :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ach - wiesz do kogo nalezy projekt MMORPG Ботва? - zajrzyj na Strone Destiny: http://www.ddestiny.ru/   :rotfl: :rotfl: :rotfl:

TruTherion

Cytat: montezuma w Grudzień 19, 2008, 03:43:17 PM
Opinia jednego z rosyjskich graczy o l2.ru

Cytat: Oner;2934361www.l2.ru

7 servers are up so far, 5 were filled to full in like 1 day (5x5k=25k people), 97% of those are from private servers, 2% from Franz/Luna, 1% from the rest of NA/Euro servers. Only Russia and ex-CCCP countrys can play there.

It's free2play, but with premium account (7$/month) you get x2 exp/sp/drop/spoil. There is also a Ingame Shop called Item Mall with pots/scrolls/accessory/etc. Bots weren't working from the start of the servers (15 december), but IG started to work from yesterday. Still there will be a holy war Innova+NCSoft vs bots :)

And no we are not going to play there.

No zabawne najpierw tylko dla Rosji teraz już mamy szersze granice. Zobaczymy co dalej.
Dodatkowo to opinia JEDNEJ osoby. Ciekawe jakie są inne opinię. I tu od razu warto zauważyć, że podawanie nastu cytatów jest nic nie warte bo jak sprawa będzie wyglądała przekonamy się jakiś czas po starcie L2.ru.

nervsbk

Da sie grac normlanie tymbardziej ze powstalo juz zangielszczenie czesci klienta tzn tylko mapa, teleporty, i rozmowy z npc sa po rosyjku, a nazwy mobow opisy wzietych questow itp sa po ang.

BTW moze ktos otworzyc osobny dzial o serwerze Lancer.

GregoryCroft

A to zangielszczenie możemy znaleźć... gdzie?

nervsbk

Trzeba troche pokombinowa na necie raczej tego nie znajdziesz.

Nerq

Najwiecej polaków gra na razie na Lancerze? Tak się pytam bo własnie mam dylemat nad wyborem serva;/
L2 RU - Desparion
Elven Elder - 5x lvl

Ireth

Ma ktos link do tego z "angielszczenia" ???   :P
Maly problem wyskakuje mi blad ... po zainstalowaniu i po updacie pisze:

czym to jest spowodowane ??? :o