Serwer oficjalny za darmo

Zaczęty przez myha, Grudzień 05, 2008, 12:49:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nerq

Też miałem ten problem... Musisz wejść w panel sterowania -> opcje regionalne i jezykowe -> zaawansowane , Język dla aplikacji nie obsługujący unicode i zmienić go z polskiego na rosyjski. Mi to pomogło;d
L2 RU - Desparion
Elven Elder - 5x lvl

Szewa

LF Players - Lancer (pm me: szewa )
I podajcie link do zangielszczenia bo mnie szklak trafia przy tak dużej ilości Cyrylicy :/

Edit:
Zangielszczenie:

Cytat: Phoeniks-http://www.mmorpger.pl

Sciagamy te pliki - http://www.megaupload.com/pl/?d=5D3DSBTQ albo stad http://rapidshare.com/files/174806877/RUSvsENG.rar.html
Rozpakowujemy to do folderu z gra, nie do systemu tylko do glownego folderu z gra. Uruchamiamy updatera, czekamy az pobierze te pliki co zawsze i jak skonczy nie klikamy start tylko uruchamiamy plik o nazwie szpiegulec.bat. Jest to zwykly plik bat, ktory podmieni zmienione pliki. Pliki sie przekopiuja i wtedy klikamy start gry w okienku z updaterem. Oczywiscie mozna ta podmiane wykonywac inaczej, to jest tylko "skrypt" zrobiony przez kolege w wersji beta beta ;D. Aha trzeba tak robic przed kazdym uruchomieniem gry, ale to nie jest chyba jakis ogromny minus.
Piszcie, czy dziala i jak ewentualnie rozwiazywac napotkane problemy
Jupi :D

//Koszałek Opałek

w zwiazku z tym, ze wszyscy czekali na ten link niemal - jak na zbawienie (kilka wnioskow o +), otrzymujsesz:

Edit:
Ano dziękuję. Gra ktoś na Lancer?

Nerq

L2 RU - Desparion
Elven Elder - 5x lvl

Mathea

Rofl... jak ten patch szybko się rozpowszechnił... Szpiegu jest sławny xD

GregoryCroft

I ja gram na lancerze :P BlueHawk TK soon

Ireth

załóżcie jakiś klan :P no chyba że jakiś już jest :P ale z tego co wiem to nie ma ... wiec zbierać się ludzie :P

GregoryCroft

Xyber

I ruski klient się ściąga :D Zobaczymy co z tego wyjdzie... do zobaczenia na Lancerze

EDIT:

A powie mi ktoś jak tam się konto zakłada ? :D

Szewa

Najpierw wybierasz:

Начать играть - które jest na górze.

Potem:

Зарегистрируйся - :D

Nastepnie pokazuje ci się:
Логин                          - Login
Никнейм                      -Pseudonim
Пароль                        -Hasło
Повторите пароль       -Powtórz Hasło
E-mail                           -E-mail
Введите код изображенный на картинке - Zgadzam się z warunkami umowy licencyjnej

GregoryCroft

Na przyszłość: google prawde Ci powie, a google translate Ci to przetlumaczy ;d

MR.BARTEK

Jak próbuje zmienić język w opcjach regionalnych to wyskakuje błąd ;/ Wie ktoś co mogę zrobić?

http://img514.imageshack.us/img514/3194/beztytuusl7.png

lVespa

Witam :)
Mam pare pytan co do RUtaila, jesli mozna:
- jak tam sie gra w ogóle? duzo ludzi wioskach startowych/miastach etc? problemy z zalogowaniem? graja jacys ludzie z poza Maticzki Rosijii?
- ma ktos jakeis potwierdzone informacje na temat  wyjscia/dopuszczenia angielskiego klienta i blokowania nierosyjskich IP?
- jezeli nie to czy wie ktos cos o patchu ktory moglby wyjsc w przyszlosci i calkowicie tlumaczyl by l2 z rosyjskiego na angielski? :)

Dzieki wielkie za odpowiedz, wesolych swiat i powodzenia :)

Ireth

hm... wiec tak ... Ludzi jest od groma :D do 7k na serwerze to mozesz wyobrazic sobie ile jest w wioskach startowych , ja problemu z zalogowaniem nie mam ... czasem tylko DC wyskoczy ;) Zangielszczenie jest tylko mapa , tp i rozmowy z npc sa po rosyjsku , mi jakos to nie przeszkadza :) Zapraszam goraco , wielu rosjan rozmawia po Angielsku tak wiec da sie dogadac , lecz Rosyjski jest jezykiem glownym i z tym sie trzeba liczyc ;)

TruTherion

Cytat: lVespa w Grudzień 27, 2008, 12:42:09 AM
Witam :)
Mam pare pytan co do RUtaila, jesli mozna:
- jak tam sie gra w ogóle? duzo ludzi wioskach startowych/miastach etc? problemy z zalogowaniem? graja jacys ludzie z poza Maticzki Rosijii?
- ma ktos jakeis potwierdzone informacje na temat  wyjscia/dopuszczenia angielskiego klienta i blokowania nierosyjskich IP?
- jezeli nie to czy wie ktos cos o patchu ktory moglby wyjsc w przyszlosci i calkowicie tlumaczyl by l2 z rosyjskiego na angielski? :)

Dzieki wielkie za odpowiedz, wesolych swiat i powodzenia :)

Jako, ze kiedyś należeliśmy do Maticzki Rosijii możemy bezproblemowo śmigać na ich offie.

Elitper

ja tam wole privy od tego:D  na x1 nie bede farmil kilka lat:P wole x4 -x7 a ta cyrylica wszedzie:D  i tak jak ktos tu z was pozostanie bedzie placil za itemy i expa:P a za miesiac bana dostaniecie ^^ gdyz tylko z ruskiego ip bedzie mozna grac

Asta Entreri

no właśnie nie dostaniemy...jak już TruTherion powiedział - przynależność do byłych republik CCCP ma swoje zalety :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Ireth

:) elitper ... kazdy ma swoje upodobania ;) nie podoba sie serwer nie graj nikt Ci nie karze , dla nas moze jest to zabawa bo np. raty x4 moze nam nie pasuja ... wolimy grac na plikach OFF i cieszyc sie z gry ... Kursywa mi nie przeszkadza , moge wrecz powiedziec ze wiekszosc Ruskich graczy zachowuje sie o wiele lepiej niz polskie nooby :) pozdrawiam

lVespa

Hehe :) Udało mi się zalogować i powiem, że całkiem fajnie, wcale nie tak dużo Rosjan, całkiem fajnie.
Orientuje się ktoś czy wyjdzie kiedyś wersja angielska/zangielszczenie mapy+tp/dialogi z NPC?
I jesteście pewni, że "nierosjanie" nie będą banowani?

Bo jeżeli będziemy mogli grać, to wypas :)
W ogóle całkiem fajnie się zapowiada, orientuje się ktoś kiedy wstał Lancer?

Pozdrawiam wszystkich i szczęśliwego nowego ;)

Ireth

Lancer ma niecaly tydzien ;) widzialem dzisiaj Zubei seta xD Zapraszam zapraszam , warto ;)

McViRR

Cytat: Ireth w Grudzień 28, 2008, 01:06:22 AM
Lancer ma niecaly tydzien ;) widzialem dzisiaj Zubei seta xD Zapraszam zapraszam , warto ;)

być może dlatego że to Gracia? Low B w shopie w Giran jest, czy nie?

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Ireth

Nom jest jest ;) To Gracia part I Off z tego co mi wiadomo :) Ale zdobyć krysze B nie tak latwo po niecalym tygodniu gry na serwie ;p

Asta Entreri

skoro na ru offie jest CT2 part I to czy w najbliższym czasie (pół roku) będzie update do conajmniej 2 części, czy licencja na której Destiny Development otrzymała pliki zabrania updatów?

p.s ile zł/$$ to jeden ichni donator coin?

Frohike

Asta Entreri

Ireth

Quest na 10k xD da sie go powtarzać jak widac ludziom sie chce :P