Rate < x1?

Zaczęty przez Oczkusia, Grudzień 29, 2008, 03:47:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Oczkusia

Byłby ktoś chętny na takowy ewenement? I jaki najniższy byście zaakceptowali? :D

PS. podziwiam osoby które się tu wpiszą ;)
Nie gram obecnie nigdzie, a z odrobiną wolnego czasu mogę wyświadczyc usługę PowerLevelingu - proszę o PM

Inidriel

0,999999... x :P

Tak na serio, wątpię żeby komuś chciało się jeszcze bardziej farmić niż tak jak jest teraz. To byłby "masochizm". Choć kto wie może się znajdą tacy, chociażby na kontynencie azjatyckim...

Elitper

z checia bym zagral na x2  bez donate na c4 lub c5 full  na plikach offowych  na mniej niz x1 to przesada a na x1 jakbym chcial bym poszedl na offa:D  kiedys byl tsaki fajny serwer x2 ale sluch o nim zaginal ;(

Hermit

Cytat: Oczkusia w Grudzień 29, 2008, 03:47:42 PM
Byłby ktoś chętny na takowy ewenement? I jaki najniższy byście zaakceptowali? :D

PS. podziwiam osoby które się tu wpiszą ;)

Ja napisze tylko dlatego.

1x to i tak masa farmienia, szczególnie później, wątpie żeby się komuś chciało.
Jeżeli chodzi o retka to dodają lvle właśnie z tego powodu. Nie może być tak, że ktoś wcześniej miał łatwiejszy exp, więc dodają kilka lvli i zwiększają poprzeczkę normalnego PVP.
Gdyby ktoś miał do wyboru retek 1x i retek >1x to na pewno retek 1x > retkek >1x
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Oczkusia

Bardziej chodziło mi o inne aspekty l2 ;) Jak wiadomo, nowemu graczowi nawet na zwykłym low rate ciężko jest wyrobić na sprzęt. Jak nie umie efektywnie handlować i nie chce grać krasiem, to może nawet mieć problem z wyrabianiem na shoty. A niektórzy lubią właśnie ten trudny aspekt zbierania, dropienia - i tu im niższy rate tym mniej adeny i dropa z moba, na którego wyda się tyle samo shotów, i przez to gra na bardzo niskich rate jest dla nich ciekawa bo stanowi wyzwanie. I właśnie do takich ludzi kierowałam to pytanie ;]
Nie gram obecnie nigdzie, a z odrobiną wolnego czasu mogę wyświadczyc usługę PowerLevelingu - proszę o PM

Asta Entreri

sorky, ale na tym forum raczej nie ma masochistów.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Frohike

Rate'y na offie są wystarczająco hardcore'owe :<

ZjemCie

Ja podobnie jak elipter z chęcią,ba z przyjemnościa  zagrałbym na ratach x2,x3  na jakimś serwerku z porządnymi plikami Interlude (ale bez shadow) lub CT 1, bez donate i zabronionym dual boxie. x1 raty przerastają moje zdolności. Szkoda że nie ma żadnego takiego serwerka:P (abbys sie nie liczy)

Frohike

Cytat: ZjemCie w Grudzień 29, 2008, 07:12:38 PMJa podobnie jak elipter z chęcią,ba z przyjemnościa  zagrałbym na ratach x2,x3  na jakimś serwerku z porządnymi plikami Interlude (ale bez shadow) lub CT 1, bez donate i zabronionym dual boxie. x1 raty przerastają moje zdolności. Szkoda że nie ma żadnego takiego serwerka:P (abbys sie nie liczy)
L2 SEA ma rate x2 i porządne pliki, ale mają tam Gracia Part 2, bo to jest official (dla terenów Malezji, Filipin i Singapuru), więc jak bardzo Ci zależy, to możesz się przeprowadzić :P

Asta Entreri

Cytat: Frohike w Grudzień 29, 2008, 07:36:26 PM
Cytat: ZjemCie w Grudzień 29, 2008, 07:12:38 PMJa podobnie jak elipter z chęcią,ba z przyjemnościa  zagrałbym na ratach x2,x3  na jakimś serwerku z porządnymi plikami Interlude (ale bez shadow) lub CT 1, bez donate i zabronionym dual boxie. x1 raty przerastają moje zdolności. Szkoda że nie ma żadnego takiego serwerka:P (abbys sie nie liczy)
L2 SEA ma rate x2 i porządne pliki, ale mają tam Gracia Part 2, bo to jest official (dla terenów Malezji, Filipin i Singapuru), więc jak bardzo Ci zależy, to możesz się przeprowadzić :P
a da się grać przez proxy? :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Frohike

Inidriel

Cytat: Oczkusia w Grudzień 29, 2008, 05:54:39 PM
Bardziej chodziło mi o inne aspekty l2 ;) Jak wiadomo, nowemu graczowi nawet na zwykłym low rate ciężko jest wyrobić na sprzęt. Jak nie umie efektywnie handlować i nie chce grać krasiem, to może nawet mieć problem z wyrabianiem na shoty. A niektórzy lubią właśnie ten trudny aspekt zbierania, dropienia - i tu im niższy rate tym mniej adeny i dropa z moba, na którego wyda się tyle samo shotów, i przez to gra na bardzo niskich rate jest dla nich ciekawa bo stanowi wyzwanie. I właśnie do takich ludzi kierowałam to pytanie ;]

To byłby jakiś survival MMO :P Na pewno znajdą się tacy ludzie, którzy lubią wyzwania, tzw. hardcore'owcy. Jednakże za długie expienie mogłoby znużyć graczy, bo ile można bić mobki? A co dopiero zdobyć jakiś sensowny sprzęt ze zmniejszonym drop/spoil rate. Teraz to co się dzieje jest dla niektórych barierą nie do przejścia (mimo vitality system), a dogonić top graczy z serwera - mission impossible, nawet jakby powstał nowy serwer to dla nielicznych no life'ów :) Przynajmniej tak mi się wydaje.

Choć gdyby  NCSoft pierwotnie zaprojektował L2 z dwukrotnie większym "poziomem trudności" to pewnie nikt by nie narzekał :P Teraz jest do nie do pomyślenia.

Oczkusia

Wbrew pozorom ten system vitality jest utrudnieniem gdyż jedyne co jest mnożone to exp - jesteś do tyłu z dropem i sp, aczkolwiek imho to lepiej bo zmusza to do myślenia podczas rozwijania skilli a nie po kolei wszystko jak leci ;)

Frohike