Twój Pulpit

Zaczęty przez Ryltar, Listopad 28, 2005, 11:29:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

Cytat: Matim22 w Grudzień 31, 2008, 03:08:24 PM
Ja nie lubie takiego ''syfu'' . U mnie musi byc wszysto ładnie ułożone , a najważniejsze ikony tylko na pulpicie  :D

AGREE
Cralin... its ok to be gay na pulpicie? o.o

@EDit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Cralin

Jestem cichym fanem tomboy'a.:D

Matim

Hermit - no i taki pulpit mi się podoba  :P

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

System

Hermit

Cytat: System w Grudzień 31, 2008, 05:14:33 PM
Ale avast? xD

Kwestia przyzwyczajenia.
Zresztą nie używam neta do sprawdzania kont i innych, więc mi to niepotrzebne w sumie.
=

Szewa

Hermit

=

Maślan

Chwilowe wejscie na Windowsa:

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Maślan

Asta Entreri

to znajdź sobie ładniejszą...

Maślan

Nie rozmiem o co Ci chodzi xD

Asta Entreri

NIKT, kto ma ładną i zaspokajającą go dziewczynę nie ma tapety z modelką w bikini :P

Maślan

Ja lubie mieć kobiety na tapecie xD

serdel

Cytat: Asta Entreri w Styczeń 02, 2009, 12:49:13 PM
NIKT, kto ma ładną i zaspokajającą go dziewczynę nie ma tapety z modelką w bikini :P
truee...  :)

CytatJa lubie mieć kobiety na tapecie xD
to sobie ustaw swoją kobiete na pulpit, a nie jakies silikony :PPP

chociaz, to Twój pulpit, mnie nic do tego :heart: :)

doman18

Hmm bo to jest tak, jedni oglądają dziewczyny żeby sobie ekhem ... jakby to nazwać ... no dla "intymnej chwili przyjemności" xD a inni patrzą nie dziewczyny i nie widzą golizny ale pewnego rodzaju piękno. Nie będę tutaj przytaczał przykładów ze sztuki starożytnej czy współczesnych plakatów ani tłumaczył co to jest "akt" bo przecież to wiecie i rozumiecie ale powiem tylko że ludzkie ciało jest po prostu piękne. I nie ważne że 90% zdjęć jest zphotoshopowane jeżeli jest to odpowiednio zrobione i efekt końcowy jest wprost urzekający. Mi się bardziej podobają dziewczyny takie jak na pulpicie Maślana albo i bez ubrania ale z odpowiednim wycieniowaniem i pozą niż rozkraczone małolaty przyjmujące dwóch 20 lat starszych facetów naraz. Niestety dziewczyna tego nie rozumie i nieraz zmieniała mi tapetę jeżeli miałem jakąś "odważniejszą".
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Maślan

Ekhmmm jedynie powiem że lubie mieć Kobietę na pulpicie, podoba mi sie takie coś :)

Moja nowa kobieta:

Ogólnie to mam okolo 1,5 GB zdjęć z kobietami w pół aktach które naprawde ładnie się prezentują :)

serdel

Maślan

System

Cytat: Maślan w Styczeń 02, 2009, 06:16:41 PM

Ogólnie to mam okolo 1,5 GB zdjęć z kobietami w pół aktach które naprawde ładnie się prezentują :)

1,5 gb? ała...

Dobra chłopaki i dziewczyny, koniec spamu, urodziny się skończył, więc ulg już nie ma :)

serdel

Cytat: System w Styczeń 03, 2009, 02:10:35 AM

Dobra chłopaki i dziewczyny, koniec spamu, urodziny się skończył, więc ulg już nie ma :)
no nie strasz :)