Szponiaste - Medium - Gracia

Zaczęty przez szponiasty, Maj 22, 2008, 10:33:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szponiasty

Potrzebujemy nowych graczy. Serwer nieco opustoszał po zbanowaniu dużej ilości graczy, którzy nie potrafili się zachować (i przestrzegać i tak dość liberalnego regulaminu). Od ostatniego postu na jego temat, zaszło też dużo innych zmian na serwerze:

- serwer obsługuje kronikę Gracia (i wymaga klienta Gracia)
- dodaliśmy nowe eventy, takie jak CTF, VIP
- prowadzony jest ranking pvp i wędkowania (najlepsi otrzymują nagrody)
- działają wszystkie skille (i prawie wszystkie augmenty)
- działa większość nowych lokacji i mobów
- mamy bardzo dobrą geodatę
- core serwera jest już tak dopracowane, że nie ma mowy o crashach, zwiechach, lagach, czy niedziałających rzeczach

Dla każdego nowego gracza oferujemy na start 1kk adena, set i broń D grade.
Dla każdego nowego klanu oferujemy na start lvl 3 i clan hall w Dion lub Gludio.
Shoty D i C są do kupienia u NPC (póki nie rozwinie się rynek)
Quest na zmianę 1 profesji - pozostałe można kupić u NPC

Zapraszam wszystkich - u nas nie można się nudzić :) Można też wiele osiągnąć, gdyż - można powiedzieć - serwer wystartował od nowa.
Oj tam oj tam

Oczkusia

Cytat: szponiasty w Czerwiec 03, 2008, 11:32:01 AM
Serwer szybko się rozwija. Już przeniesiony na mocną maszynę, otrzymał nową, fajną stronę WWW (jeszcze dzisiaj mogą być problemy, póki nie skończę przenosić jej na własny serwer i własną domenę). Przybywa zadowolonych graczy.

Ponownie wszystkich zapraszam! :)

fajna strona www... hmm... kilka linijek tekstu?

Cytat: szponiasty w Wrzesień 07, 2008, 04:00:38 PMZapraszam wszystkich - u nas nie można się nudzić :) Można też wiele osiągnąć, gdyż - można powiedzieć - serwer wystartował od nowa.

A teraz w styczniu startuje trzeci raz o ile dobrze rozumiem?
Nie gram obecnie nigdzie, a z odrobiną wolnego czasu mogę wyświadczyc usługę PowerLevelingu - proszę o PM

Maślan

Cytat: Oczkusia w Grudzień 29, 2008, 11:35:42 AM
Serwer szybko się rozwija. Już przeniesiony na mocną maszynę, otrzymał nową, fajną stronę WWW (jeszcze dzisiaj mogą być problemy, póki nie skończę przenosić jej na własny serwer i własną domenę). Przybywa zadowolonych graczy.

Cytat: szponiasty w Wrzesień 07, 2008, 04:00:38 PMZapraszam wszystkich - u nas nie można się nudzić :) Można też wiele osiągnąć, gdyż - można powiedzieć - serwer wystartował od nowa.

Dobra jesteś - naprawde - zaimponowałaś nam

SL2Admin

Cytat: Oczkusia w Grudzień 29, 2008, 11:35:42 AM

Szponiaste to jest inny rozdział - wielki błąd o chybionych ratach i ogólnych zasadach, zbyt liberalnym podejściu do tego co się dzieje na serwerze. Na Szponiastych nigdy nie było wipe, dopiero teraz po wielu rozmowach, wraz z graczami postanowiliśmy zacząć od nowa. Tym razem bez popełniania poprzednich błędów (te 10 miesięcy nauczyło nas wiele).

Oczkusia nie bądź taka sarkastyczna - mogę uruchomić starą stronę WWW Szponiastych i zobaczysz, że nie jeden "portal wiedzy" o Lineage II może się przy niej schować. Nie wspominając o samym designie.

PS. Nikt nie chwali się błedami z przeszłości. Ale też nie mogę zarzucić nic sobie ani nikomu z naszego teamu, jeżeli chodzi o pracę nad softem. To było dla mnie duże wyzwanie, samemu prowadzić serwer (reszta teamu nie gra w L2 ale jak ja są programistami). Nie zmieniłem adresu serwera, w nadziei, że dużo świetnych ludzi wróci, kiedy zobaczą że serwer będzie tym, czym miał być od początku. I się nie myliłem - Ci na których mi zależało, wrócili. Do tego poznałem dużo innych, może nawet tak samo wspaniałych, którzy postanowili zacząć grać na naszym serwerze. A jak wyjdzie w praktyce - nie wiem. Okaże się w pierwszym tygodniu. Tak czy siak - koniec jakichkolwiek zmian. Serwer będzie działał nawet jeśli będzie 10 osób online - i tak prawie nic nas to nie kosztuje.

Nowy rozdział: http://www.sl2online.pl

Oczkusia

Sporo ludzi nie daje "drugiej szansy", ale patrząc na twoje wypowiedzi wierzę, iż tym razem będzie to sukces. Życzę powodzenia! Tylko... zrób coś ze stroną bo dosłownie... nic na niej nie ma...
Nie gram obecnie nigdzie, a z odrobiną wolnego czasu mogę wyświadczyc usługę PowerLevelingu - proszę o PM