Se/Sk vs Necro/Pp

Zaczęty przez TeJP, Listopad 28, 2008, 02:19:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TeJP

Moze i dziwny temat ale bede niedlugo gral na servie IL z subami takimi jak na dragonie i nie wiem ktora postac wybrac.
Czemu te dwie suby akurat rozwazam? Po prostu bardzo lubie necro jak i sk'owskie drainy

Se/sk
Dobry selff buff w polaczeniu z genialnymi umiejetnosciami defensywnymi sk moze byc bardzo 'miodny' + jako taki self heal

Ale
Nie posiada zadnego vortexa itd

Necro/pp
Necro na pp bafach + root.

Co bedzie lepsze? se/sk duzo p.def d.arrow cubici ale w sumie necro to necro ma glooma i vortexa..
Ktora z tych postaci bedzie lepsze pod 1v1, mass pvp, i pvp na selfie ( oly) ??
zzOMGzz AW/sk

kacyfik

na pytanie praktycznie odpowiedziałeś sobie w całości  :)
Najlepiej jakbyś sobie poprostu pograł jednym i drugim :)
A i o ile mnie pamięć nie myli drain'y sk maja range600, a nuki nekrusa 900
co do 1v1 lub mass, to różnie w życiu bywa ;]

Sanex

Necro/pp orpocz bufa nie ma nic fajnego:F Necro/bp lepszy (trance+super heale) a co do se/sk to powiem, ze pierwszy raz slysze o tej subce:O Raczej jak ktos robi SK (na maga) to uzywa Sk/PS (arcana agility+potworek odnawiajacy mane+oczywiscie TP)

Kaps3L

sk/se calkiem calkiem kiedys nawet filmik widzialem jak jezdzil taki po varce ale wolalbym sk/ps no chyba ze buffow ci brak....

Sanex

Jezeli nie zalezy Ci na olimpiadzie, to lepiej wybrac subke ktora ma jakis fajny activ skil/potworka/passiv skil niz buff. Chociaz moim zdaniem SE i tak ma dennego buffa jak dla maga (wm+emp?:| bez pow (water) itp, nawet acu nie ma:F)

Kaps3L

no ale zawsze buffek jakis masz + wezmiesz reszte + masz jakiegos heala itp

P.S. Ja i tak wole maly dobry luk, 1 hit i lezysz :P