Szukam sklepu wysylkowego IKEA

Zaczęty przez Marc1n, Styczeń 04, 2009, 06:50:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Jak w temacie. W google sa tylko strony ikea.pl ale albo ja tam nie widze, albo tam jest tylko oferta i nie mozna kupic przez neta u nich.
No chyba ze ktos za inne zajebiste miejsca gdzie moge kupic stoly takie jak ten:

2 metry szerokosci i fajne nogi w ktorych mozna trzymac Vinyle, bo wielkoscia pasuja
miod
cud
i orzeszki
HATE ME MOAR!

PeBe

Cytat: Sci w Styczeń 04, 2009, 09:08:31 PM
(...)póki co jako DJ, ale jako opieka nad sprzetem itp -_-'(...)
QQ

http://www.kosmea.pl/ <- to znalazłem, niby produkty z Ikea ale jakiś ten sklep sie nieprofesjonalny wydaje

Polgara

Marcin polecam Ci iść do sklepu z meblami gdzie robią na zamówienie meble powiedzieć im o co chcesz mieć oni Ci to zrobią i do domu przywiozą :D

Matim

Cytat: Polgara w Styczeń 05, 2009, 04:54:35 AM
Marcin polecam Ci iść do sklepu z meblami gdzie robią na zamówienie meble powiedzieć im o co chcesz mieć oni Ci to zrobią i do domu przywiozą :D

Tak , tak . Święta racja ! Mi osobiście zrobili takie ładną szafeczke z dowozem do domciu . Wszystko było elegancko  :)

Marc1n

A cena?
bo np. ten stol co jest na gorze, to 420PLN :)
HATE ME MOAR!

PeBe

Cytat: Sci w Styczeń 05, 2009, 03:00:31 PM
A cena?
bo np. ten stol co jest na gorze, to 420PLN :)

Zapytaj się. To raczej zależy od materiałów itd, moze nie jest jakoś uber tanio, ale ujdzie imo.

Propo djowania (słucham rocka nie znam sie na tym :P) to znajomy przeszedł jakiś kurs i praktycznie od razu mógł grać (na pożyczonym, klubowym sprzęcie). Kasa z tego ~średnia ale jak na pierwszy raz - świetnie.