Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

ta kropka to jest pewna ilość chakry zapieczętowana właśnie na jej czole i tsunade może ja wykorzystać do natychmiastowego wyleczenia się nawet z ciężkich ran tak jak np podczas jej walki z oro. oro ja pochlastał a ona się uleczyła

Antilus

taa ale problemem jest to ze uzycie tego kosztuje ja bodajze ~25 lat zycia ;] wiec Tsuni ma juz 75 bodajze po uzyciu w walce z oro a teraz to 100 stuknela... o ile sie nie myle :] a jesli ktos ma watpliwosci to przypominam ze utrzymuje chakra wyglad 20 latki :]... ogolnie Kakash zyje na 100%... Sas napewno nie wpadnie do wiochy bo gdzies z Madara jest... ekipa od Raikage sie zawieruszyla.. 8 ogoniasty poszedl w swiat... poza tym Sasek to teraz maly wypierdek przy naruto... Kishi musi znowu mu boosta wrzucic w formie EMS... ostatnia walka w mandze moze byc Naruto vs Madara.. albo Naruto kyuubi 9 vs madara.... bo Sas pewnie zdechnie albo zostanie ciezko ranny i Naruciak wpadnie w szaaal i wlaczy berserka uwolniu Kyuuba i moze z nim bedzie walczyl jak z zabami ^^
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Soul

Kakashi is dead, to jest pewne :P. Poza tym nie wiem, czy tylko ja odniosłem takie dziwne wrażenie, ale w ostatnim czapterku pojawiło się ciało Kakashiego i wyglądało ono jakoś jakby przestawało istnieć ^^. Zwróciliście uwagę?

A Sasuke nigdzie ni eposzedł z Madarą, tylko szedł zniszczyć Konohę o ile się nie mylę :)
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

Soul

Naruto zabije Paina i na to albo wpadnie Sasuke i bitwa będzie albo Sasuke się nawróci albo nic z tego :D

Pheonix

albo sasuke zacznie szukać starszyzny i oleje cały świat

albo...
naruto ubije paina. się okaże ze sasuke oglądał cala ich walkę. później sasuke z chęcią wyświadczenia przysługi madarze ze wyjawienie mu prawdy o itachim, i sasuke będzie miał walkę z naruto i wygra. w tym momencie wpadnie jakiś nowy bohater nieznany nikomu zamaskowany ninja i skutecznie unieruchomi sasuke. ale kim on będzie jakieś pomysły ??

Soul

Hahahha. Naruto po prostu nie może przegrać.

Pheonix

tak myślą wszyscy i właśnie dlatego może przegrać może autor zrobi niespodzianka. ale czy to by była niespodzianka. brakuje jakiegoś bohatera. autor zabijając kakashiego i kierując w tym sama stronę tsunade pokazał ze kończą mu się pomysły i ze manga zmierza do swojego końca. ale może jeszcze nas czymś zdziwi :))

ahhh! sauske raz już wygrał z naruto!! ale pewnie będzie walka naruto ledwo się będzie rosząc z wyczerpania i użyje jakiej specjalnej mocy i zatrzyma sasuke w wiosce

Soul

Szczerze mówiąc, to jak Naruto przegra, to moim zdaniem manga straci swój urok. Poza tym nie wydaje mi się, żeby autor zmierzał ku końcowi. Baaardzo wiele wątków zostało (jak już wspominałem).

Mogę się mylić, ale Kishimoto coś wymyśli jeszcze. Wydaje mi się prawdopodobne, żeby koniec mangi zbliżał się za rok ;)

Pheonix

parę wątków jest ale jak by naprawdę nie miał już pomysłów i wszystko wyrzucił na akatsuki

Soul

Ma pomysły i tych wątków może nie ma 30, ale jest ich sporo i każdy na bank mógłby sporo chapterów zająć... A jak wiemy w jednym chapterku na tydzień wiele się nie zmienia xD

Pheonix

7 mistrzów miecza. oni mnie najbardziej interesują ponieważ było ich pokazanych 2 czy tam 3.
kabuto co się z nim teraz dzieje ??
sasuke co zrobi po swojej wielkiej zemście rzuci bron i dalej będzie żył spokojnie a może zabije madare i przejmie władze na akatsuki ?
los tsunade jeżeli ona zginie kto zostanie hokage ??
czy mieszkańcy konohy po akcji będą mieli na tyle siły woli żeby odbudować wioskę ?
czy będzie walka kisame vs gai ??
czy sasuke wie o prawdziwych celach madary i czy zamierza coś z tym zrobić ?
czy naruto rzuci rasen-shurikena a może jakoś zmieni ta technikę ?
czy naruto odkryje swój 2 żywioł o ile taki posiada ?

masz racje trochę tych pytań jest a to jeszcze nie wszystkie:) i mam nadzieje ze kishi udzieli na nie wszystkie sensownych odpowiedzi

Vigor

Wątek z Orichimaru przecierz Kabuto sobie wszczepił jego komórki.. więc pewnie coś z Tym będzie

Pheonix

to tez ciekawe ale według mnie jeżeli kabuto ma w sobie umysł orochimaru to prawdopodobnie kabuto pozwoli mu przejąc swoje własne ciało ta specjalna technika. watek podobny do lorda voldemorta z harrego pottera ;p

Vigor

Zawsze podkreślał ze należy do Orichimaru, więc pewnie odda mu ciało.

Pheonix

albo kabuto ulepszy technikę oro i przeniesie swój umysł do innego ciała zostawiając w swoim ciele umysł oro. i tak się złoży ze po walce madara vs sasuke która oro/kabuto będzie cały czas obserwował któryś z nich zabierze ledwo zywego madare z pola walki i go wyleczy ale nie pozwoli się obudzić aż dokupi oro nie będzie mógł przenieść swojego umysłu i w ten sposób oro zyska sharingana akatsuki straci przywódce a sasuke straci sens życia

czemu sasuke straci sens życia ??
prawdopodobnie zabije niedługo starszyznę miasta (o ile oni jeszcze żyją) i wykona wszystkie cele które se za młodo założył jego drużyna rozpadnie się suigetsu przegra z kisame w walce. a reszta pójdzie w swoje strony. a on bez celu w życiu oszaleje i skończy szukając członków swojego klanu(przecież ktoś z jego klanu musiał być na jakiejś misji) i tak skończy się jego życie

Zovi

To bedzie tak, bedzie walka Naruto vs. Pain, naruto oczywiscie wygra, ale przygladać sie temu bedzie Sasuke, Naruto bedzie zmeczony walka z Sasuke, ale zobaczy to Sakura, i wspomoze Naruto, dzieki czemu wygra.
Potem ozywia Kakashiego :P (mam nadzieje :P )
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Pheonix

naruto vs pain przerwa zebranie ekipy naruto vs sasuke ;p albo tak naruto kill pain a później naruto walnie przemówienie ze sprowadzi sasuke ale chce iść sam ^^

Zovi

Taa, tylko po co oni chca sprowadzic tego EMO do wioski? :| Rozumiem przyjaciel itp. ale on juz wiele razy mowil, ze nie chce z nimi isc. Chyba ze to o to chodzi, ze ma jakas klatwe na sobie i nie wiem kim jest? O co w ogole w tym chodzi? :P
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Ryltar

Naruto jest gejem i dlatego tak szuka Sasuke :P

Cos jeszcze wymysla ale walka z Painem potrwa bo prawdziwego ciala jeszcze nie widzielismy.

Cralin

Jak już było na wiadomości od Dżiraji : "Ten prawdziwy nie jest z nimi" więc Naruto gdy wybije wszystkich zacznie szukać real Peina ,ale znajdzie Sasuke i razem z nim pokonają go,ale wtedy pojawi się Madara i wysadzi go w powietrze DeiDei bo zmartwychwstanie i przyleci Hidan z kosą i zasiepie Deiego ,ale wtedy wyskoczy Kakuzu i zapląta Hidana po czym rozwali go na malutkie kawałeczki,nagle zobaczymy Kakashiego który wbija Kakuzu swoje Raikiri w plecy rozwalając go.Po tym wszystkim Naruto strzeli lola i pójdzie dalej z Sasuke w poszukiwaniu kolejnych przygód.Wtedy zacznie się kolejna manga o Naruto,tylko ,że nie będzie tam Naruto tylko jego synek :D

Soul

Dobra kochani. Albo rozmawiamy na poważnie albo w ogóle.

Czy nie uważacie, że prawdziwy Pain się ujawnił? Nie był to ten, który zabił Shizune przypadkiem?

Pheonix

pain jest w lesie prawdopodobnie jak zginie ciało które wskrzesza inne to naruto ma sukces gwarantowany a pain będzie bez ciał :)

Soul

Każde ciało wskrzesza chyba. To jest własność Raningana. Tak mi się wydaje...

Pheonix

czytałem na wiki jest jedno ciało odpowiedzialne za wskrzeszanie a jak ono zginie to pain zabija kolejna osobę żeby nie utracić reszty ciał