Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Soul w Styczeń 06, 2009, 03:17:48 PM
Każde ciało wskrzesza chyba. To jest własność Raningana. Tak mi się wydaje...

Tylko jedno robi rezz.A te jego galy to wiem ze dawaly to ze z kazdego ciala widzi naraz(nie wiem jak to opisac jezeli 3 ciala patrza na ten sam cel to widzi je z 3 perspektyw) ale ma to jakies inne wlasciwosci?

Pheonix

1.może zaplanować doskonały plan obrony

Hermit

A widział ktoś nowy ending? omfg
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

TheOwn3r

Cytat: Hermit w Styczeń 08, 2009, 06:06:25 PM

Juz jest nowy epek? Na dattebayo.com dalej nie widze.
;o

Pheonix

Tomasheq

Cytat: Hermit w Styczeń 08, 2009, 06:06:25 PM
/agree

A poza tym fillery... I w ogóle nie wiem czy znowu nie zrobic sobie przerwy az do czasu wydarzen z mangi :)
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Zovi

Ej, a Kakashi będzie walczył z Orochimaru w jego kryjówce? Bo nie wiem w którym odcinku mangi stoi anime :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Tomasheq

Cytat: Zovi w Styczeń 08, 2009, 10:33:14 PM
Ej, a Kakashi będzie walczył z Orochimaru w jego kryjówce? Bo nie wiem w którym odcinku mangi stoi anime :) .
To co teraz idzie w anime nie jest z mangi. To poprostu wymysl autorow zeby natrzepac na anime wiecej kasy... Tak zwane fillery ktore nic nie wnosza nic do glownej fabuly.
– Jak zdołałaś wrócić?

Pheonix

zazwyczaj nudne zapychacze

Hermit

a tutaj naturo ginie i.. dupa koniec.. ale bym smial
kiedy new chapter?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Tomasheq

Z tego co wiadomo dzisiaj powinnobyc tlumaczenie. Ale ostatnio nie wiadomo jak te chaptery wychodza bo raz w srode raz w piatek...
– Jak zdołałaś wrócić?

Art

First off a friendly reminder that Weekly Shounen Jump is taking another break. It should be back next week but for now that mean there will be no Naruto, Bleach, One Piece, Eyeshield, Reborn, etc. That is officially anyhow, so we'll be on the look out again for possible early releases but they are definitely not expected to be coming out.
)

Soul

Lecą w kulki ostatnio... Wkurza mnie to, bo czekam z napięciem, a tu dupa...
Prepare for unforeseen consequences...

Vigor

Teraz to w Japoni mieli jakieś święto z tego co wiem dlatego tak powalone jest teraz. 

Tomasheq

Podobno w tym tygodniu chapterka takze nie bedzie...
– Jak zdołałaś wrócić?

Soul

no na to wygląda, bo z reguły już był o tej porze po angielsku...

Pheonix

a może specjał chap będzie ??

Tomasheq

Cytat: Pheonix w Styczeń 09, 2009, 06:36:19 PM
a może specjał chap będzie ??
Szczerze w to watpie. Tylko w anime daja takie prezenty a i tak najczesciej daja fillery :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Pheonix

ale było by fajnie

Soul

Nie tylko w anime. Zdarza się też w mandze, ale bardzo rzadko.

Tomasheq

Jak czytam mange zdarzylo sie to 2 razy :) I jeden byl nie planowany tylko poprostu grupy tlumaczace mange zrobily sobie przerwe...
– Jak zdołałaś wrócić?

Antilus

z tego co wiem nastepny chapek ma byc 16 stycznia... a oto powod... ostatni chap dostalismy bodajze w poniedzialek/wtorek? juz sam nie pamietam.. otoz okazalo sie ze ktos go zeskanowal tydzien przed wydaniem w Japonii!... co oznacza ze mielismy po raz 1 chap wczesniej niz ludzie z Kraju Kwitnacej Wisni :P a oni mieli ten chap w ten piatek wydany dopiero... wiec tak jakby to my bylismy do przodu a oni w tyle i teraz sie wyrownalo... w tym tygodniu ma byc normalny chapter

+ za wyjaśnianie problemu z manga
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Cralin

A co byście powiedzieli na to :

Naruto walczy z Painem.Nagle Pain podstępnie pokonał Naruto.Naruto nie może wstać i myśli ,że już dead.W tym samym momencie zobaczył błysk.Ostatnim spojrzeniem zobaczył jakiegoś shinobi z kunaiem w ręce i szpiczastymi włosami.Tak-to był 4 Hokage.Naruto myślał ,że mu się to przywidziało.Po chwili 4 wziął Naruto na ramię i zabrał go w bezpieczne miejsce.Gdy Naruto odzyskał siły(bo przecież jest 9 ogoniastym) 4 opowiedział mu ,że musiał uciekać i trenować.Teraz była ta chwila kiedy musiał wrócić.Naruto nie rozumiał dlaczego właśnie do niego zostały skierowane te słowa.W końcu 4 powiedział do Naruto "Synu".Naruto nie dowierzał,ale tamten obiecał ,że już go nie opuści.Nagle ni stąd, ni zowąd pojawił się Pain.Ojciec i Syn,ramie w ramie pokonali go!Nagle zobaczyli pewną osobę idącą w ich stronę.Nie wiedzieli kto to był,ale wyglądał na strasznie zranionego,nawet można by uznać ,że był w śmiertelnym zagrożeniu.Nagle powiedział "Sensei" i upadł na ziemię.To był Kakashi.Bo długiej próbie udało się uleczyć kakashiego.Naruto i 4 wiedzieli ,że Kakashi może umrzeć.Zaczęli więc szukać ocalałych i...Znaleźli między innymi:Sakurę,Tsunade i i innych.Udało się wszystkich wyleczyć.Potem zaczęli odbudowywać Konohę i Naruto został Hokage.THE END!

Pheonix

jakby 4 żył to 3 tez... bez sensu  ale dosyć dobre

Ryltar

Cytat: Cralin w Styczeń 14, 2009, 03:03:50 PM
A co byście powiedzieli na to :

Naruto walczy z Painem.Nagle Pain podstępnie pokonał Naruto.Naruto nie może wstać i myśli ,że już dead.W tym samym momencie zobaczył błysk.Ostatnim spojrzeniem zobaczył jakiegoś shinobi z kunaiem w ręce i szpiczastymi włosami.Tak-to był 4 Hokage.Naruto myślał ,że mu się to przywidziało.Po chwili 4 wziął Naruto na ramię i zabrał go w bezpieczne miejsce.Gdy Naruto odzyskał siły(bo przecież jest 9 ogoniastym) 4 opowiedział mu ,że musiał uciekać i trenować.Teraz była ta chwila kiedy musiał wrócić.Naruto nie rozumiał dlaczego właśnie do niego zostały skierowane te słowa.W końcu 4 powiedział do Naruto "Synu".Naruto nie dowierzał,ale tamten obiecał ,że już go nie opuści.Nagle ni stąd, ni zowąd pojawił się Pain.Ojciec i Syn,ramie w ramie pokonali go!Nagle zobaczyli pewną osobę idącą w ich stronę.Nie wiedzieli kto to był,ale wyglądał na strasznie zranionego,nawet można by uznać ,że był w śmiertelnym zagrożeniu.Nagle powiedział "Sensei" i upadł na ziemię.To był Kakashi.Bo długiej próbie udało się uleczyć kakashiego.Naruto i 4 wiedzieli ,że Kakashi może umrzeć.Zaczęli więc szukać ocalałych i...Znaleźli między innymi:Sakurę,Tsunade i i innych.Udało się wszystkich wyleczyć.Potem zaczęli odbudowywać Konohę i Naruto został Hokage.THE END!

a bym wolal tak:Naruto ginie a Akatsuki zapanowalo nad swiatem.