mutant z dark elfa :p [opcja]

Zaczęty przez nastron, Listopad 13, 2008, 04:28:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nastron

witam

mam dark elfa daggera na Dragonie...na subke mam zamiar wziąć SK ale rozważam tez stworzenie mutanta. Co proponujecie? oczekuje mutantów fighterów i magów.
i drugie pytanie, co myślicie o postaci AW/PS?

pozdro
nastron

Fishereq

ja bym polecał AW/SK :D
jeśli chcesz mutanta to AW/PP albo AW/SwS
BD/SE
SR/SWS
DE/TY

Thorns

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Morok111

Cytat: Fishereq w Styczeń 08, 2009, 10:49:07 AM
ja bym polecał AW/SK :D
jeśli chcesz mutanta to AW/PP albo AW/SwS

sorry że się wtrącam, ale nie mozna połączyć tych 2 klas.

AW/SK (w hellbound postać numer 1)
AW/PS
AW/SE też niezły
AW/nic innego mi do głowy nie przychodzi ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

Triss

AW/PAL imo nie ma sensu skoro SK daje duzo duzo fajnych skili

a dla AI i smiesznych heali nie ma sie co meczyc ;) lepiej sie pobawic na oly niz miec mutanta ^^

..::Provider::..

Thorns

wiesz pal to nie tylko AI   ale tez 2 x Shackle, lepszy stun, Aegis Stance, ToL, wiecej HP, self res, :wink:

no SK tez ma tam troche swoich sztuczek ale dla mnie SK<PAL   :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Triss

niech ktos mi pokaze na czym polega lepszy stun u pala??

bo to mnie od zawsze zastanawia

gdzie jakies stronki o skilach nie przeczytam to nie ma napsiane , ze pal ma lepszego stuna

dwa rodzaje shackli...e tam :) a SK ma LS'a :) do tego mase debuffow :)

Thorns

Soul of the Phoenix tez swoje robi.. to prawie jak 2 x hp  :D   wstajesz i lejesz dalej z wszystkimi buffami
hmm i chyba Sk nie ma odpowiednika Shield Slam

Triss

ma shield bash - A shield attack that interrupts an enemy's physical attack and causes them to lose their target. An equipped shield is required to use this skill.
tez dobre ;)

Thorns

Nie wiem gdzie ty znalazles opis shield bash ale jest bledny

to jest poprawny:
A shield attack that stuns the enemy and causes them to lose their target. Requires a shield.

http://www.lineage2.com/Knowledge/race_darkelf_skill.html?my_class=dark_elf_shillien_templar

wiec to zwykly stun... nie blokuje skilli jak SLAM  :P

Triss

Thorns moj drogi interupt =/= block :P

tu chodzi o przerwanie skila fizycznego ,wiec moja def. jest good :)