[Zapowiedż] L2-Miszczu ! KONIEC ERY PRYWATNYCH SERWERÓW !

Zaczęty przez Sp4m3R, Styczeń 10, 2009, 12:34:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sp4m3R

Zapowiada sie wspanialy serw ktory da kres wszystkim innym prywatnym serwerom wystarczy wejsc na http://www.l2miszczu.yoyo.pl/

Machina
P4 3GHZ, 512DDR RAM, DYSK TWADDRY 100GB,ATI RADEON 9700 512DDR PRO, DVD x12, karta sieciowa 100mb, lacze 5mbps

START 15.01.2009!
POZDRO!
P
O
O
0
F
P
O
O
0
F

ZjemCie

IbiseK

hahahahahaah
:o

sory musiałem xD

P.S.

machina xD

Buahah

i na stronie

"Jesli ktos zna dobry poradnik jak postawic serwer oraz dobre pliki serwa to piszcie na forum!" xD

Luno

Laner

heh nie ma w tym nic śmiesznego , na forum piszą 1 albo 2 osoby które posiadają wiele kont , innymi słowy ktoś zrobił sobie żart, i to w cale nie 12 nastolatek swoją droga nawet się na forum nie uśmiałem to nie śmieszne lecz żałosne

Iskierka

Cytat: Laner w Styczeń 10, 2009, 11:28:37 AM
heh nie ma w tym nic śmiesznego , na forum piszą 1 albo 2 osoby które posiadają wiele kont , innymi słowy ktoś zrobił sobie żart, i to w cale nie 12 nastolatek swoją droga nawet się na forum nie uśmiałem to nie śmieszne lecz żałosne

Jak dla mnie to "strona" + "forum" zostało zrobione po prostu dla żartu :), ale niestety jest w tym smutna prawda, bo wiele serverow zwłaszcza polskich tak wygląda, zastanawiam się czy nie podkleić tego tematu, może będzie to jakaś nauczka i przestroga, dla tych, którzy chcieli by się "bawić" w stawianie serverów nie mając o tym najmniejszego pojęcia. Ogólnie pomysł świetny i brawa dla autora:)

Onegar

ZjemCie

go go power rangers:D

/Onegar
To że temat jest luźny nie oznacza że można pisać bezsensowne posty.

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Matim

CytatJesli ktos zna dobry poradnik jak postawic serwer oraz dobre pliki serwa to piszcie na forum! == (nie aktualne - mamy juz pliki :] )

CytatNIE DAJCIEM U GMA ON w ogóle ROZDAJE ITEM Y I SMIERDZI MU Z MNORDY SATARMY KAPUCYNEM!

hehe  :P

Asta Entreri

nom, ludzie z l2polska znaleźli sobie miejsce do spamowania^^

lestat74

gra juz ktos na tej MASZYNIE ? moze jakies zdanko czy warto tam zagościc :) :) :) :) :)

Polgara

Gratulacje pomysłu dla Tych panów.

To co zrobili oraz tekst na głównej stronie powinno być lekturą obowiązkowa dla wszystkich nowych adminów chcących
postawić serwer.

tomick

witam
z nudów stworzyłem projekt L2 MISZCZU, aby pokazać, że obecnie KAŻDY może bez problemu postawić własny serwer. Chciałem żeby strona+forum rozkładała na łopatki użytkowników na każdym kroku jednocześnie zachowując realizm

Cytat: Laner w Styczeń 10, 2009, 11:28:37 AM
posiadałem 3 profile, reszta to osoby z różnych for poświęconych L2 (ingorowałem ich spam). Śmieszne były treści członków administracji niż użytkowników
zobacz też:przemyślenia na forum i  http://l2miszczu.yoyo.pl 

Chciałem stronę i forum pociągnąć dłużej, ale ze względu na sesje nie wyrabiałem się z wszystkim. Mam nadzieję, że projekt Wam się spodobał i poprawił humor :P
Pozdrawiam ;]

Koszałek Opałek

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Sebal

Dopiero teraz to przeczytałem, i naprawdę stwierdzam, że jest to najlepszy tekst o prywatnych lolserwerach jaki przeczytałem.
Gz projektantom ;)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Steve

I ta machina  :D :D :D  :shock: Strone i forum może na nim zahostujesz :P
I co Ci po tym Radeonie tam? :D

Asta Entreri

Cytat: Steve w Kwiecień 11, 2009, 01:51:52 AM
powiem krótko - jesteś idiotą.

Koszałek Opałek

Cytat: Asta Entreri w Kwiecień 11, 2009, 09:38:40 AM
Cytat: Steve w Kwiecień 11, 2009, 01:51:52 AM

... a ja powiem jeszcze krocej: SELFOWNED

dostajesz wlasnie -1 + ban ...
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

kindas

Mogłeś dodac na stronce że zbierasz własnie dotacje na: [magiczne słowo] "Dedyka" i jak tylko zbierzesz to wipe i jedziecie z koksem...
na kilkunastu serwerach takie teksty czytałem, po czym server znikał jak kamfora...

Pozdrawiam.

YoungPadawan

I'm offline.

Koszałek Opałek

Cytat: YoungPadawan w Lipiec 01, 2009, 01:02:48 PM
powiedziałem to jednemu i powiem teraz drugiemu...

Cytat: Asta Entreri w Kwiecień 11, 2009, 09:38:40 AM

//Koszałek Opałek -> Nie rob tego wiecej prosze ... narobiles sie ostatnio na forum, nie chce wlepiac Ci minusa.
Ostrzezenie slowne - tym razem wyjatkowo.

Kamal

Przydałoby się przekleić to do tematu L2j jako podsumowanie wakacyjne... Ostatnie 80% serwerów zalicza fail w okresie krótszym niż tydzień, reszta 20% kwestia do miesiąca, góra dwa :P

Ryane

I najbardziej przykre jest to, ze serwery nie padaja z powodow finansowych, ale z nie doswiadczonych adminow, ktorzy sobie przeczytali dzial "Wlasny serwer" i mysla, ze moga prowadzic serwer i go udoskonalac.

Rickert

Cytat: Ryane w Sierpień 22, 2009, 04:45:32 PM
I najbardziej przykre jest to, ze serwery nie padaja z powodow finansowych, ale z nie doswiadczonych adminow, ktorzy sobie przeczytali dzial "Wlasny serwer" i mysla, ze moga prowadzic serwer i go udoskonalac.
ja tam inaczej uważam, zauważyłem żezazwyczaj polskie servery padają bo? bo admini zbyt bardzo w gre ingerują .... palnie coś nie jednemu ten zrobi screena kolejny coś dopowie i tak  tworzy big historia spiskowa, przekonałem się na własnej skórze, z polskimi graczami nieda się  nic zrobić ...                       
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted