Gladiator vs Hawkeye

Zaczęty przez Mati_888, Grudzień 18, 2007, 04:04:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MonT

Z FB wymiata, grając HE nigdy nie używałem draconica...

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

bula

Dravil

Jedna WIARA, jeden KLUB Barcelona AŻ po GRÓB.
PR FAN..............5* lvl

Haseo

HE vs Glad...na full buffie w otwartym terenie wiadomo glad wali skillami (ich power na buffku się nie zmienia) a HE wali crytami które usadzą destro z +5 CON, bronią z health i nie wiem co jeszcze...Tak więc olimpiada Glad>HE, otwarty teren losowo, ale myślę, że dobry łucznik z buffem>all to jest po prostu sieczka przy jego p atku i crt rate.

Scorpion

He w draco secie+ tona cp-pot jak ma gdzie kite'owac, to zjedzie glada tak czy siak(nawet na ch buffie). Fakt, ze zajmnie to troche, ale gladowi cp-poty wczesniej sie skoncza niz he.
...

Arantiel

HE bedzie tak dlugo kite'owac, ze glad padnie od mobow, ktore beda za nim lecialy a nie od dmg HE :P.

Haseo

No tak, ale rozmawiamy chyba o HE vs glad, a nie HE i moby vs Glad...
Glad na (full buffie oboje) wygra gdy: HE to noob, HE nie ma cp potek, HE nie ma miejsca na hit & run lub na olimpiadzie gdzie HE mu zjedzie 500cp ;> 
Reszta przypadków zwykle wygrywa HE z racji tego, że buff daje łukowi kopa jak nikomu.

TruTherion

Cytat: Haseo w Styczeń 21, 2009, 12:51:54 PM
No tak, ale rozmawiamy chyba o HE vs glad, a nie HE i moby vs Glad...
Glad na (full buffie oboje) wygra gdy: HE to noob, HE nie ma cp potek, HE nie ma miejsca na hit & run lub na olimpiadzie gdzie HE mu zjedzie 500cp ;> 
Reszta przypadków zwykle wygrywa HE z racji tego, że buff daje łukowi kopa jak nikomu.

Lol HR random pvp 1 vs 1 na full buffie.

Spon

Ktos tu pisal,ze Glad jest slaby na Mass pvp. Czemu ? Przeciez hp i cp ma duzo

Asta Entreri

Cytat: Spon w Marzec 14, 2009, 10:37:54 AM
gz u.
bo jak ci kilku random sh zawali cyclone to się przekonasz dlaczego :P
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

bula

Cytat: Spon w Marzec 14, 2009, 10:37:54 AM
bo na mass pvp masz full buff, a full buff nieznacznie podnosi wartosci bojowe glada, za to wszystkich innych postaci bardzo znaczaco

Haseo

/agree glad na buffie zyskuje przede wszystkim większe zdolności defensywne dlatego pvp poza OLI na buffie, a na oli z 5 buffkami i self to niebo, a ziemia.
I nie HR random pvp tylko x4, 5-box z full buffem

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Vascius

Niby glad taki słaby na full buffie, a jednak jak biegałem nim na HR to spokojnie zabijałem wszytko co się rusza, 2vs1 na luzie dawałem rade, jedynie nie mogłem pokonać OL bo z mp potkami cały czas stał na soul guard.

bula

znaczy sie serwer bez CP potek byl?

no i jak piszemy full buff to rozumiemy party - bd/sws/wc/ee/bish/dd x ilestam

Vascius

CP potki były ale nie używałem bo drogie były, a ja sobie lubiałem takiego HR włączyć tak gdzieś na 30min dziennie więc nie miałem czasu na farme adeny na to. Po buffy większość od NPC.