Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateusz02012

Sorry nie poinformowałem gram na Hellbound. To jaką polecacie miejscówke solo na 66 lvl?

galaff

Jaki skill polecacie enchancic? pod pvp głównie.
Z góry dzięki za pomoc.

Ryltar

Cytat: mateusz02012 w Styczeń 25, 2009, 07:03:12 PM
Sorry nie poinformowałem gram na Hellbound. To jaką polecacie miejscówke solo na 66 lvl?

Moze Cata lub w ToI siedziec nie wiem nie pamietam gdzie levelowalem na takich lvl.

Cytat: galaff w Styczeń 25, 2009, 09:33:55 PM
Jaki skill polecacie enchancic? pod pvp głównie.
Z góry dzięki za pomoc.

Judgment w Element,wszystko w chance,sting mozesz dac na snare,cubici na power.

Dev

UD + decrease penalty, zmieniasz sie w kota, rzucasz dasha, sciagasz transformacje i masz gdzies 160 speeda na +1 ...

A smart cubic, wg ptsa rzucal albo roota, albo hate (byla ta chmurka od hate), nie jestem pewien czy nie rzucal tez Icy air ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

CytatA smart cubic, wg ptsa rzucal albo roota, albo hate (byla ta chmurka od hate), nie jestem pewien czy nie rzucal tez Icy air ...

Z tego co wiem to hate(niby kazdy lolcub tanka ma rzucac to).No i z tego co mowil Vaginas to smart wali icy air ale na privach to inaczej wyglada:

Smart Cub ktory mialem na ES:Walil jakims LS(nie wiem moze to byl solar flare albo ten stun od cubica PSa) i wind strike.
Smart Cub SK:rzucal hate i walil wind strike za lol 500 dmg.

niunius

CytatJudgment w Element,wszystko w chance,sting mozesz dac na snare,cubici na power.
cubici tak jak mówi Ryl wal w power bo z takiego Poisona z enchantowanego cubica szybko się nie uwolnisz

slon

CytatUD + decrease penalty, zmieniasz sie w kota, rzucasz dasha, sciagasz transformacje i masz gdzies 160 speeda na +1 ...
I w tym czasie UD zeszlo 3 razy?
?? Serfer kor

bula

Cytat: slon w Styczeń 26, 2009, 11:47:11 AM
CytatUD + decrease penalty, zmieniasz sie w kota, rzucasz dasha, sciagasz transformacje i masz gdzies 160 speeda na +1 ...
Dev na swoim filmiku calkiem niezle to ogarnal

Slomek

Cytat: bula w Styczeń 26, 2009, 01:28:45 PM
Cytat: slon w Styczeń 26, 2009, 11:47:11 AM
Dev na swoim filmiku calkiem niezle to ogarnal

Jakis Link ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Ryltar

Zgadnij w jakim temacie o tankach jest link :P?

Slomek

Pewnie chodzi Ci o ten ze 170 stronami tekstu o SK którego tak bardzo mi sie nie chce przeszukiwac ;P

Dla równie leniwych co ja

http://files.filefront.com/STvsSTSaggiwmv/;12647542;/fileinfo.html     <--- Dev Story

BTW Dev byles blisko smierci przy walce z ST. CO do walki z Saggi to mysle ze i bez LS bys go pojechal. GF

Ecie jedno. ST w Tallum heavy +AS+haste na full buffie to dobra opcja ?? Moze na perma Stun utrzymac kazdego
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Frohike

Cytat: Dev w Styczeń 25, 2009, 11:46:06 PMUD + decrease penalty, zmieniasz sie w kota, rzucasz dasha, sciagasz transformacje i masz gdzies 160 speeda na +1 ...
Normalnie "niezawodna technika Kaito" (xD) - szkoda tylko, że transformacja ma chyba 8h reuse :/

Dev

Marc1n

A Dev dostal bez soulshotow z mental daggerem. LF Confirm
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatEcie jedno. ST w Tallum heavy +AS+haste na full buffie to dobra opcja ?? Moze na perma Stun utrzymac kazdego

IC,FB z Focus +4 str +4 dex +4 wit -8 con -4 int,haste,zerk,DoF,CoV,SoChamipon,SoRenew i kazdy tank to zrobi :P

CytatA Dev dostal bez soulshotow z mental daggerem. LF Confirm

+1

Dev

Narayan, nie dosytalem, spierdoliles i duel byl tie, mi zostalo cale hp, mam ten filmik, tyle ze siedze teraz na laptopie, komp jest w serwisie, cos sie zrypalo, ale dowala mi 2GB ramu wiecej. QQ vista, ale trzeba sie poswiecic zeby miec 4 gb i grac normalnie ...

Gadalem z kilkoma osobami od RVG, robie bd 76 i wchodze do RVG :P

Ryltar

Cytat
Gadalem z kilkoma osobami od RVG, robie bd 76 i wchodze do RVG Razz

I tak zrobisz reroll to juz jest confirmed.

Marc1n

Idziesz do RVG, jak jest dead ? Osobiscie bym chyba wolal isc teraz do RM nawet :D
BTW: 2 duele byly, na jednym nie uzywales UD to dostales, na drugim jak uzyles to ja odbieglem bo te swoje cyk myki z panterka robiles z transformacji, co nie oznacza, ze ja niby dostalem. BTW: Nie uzywalem UE, bo to przed siegem bylo ;p
HATE ME MOAR!

Dev

Ryltar

Kogo obchodzi jakies pvp tam wasze :P

mateusz02012

Mam pytanie czy na aniołach na WoA da się expić dopiero na 74lvl kiedy jest max. lvl banisha, czy da radę wcześniej? thx za odp.  :)

Virandile

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

mateusz02012

Patrzyłem nie da rady  :( Nic trzeba będzie iść później

Yoker

nie wiem na jakim serwerze grasz, ale wydaje mi sie, ze wiekszosc prv uzywa obecnie tych samych plikow. Na Dexie (a wiec jednoczesnie na Roxy i chyba elixir) jak nie masz enchantu +1 to nie masz w ogole co probowac.

mateusz02012

Gram na roxy mam 70 lvl i próbowałem 10 razy na anioła i nic  :( Czyli polecasz enchant na co najmniej +1? Jeśli tak to już teraz na 70 lvl ten enchant coś pomoże?