Pal/Tyr

Zaczęty przez pigulec, Styczeń 14, 2009, 01:27:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pigulec

Nie gram na dragonie, ale na stuck 1+1, a w innym temacie by mnie zabili gdybym to napisał. :-( Przejdę do sedna, co sądzicie o tej postaci? Może być niezłą maszynką, proszę o opinie.

Elvin

Felo41

rowniez mysle ze ta postac powinna dawac rade

tylko niektorzy mowia ze fist fury i totemy dzialaja na innych broniach normalnie , a niektorzy nie...

grajac na fistach strace głowny atut pala czyli tarcze ;/

co myslicie ?

Kentaro

Pal/De był by lepszy dzisiaj takim na dragonie latałem..
Angelic,Frenzy +Zealot+ Rage i wymiatasz..^^
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

davidus

gram na dragon 15 i mam destro/ty,fist fury i totemy działają normalnie na innych broniach,jedyny problem jest taki że musisz je odpalać na fistach

pigulec

Powiem tak: bonus AI= +100% crt dmg do fistów. To z bizonem=500 crt rate i zaelotem= total masta. Att spd w IC to na full buffie gdzieś koło 1.6k+. P def 4k+ i m def 2k+. Ta postać umie wiele, szkoda, że jest taka niedoceniana. :(

Felo41

Cos mi sie nie chce wierzyc ze wszystkie totemy i first fry dzialaja na innych broniach. W takim wypadku robilbym PR/TYR .

LOKO

Na innych broniach dziala tylko Rabit i Bison ( z totemów ), Fist Furry działa na wszystkich broniach.  Oczywiście do odpalenia tych 2 totemów trzeba założyć fisty.  PR/TYR  był świetny na C4 jak Bison działał z pełną mocą na 50% życia. Teraz jest to 30%.

Kentaro

Ja dalej obstawiam przy de/ty
Na Arenie (DN) Valaksa 40min pada... w 1 nie cale party.
Taki De/Tyr wali kryty po 7-20k To zaboli...

/Cubu$

/Cubu$

davidus

destro/tyrant był super na rb zanim drake nie wprowadził swoich udziwnień,frenzy w 100%działa tylko poniżej 30%hp,do chyba50%hp działa w 50%jakoś tak,nie pamiętam.Kryty po7-20k zaboli ale ciebie,przez reflekta,wątpię żeby cie jeden heler utrzymał przy życiu chyba ,że tylko ciebie będzie healował,ogólnie mówiąc drake spi....ył ta postać,wg mnie nie powinien się w takie rzeczy bawić,powinno zostać tak jak jest na oficjalu

Kentaro

Tak się składa se w tym pt był tank który agrowal cały czasz Valdka wiec destro mial spokoj...

/Cubu$

/Cubu$

davidus

ok ale mi chodzi o reflekt damage,byłem parę razy na innych rb-kach podszedłem uderzyłem patrze leże,na początku nie wiedziałem co jest grane dopiero później się zorientowałem że to przez tego reflekta

Kotlet

A właśnie, epic bossy też mają reflect damage? bo nawet nie wiem.
Moim zdaniem dobrze że Drake wprowadził te ograniczenia dla tyr/de. Przedtem każdy idiota mógł sobie zabić RBeka. A teraz trzeba się trochę bardziej pomęczyć choć nie jest to trudne :D

davidus

W sumie może masz i racje,dawniej samemu można było bić rb,co mogło być wkurzające,jednakże nie zmienia to faktu że osłabianie jednych postaci(fighterów) a drugich nie, jest wkurzające.Prawda jest taka że serwer(nie wiem jak na innych ale dragon na pewno) stał się typowo serwerem dla magów i nikt mi nie wmówi że jest inaczej,wystarczy zobaczyć na liczbę ich na serwie,jest olbrzymia dysproporcja między tymi dwoma klasami

Kentaro

Teraz i tak da się bić rb samemu...
Trzeba tylko umieć..

/Cubu$

/Cubu$