Error

Zaczęty przez Kiyo, Styczeń 31, 2009, 11:53:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kiyo

Pomocy!!! Już cały wczorajszy dzień próbuje uruchomić tą grę. Niestety chyba mam pecha bo co jaki serwer ściągnę to nie chce chodzić... Jak próbowałam Dragon network to pojawiał się błąd przy sprawdzaniu(chceck full):

File checking system cannot proceed! Because connection with serwer couldn't be established  czy coś takiego...

Jak próbowałam innych to też były jakieś problemy... A na ostatnim z tych serwerów co próbowałam(jest to l2combate.com) wystąpił błąd przy włączeniu(poprawka teraz występuje on przy wszystkich serwerach które wyglądają na działające):

2009.1.31 11:38:21
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 3175 MHz with 4094MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9800 GT  (7813)

General protection fault!

History: UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Nie wiem co mam robić, a bardzo bym chciała zagrać w tą grę...

Pomóżcie!!! Już zaczynam od tego świrować :shock:

iDevex

Pobrałeś system tego servera ?

Kiyo

Tak. I próbowałam otworzyć plikiem l2 z tego systemu z serwera, ale też się nie dało.A z systemu network to mi mówi żebym zrobiła full check ,ale u mnie się nie da tego zrobić bo coś wyskakuje i da się to tylko wyłączyć...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Udało mi się!!!!! Nie zrobiłam tego full check, ale włączyłam!!
I przepraszam że to piszę w nowym poście, ale chcę aby to było zauważalne. Oto co zrobiłam:

1 zainstalowac lineage 2
2 ściągnąć patch potrzebny do serwera naprzyklad z dragon-network
3 wrzucić patch to folderu z gra (l2)
4 kliknąć prawym na ikonie dragon network właściwości i wybrać zgodność z systemem xp + sp1 i trochę niżej należy zaznaczyć opcje "uruchom ten program jako administrator  5 wyłączyć zaporę a przed tym wrzucić do wyjątków w zaporze dragon network.

I już. Prawda że nie trudne? :D
Okazało się że problemem było to że mam viste.

//Soulern: Gratulacje. Ale gdy edytujesz posta ostatniego posta w temacie, ów temat również świeci się na czerwono tak samo, jakbyś napisała tam nowego posta... Sklejam.

iDevex

Ta vista to 90% problemów z L2... Wg. mnie można pominąć ten krok z zaporą, chyba że używa się coś typu Kerio. Zwykła windowsowska nie powinna blokować.

Kiyo

Racja. ja mam Kasperskiego i jak włączyłam zapore to nadal działało :D