Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Frohike

Enchantowanie skilli jest możliwe od 76 lvl'u ;)

Yoker

Cytat: mateusz02012 w Luty 05, 2009, 08:50:48 PM
Gram na roxy mam 70 lvl i próbowałem 10 razy na anioła i nic  :( Czyli polecasz enchant na co najmniej +1? Jeśli tak to już teraz na 70 lvl ten enchant coś pomoże?
próbowałem na DA 78 bić anioły banishem. Wylądował gdzieś tak po 30stym razie, natomiast DA 76 ale z enchantem +1 może skutecznie tym expić. 1-2 max 3 razy i skill wyląduje. Ot, taki bug. Mam nadzieje, że naprawią szybko bo dość upierdliwe to jest.

Ryltar

Cytat: mateusz02012 w Luty 05, 2009, 08:50:48 PM
Gram na roxy mam 70 lvl i próbowałem 10 razy na anioła i nic  :( Czyli polecasz enchant na co najmniej +1? Jeśli tak to już teraz na 70 lvl ten enchant coś pomoże?

To tak wchodzi wiec nie wiem na co liczyles.

Dev

Chyba na twoim serwerze ryl ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Cytat: Dev w Luty 06, 2009, 01:17:53 PM
Chyba na twoim serwerze ryl ...

Na jaka sube dzisiaj rerollneles?

Dev

Przynajmniej gram, a nie siedze na forum o l2 grajac w wowa ...

Frohike

Nie zaśmiecajcie mi topiku, flame'ić możecie się na PM :_delf_3_3:

W linijce "Kopia do" wpisujcie "Frohike", żebym na bieżąco wiedział kto wygrywa.   

Ryltar

Cytat: Dev w Luty 06, 2009, 11:58:29 PM
Przynajmniej gram, a nie siedze na forum o l2 grajac w wowa ...

Gram w obie gry.Chociaz taki dobry nie jestem zeby pasc od PS'a o sporo lvl wiecej.Ale to jest skill.

Wiec pamietajcie.Banish Serapth:wychodzisz na +++ z adena i koxasz szybko.AoE party is gay!

SknerusKK

Cytat: Ryltar w Luty 07, 2009, 01:31:51 AM
Wiec pamietajcie.Banish Serapth:wychodzisz na +++ z adena i koxasz szybko.AoE party is gay!
no nie powiedziałbym.. wychodzi tanio, ale nie na +

bula

Cytat: SknerusKK w Luty 07, 2009, 01:18:22 PM
Cytat: Ryltar w Luty 07, 2009, 01:31:51 AM
no nie powiedziałbym.. wychodzi tanio, ale nie na +
ironia

Virandile

Jak sie ma rechargera na plecach to sie koksa szybko. To dziala na zasadzie jest mana = jest koks. Wchodzi mniej wiecej 3 pod rzad, pozniej 10 nie wchodzi czyli totalna loteria, a jak macie inaczej to napiszcie GM'a zeby ustawil landing skilla porzadnie. Od 70 bez zadnych enchantow wchodzi do aniolow na WoA 74/75lvl, na 76 to w MoS sie spokojnie soluje, wiec nie piszcie bredni. Wypada dodac, ze jest to bardzo nudny exp, dlatego polecam zywego EE na plecach dla rechargu i sleepowania po failu, wtedy exp jest rewelacyjny tylko, ze EE sam szybciej soluje Rift wiec ciezko jest jakiegos naklonic :/ O buildzie odpowiednim tez bylo pisanie setki razy wiec nie ma sensu powtarzac. Co do kasy to zalezy, ale raczej to kosztowny exp, chociaz w MoS mozna wziąć questa na EWSy ;]
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

Dev

Jak spylisz dropniete maty to nie jest tak trakicznie, 60% mnie kosztowalo  3kk na 76-->77

Cerber

a czy tym banish sereph można w miare szybko expić na 70 lvl i jak jest to na niższym lvlu skilla

myha

dwa posty wyżej masz przecież napisane że na 70 lvl można expic na aniołach z woa
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

mateusz02012

Jak już pisałem wcześniej na 70 lvl ten skill nie wchodzi na WoA  :P (przynajmniej w moim przypadku)Teraz mam 71, ale nawet tam nie idę bo kolejny lvl banisha jest na 72, dlatego zacznę na tym lvl.  :D

KaeriN

Mam zamiar zrobic sobie tanka...

Glównie interesuja "elfie" tanki ze wzgledu na smart cuba z 80

Widze ze tutaj panowie sa wielkimi fanami SK

Moja prośba jest taka zeby mnie przekonać do Niego... :D
:P :P :P <HB>

Ja u SK na razie widze jedna zalete jaka jest fajny wyglad :P

pigulec

Klimat, ilość bulidów, hex, PB, cubici, LS. Ale głownie klimat. ;)

Shen

jakie skille z suby polecacie, temat pewnie byl juz poruszany ale nie chce mi sie przebijac przez 100 stron

bylyforumowicz

+cp (warrior)
+counter chance haste (warrior)
+counter celestial (buffer/bd)
+bow range (rogue)

Huher

Najlepszy buffer na boxa dla SK  ? Dobrze by było żeby zgrywał się też jako tako z SR

Laner

Yoker

a ja bym jednak dał SE przed PP :) vampiric rage dla SK, recherge dla SRa. Dla każdego coś miłego ;)

Ryltar

Nom VR to cos fajnego zwlaszcza z Hexem.Haste mozna z potkow miec :P

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Marc1n

jezeli lata i bufuje tylko to pp, a jezeli lata i pomaga to wc ;]
w ogóle o co dyskuja nie kumam ;p

:(
HATE ME MOAR!