Granado Espada

Zaczęty przez Hannibal, Maj 11, 2007, 10:07:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hannibal

17 maja ma ruszyc pre open beta (http://ge.iahgames.com/en). A co pozniej, czy ta gra bedzie darmowa  :? ?

Bacar

Tak. Gra ta ma byc F2P i bedzie zawierac sklepy z przedmiotami za prawdziwa kase( z czegos trzeba serwery utrzymac). Bedzie to na podobnej zasadzie jak 2Moons czy pare innych gier. Ja juz zasysam klienta.

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Mokeli

OMFG 3,5 GB no to troszke sie będzie ściągać (P2P) mam nadzieje że warto. Grałem ostatnio w różne mmo np. tales of pirates :D znalazłem kilka fajnych ale po chińsku czy tam japońsku nawet nie wiem jak jest download a z rejstracją konta to już w ogóle :D <CABAL oNLINE RULEZZ>

Bacar

OB ruszyla. Gierka miodna nie pozostaje nic innego niz tylko grac. Zapraszam do gry bo naprawde warto!!

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Inidriel

Pozwolę sobie odświeżyć temat bo nie chcę zakładać nowego. Grał ktoś w tą grę nieco dłużej? Warto ściągać? Jakie są wasze odczucia?

Melhir

j/w bo gra wygląda fajnie i mam ochote by zagrać?

Inidriel

Grałem daaaawno temu. Giera niczego sobie choć jakiś innowacji w stosunku do innych MMO nie należy się spodziewać. Dużo farmienia, ja z kumplem wysiadłem, znużyło nas - toż to tylko tak na początku takie lekkie się wydaje, ale moby zabija się tam hurtowo. :P
Przede wszystkim grafika i muzyka(choć jest dziwnie dobrana - raz jakaś pompatyczna symfonia a w innej lokacji jakiś pseudo-trance :P) są mocną stroną tej pozycji.
Klimacik też niczego sobie, ponadto robią wrażenie piękne stroje i architektura niektórych lokacji.
IMO jak ma się dużo samozaparcia i wolnego czasu to można próbować swoich sił.

Aaa i nie pomylcie Granado Espada ze Sword of the New World. To właśnie ta druga pozycja jest f2p! Ja na początku pobrałem Granado i cieszyłem się siedmiodniowym trialem...  :o :D

Melhir

a kurde a tak się podjarałem tą grą, a tu trzeba płacić:|

Inidriel

Sword of The New World to praktycznie to samo. Gra się za darmo, a serwery są utrzymywane za sprzedaż itemów w internetowym sklepiku. Znajdziesz tam m.in. : boosty do otrzymywanego expa, statystyk, nowe stroje, bronie itp.

Melhir

na GOL-u piszą jakby granado espada i sword of the new world to była jedna gra  :shock: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=8599  a w SOTNW kieruje się trzema postaciami naraz :( a w GE tylko jedną i to jest zasadnicza różnica pomiędzy tymi grami

Inidriel

Bo to jest ta sama gra. Sword of The New World to takie Granado Espada tylko, że na serwerach US i f2p. W obydwu pozycjach sterujesz trzema postaciami, jestem prawie pewien :D