Co się dzieje z serwerem?

Zaczęty przez pieprzu13, Luty 10, 2009, 07:26:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

pieprzu13

Witam. Chciałbym zacząć swoją przygode na abyssie x7. Niestety strona nie dział i nie mam jak się zarejestrować. Czy ktoś wie coś na ten temat? Ewentualnie może działa inna strona na której mógłbym dokonac rejestracji?
PS. Czy na abyssie x7 jest dozwolony multiboxing?

Gold dragoN

Z niewiadomych przyczyn nie dziala strona EU (po angielsku). Mozna natomiast zarejestrowac sie poprzez rosyjska strone (RU), gdyz dziala ona doskonale. Oto link:
http://la2.theabyss.ru/?news . Jezeli nie znasz rosyjskiego, postaram ci objasnic poszczegolne rzeczy. Wbijamy na stronke i po lewej stronie mamy opcje "Bystryj Start". Jest to 2 opcja w kolejnosci od gory. Gdy juz tam jestesmy to jedziemy po kolei. Od gory to leci tak : login,haslo,potwierdzenie hasla, email, skad sie o nas dowiedziales (mozna wpisac cokolwiek), pozostale 3 pola nie sa istotne. Znajduje sie tam m.in. skad jestes, twoja strona. Zalecam wpisanie tam czegokolwiek ;). Kolejna opcja (ta z mozliwoscia wyboru) to pytanie "czy grales juz kiedys online", opcja pod nia to kod z obrazka. "Ptaszki" to pytania czy zapoznales sie z regulaminem serwera i rejestracji. Nalezy je oba zaznaczyc i potwierdzic wszystkie dane klikajac na "ZAREGISTRIROWATSJA" :)

Z tego co wiem, na kazdym serwerze (oprocz x1) jest dozwolony multibox.

Edit:

Polecam x3 ;)

Edit2:

Szczegolnie uczulam na to, aby konta zakladac uzywajac maila z GMAIL. Wiem, iz sa problemy z polskimi emailami typu interia, o2
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

pieprzu13

Wielkie dzięki za szczegółowe objasnienie;] Dla mnie x3 to troche za mało a słyszałem że na 7 nie ma donate więc to główny powód dla którego wybieram x7;]  ile mniej więcej na gmailu czeka się na zwrotny link po rejestracji? aaaa bym zapomniał;] Musze ściągac jakiś system patch dla abyssa?

Gold dragoN

Ja na maile zwrotne czekam okolo 1-2 min. Trzeba sciagnac patcha i uruchomic autoupdate. http://la2.theabyss.ru/?files , opcja "Fajly" znajduje sie na 4 pozycji od dolu. Tam pobieramy 2 od gory system ;)
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

pieprzu13

ok juz gram 11 lvl necro;] Dzięki wielkie za pomoc;]

Gold dragoN

I tak stoje przy swoim i powiem, ze wszystkie drogi prowadza do x3 :p
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

pieprzu13

daj mi swoje gadu :D to pogadamy o x3;]

shann

wd. mnie wszystkie drogi prowadzą na x7: gra około 1800 osób i nie jest za łatwo ani za ciężko, a wd. mnie server x7 też jest badzo popularny :P

Valdoo

1,8k online z czego 1,2k to dual boxy ;p
L2 RU - Lancer
Valdoo - Berserker 59+ / Offline (4ever)
-----------------------------------------
W8ing for Gracia Final on Abyss ;]
Server x7
Vancore Shillen Templar / DC/ Saggi/ Sorc

sazyt

x3 jest najbardziej optymalne i wymaga trochę pracy i wkłady czasowego.

Zovi

Jak zagrać w Bog? Mógłbyś mi też objaśnić tak tą stronkę :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

HatSauce

Czy te drogi prowadza na x3 czy x7 to ja nie wiem , z x7 ludzi juz wiecej ucieka niz przychodzi, x3 niby ma staly online ale no to sa niskie raty i zamais x3 juz wolabym isc chyba na najlepszy serwer lowratowy, na ktorym nie ma dotacji, polakow jest duzo i serwer w sumie pozbawiony bugow jakim jest http://l2.noobwars.gr/

a adt abyssa to x13 jest teraz mocno rozwojowa ( albo byla ) a na x10 trzyma sie stala duza ilosc ludzisk

ps. nie garalem nigdy na tym x3 czy tam tez sa takie duze doczynienia z donatorami ? i czy jest strasznie duzo ruskow tam? slyszalem natomiast ze na jakism serwere ruskow praktycznie nie ma? czy chodzi tu o x7?
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Gold dragoN

Odnosnie x3... Jezeli chodzi o ta dotacje to 70% serwera biega z maskami dajacymi +5% m def i p def. Rosjan jest mnostwo (jak to na rosyjskim serwerze). Szacuje, ze jest okolo 300 polakow. Sklada sie to na kilka klanow bardziej lub mniej liczacych sie na serwerze.

Prawdopodobnie chodzi o x7. Rosjanie nie lubia, gdy gm podaje info o jakims evencie po angielsku, oraz gdy widza mnostwo angielszczyzny i zabroniona cyrlice na ogolnych czatach.
The Abyss x3:

Na Forum od
    Listopad 27, 2005