Co kto pije?

Zaczęty przez doman18, Styczeń 13, 2009, 11:38:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Trawa dla efektu raka pluc i Hasz Oo?
Desperados jest smaczniutki ^_^
HATE ME MOAR!

Materid

Cytat: Marc1n w Luty 13, 2009, 09:25:54 AM
Desperados jest smaczniutki ^_^

A myslisz ze w papierosach szkodliwa jest nikotyna czy tytoń?? Nie szkodliwy (rakotwórczy) jest dyp papierosowy ktory zawiera C lub CO2 :)
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Marc1n

Szkoliwe jest wszystko co dymne i smoliste, spaliny z samochodu, czy kurz unoszacy sie w powietrzu, roznica jest taka, ze jedne "dymy" maja wieksze zageszczeniu dymu w sobie, przez co posiadaja wiecej substancji smolistych. Dym od papierosow jest wieeeeelokrotnie bardziej szkodliwy, przez to, ze dodawane sa substancje smoliste, a te zwiekszaja "dymnosc dymu" (nieprofesionalne okreslenie) dlatego dla wielu ludzi ogromnym szokiem jest spalic skreta po tym jak palili z lufy, bo dym z trawy/haszu nie gryzie/szczypie i jest dosc lekki/niesmierdzacy, w porownaniu z papierosowym. Druga sprawa, ze mozesz porownac jak "brudny jest dym" wez bucha z papierosa i wypusc powietrze przez jakis jasny, niezagesty material i zrob to samo z trawa =)
BTW: Papierosy sa szkodliwe przez 2 rzezczy: smolistosc dymu + rakotworczosc/szkodliwosc substancji. Pluca z zanieczyszczen po dymie oczyszczaja sie dosc szybko. Dlatego nakazywane jest przestanie palenie np. gdy ktos ma ostre zapalenie pluc...aspektu rakotworczosci i szkodliwosci niestety nie tak latwo sie pozbyc :)
HATE ME MOAR!

pr2n

Cytat: Marc1n w Luty 13, 2009, 09:25:54 AM
http://www.clipser.com/watch_video/423302
Badania nad tą niby szkodliwą "trawką".

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem

Marc1n

HATE ME MOAR!

doman18

Heh, tylko szkoda że taki długi. Powinni go w szkołach pokazywać xD
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

BurnFist

Piwko:Warka,Tatra,jak mniej kasy to sie trafi i karpackie 9% ;p
Winka!:Jabole,Domatory,Cavaliery :P [po cavalierach ładnie łeb napier**]
Wódeczka:opcja jak mamy pieniądze Bols,Finlandia,Soplica ,a na biedno to Starogardzka,Krakowska,Z czerwoną kartką :S [kiedyś piłem te wódki z meliny za 6 zł ale jednak zrezygnowałem chyba niemusze mówic czemu ;p]
Szampan:haha Ruski za 5 zł ;p p[tak serio to tylko na sylwestra sie zdaży]

doman18

Desperadosik jest zajebisty! Taki 6% reds jabłkowy ale dużo lepszy ^^. Tylko szkoda że taki drogi :/

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

McViRR

Cytat: doman18 w Marzec 18, 2009, 10:36:02 PM
Desperadosik jest -_-'isty! Taki 6% reds jabłkowy ale dużo lepszy ^^. Tylko szkoda że taki drogi :/

desperado strasze się odbija następnego dnia :/ choć jest dobry

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

PeBe

bleh desperadosy mi nie smakuja.

Asta Entreri

fajny jest, ale Guiness lepszy :P
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

System

Cytat: doman18 w Marzec 18, 2009, 10:36:02 PM
Desperadosik jest -_-'isty! Taki 6% reds jabłkowy ale dużo lepszy ^^. Tylko szkoda że taki drogi :/
No baaa :D dobry ale sie nim duzo nie napijesz,

broka ostatnio pijlem i ostatniej mprezy nie pamietam :D
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Slomek

Budweiser i Bud Light sa dobre.... a teraz wlasnie pije S P R I T E ;]
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Sebal

Mleko, Coca-Cola, Sprite, Tiger (ale rzadko), Desperados, Reds, Jack Daniels.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

florianxxx89

Jeśli przeszliście już do napojów energetyzujących typu tiger i redbull (kakao  :D ) to świetne driny z wódką na tym są. Prawie w ogóle nie czuć smaku wódki tylko sam energy drink.

Sebal

To mi kumpel powiedział, że jak się pije jedno i drugie (nie tak jak Ty napisałeś, czyli drink) To jest podobno taki kop, że to szok (o0). Ale ten Twój można spróbować :)
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Sp4m3R

ale wątroba też ma "kop"
P
O
O
0
F
P
O
O
0
F

PeBe

Ostatnio <3 Kawę z miodem.

Shen

ostatnio glownie wode i zielona herbate ;p

doman18

U mnie zaczynają się juwenalia a w biedronce jest Heineken 0,65l po 3,70 więc chyba wiadomo jaki trunek będzie u mnie na topie przez kilka dni

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

doman18

No niby sikacz za 10zł a truskawkowy i poziomkowy baaaardzo mi smakowały. Mój ojciec je bardzo lubi mimo że może coś lepszego kupować.

Stroke

Piwo: Ostatnio jakos mis ie odechcialo, ale przewaznie pijam Lecha ew Piast
Wodka: Absolwent bardzo dobra, moze daltego ja tak lubie bo w zyciu piłem tylko z 8 marek wodki ita mi najlepiej smakowala i "wchodzila"
Wina: blehh
Rarytasy: nic

Beatronix

drink : 0.5l wódki, 0.5l red bulla, 0.5l sprite - > kop niesłychany, smak całkiem w miare ale ja wole np proporcje 0.5, 0.7, 0.7 dla smaku a kop dalej ten sam. Nie pić za często bo nawet najmocniejsze serce nie wytrzyma w końcu.

drink: gin + tonik +wyciśnięty sok z cytryny, smak świetny a że gin ma 40% voltów to można bardzo smacznie się upić.

i oczywiscie różnego rodzaju bimberki...tego nic nie pobije :)

a tak, woda niegazowana, soczek jabłkowy