Jestem i co dalej ??

Zaczęty przez Materid, Marzec 21, 2008, 08:53:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pequet

Kotfilion chodź do nas na Andeerię (www.andeeria.pl). Osobiście polecam server stabilny, przeciętnie 900 graczy online. O opinie możesz też pytać Zareana, Soulerna, Domana.

Ryltar

Nom Andzia to konkretny priv z dosc dobrym softem :P

Ale i tak off>andzia xD

doman18

Heh to wiadomo, nie ma co nawet porównywać

Ja dotąd grałem na 4 serwach i zostałem na tym bo jedynie tutaj widzę sens expienia postaci do 70. Tutaj raz jest lepiej, raz jest gorzej ale cały czas chłopaki się starają, nie olewają ludzi. Gorzej jest tylko wtedy gdy naprawią 2 rzeczy a spieprzą 3 ale jak mówię przynajmniej coś robią. Teraz jednak poszła plotka że bedzie wipe w związku z lich kingiem ale wąąąąątpie w to i trzymam kciuki że to zostanie jedynie plotką. Wole w miarę stabilny serwer na starszych patchach niż grać tak jak się grało mi na reszcie serwów z których odszedłem

@Marc1n
Tak jak Soulern (poprawione z "ktoś" xD) powiedział najbardziej z wyglądu mhroczni są undead priesci. Ale jeżeli chodzi o samą klase to IMO undead warlock rządzi. Poczytaj sobie wowiki.com i sam stwierdź. Najlepiej jednak pograj na jakimś dobrym privie a trial wykorzystaj gdy już będziesz miał jako takie doświadczenie.
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ryltar

CytatTak jak ktoś //Soulern: EKHEM! Sam żeś ktoś... powiedział najbardziej z wyglądu mhroczni są undead priesci. Ale jeżeli chodzi o samą klase to IMO undead warlock rządzi. Poczytaj sobie wowiki.com i sam stwierdź. Najlepiej jednak pograj na jakimś dobrym privie a trial wykorzystaj gdy już będziesz miał jako takie doświadczenie.

Co wy k***wa z tymi undeadami? Zobaczcie sobie woja w pelnym T6/S3 lub T7/S5.Ten to wyglada genialnie.Rogue tez w T7/S5 genialnie wyglada.

kotfilon

myślę nad tod.sey.pl, andeeria.pl, hellground.pl (tam coś łatają bo dc byly co godzine albo mniej), bottlenet.pl

co mi polecacie??
zależy mi na braku DC przez conajmniej 6-10 godzin, braku lagów, okolo 1k ludzi, dzialajace questy, bg, areny.
Najchetniej bym pogral na 2x, ale bardzo dobrym 1x nie pogardze ^^

EDIT: TBC, ale na WotLK też bym pograł..nawet bardziej ^^

Ryltar

kotfilon

poprosze o jakas argumentację..konkrety

Scroller

bottlenet.pl
Chyba najlepszy serwer na jakim gralem. Dobre pliki, malo lagow ale i malo ludzi...

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

DIO

Cytat: Ryltar w Luty 17, 2009, 07:16:22 PM

Co wy k***wa z tymi undeadami? Zobaczcie sobie woja w pelnym T6/S3 lub T7/S5.Ten to wyglada genialnie.Rogue tez w T7/S5 genialnie wyglada.

imo war + t3 (dreadnaught) > all , wszyscy poza gnomem wygladaja swietnie (bo gnom w nim ma glowe wielkosci calej reszty ciala :D ) a tauren i draenei wygladaja w nim najlepiej, chociaz fakt t6/s3 tez sa slodkie na warku.

Doman, brednie o wpie sa puszczane przez idiotow ktorzy pojecia nie maja
wipe pre tbc byly koniecznoscia po powazniejszych zmianach patchy z uwagi na problemy z kompatybilnoscia bazy danych i nowych patchy, w tej chwili mangos oferuje na tyle dobra kompatybilnosc ze wipe nie jest do niczego potrzebny. Wipe moze nastapic tylko wtedy gdy na serwerze bedzie tyle sprzetu zdobytgo bugami i exploitami ze administracja nie da rady banowac ludzi. cala reszta to brednie pijanych krasnoludow

Ryltar

Cytatimo war + t3 (dreadnaught) > all
CytatZobaczcie sobie woja w pelnym T6/S3 lub T7/S5

doman18

Mam pytanie. Mam teraz lockiem 66 lvl i mining+jewel. Czy opłacałoby mi się wywalić mining na rzecz engi? Oczywiście uprzednio nakopałbym rudy do rozwoju engi. Co sądzicie o takim pomyśle?
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Mlor

engi rules

edit:

masz grac tak zebys ty byl zadowolony, a nie bo ktos ci tak mowi :p
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

kotfilon

Witam. Dziś się dowiedziałem, że na HG ma być wipe (moze plotka), ale dc sa co 5 minut.
Chciałbym iśc na Andeerie lub Theatre of Dreams. Gdzie jest mniej bugów, gdzie jest wgrany LoS, najmniejsze lagi, najdluzsze up, najwiecej online, eventy sa czy nie ma?

Ryltar

CytatMam pytanie. Mam teraz lockiem 66 lvl i mining+jewel. Czy opłacałoby mi się wywalić mining na rzecz engi? Oczywiście uprzednio nakopałbym rudy do rozwoju engi. Co sądzicie o takim pomyśle?

Mining + Herb i kasa leci jak posrana.Ja osobiscie bym zostawil Jewlerke bo moze do was wejsc wotlk a wtedy zaplaczesz ze nie masz mining :P na razie sobie zostaw jak wbijesz all profki na max znajdz jakis poradnik do Eng nazbieraj matow i wtedy jak juz chcesz to rob.Ja na offie zobacze moze wezme BS+JC a moze bede mial dalej BS+Mining.

poza tym od wotlk mining daje ci stamine(50 na 450) co jest dosc duzo :)

DIO

wotlk na andiz bedize za pol roku najwczesniej imo, w zasadzie admini stwierdzili ze tbc bedzie dopoki mangos bedzie wypuszczal nowe poprawki do tbc wiec mining mozna spokojnie usuwac, ceny ore na andzi sa na tyle niskie ze w sumie mining przydaje sie do farmienia primali, nic wiecej

Mlor

Ryltar, kieruje do Ciebie moje nastepne pytanie. Wlasnie dostalem w swoje rece http://www.wowhead.com/?item=2100. Teraz mam do wyboru , ktorego uzywalem wczesniej http://www.wowhead.com/?item=2825 . Co jest lepsze do lvlingu w MM? Moj obecny build: http://wow-space.info/postac/talenty/hunter?v=tbc

edit:
dobra wrocilem do bm i wziąłem guna ..
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Lama Pidżama

Co do serwa to coz ja polecam ToDa. Dc mam tam rzadko (2 razy na dzien to zupelne maximum). Bugi - nie znam na tyle wowa zeby to dobrze osadzic ale mysle ze podobnie jak na andeerii. Online jest tu 1k+ (max co widzialem bylo 1,2k) chociaz w godzinach rannych i poludniowych jest tego online troche mniej ale po poludniu sie rozkreca. Przyjemnie mi sie sieka tam :D

Krzychu

Ryltar na offie teraz sie opłaca mieć mining ,bo z niego masz dużo matsów na armor do pvp dla woja jak i healera a i jeszcze możesz złożyć epicka broń . A i czasem może ci poleciec jakiś fajny minerał do JC. Więc na zarabianie kasy jest spoko

Lama Pidżama

Aaa jescze do kotfiliona o eventach.
Eventow na Todzie jest ho ho ho... codziennie chyba pare razy odbywa sie Gurubashi Arena Booty Run, na srodku tej areny jest skrzynka a w niej jakiestam itemki ;D zreszta wiecej info na temat eventow masz w temacie "Konkursy" na forum (tyle ze musisz sie zajerestrowac >.<). A jescze z takich wielkich plusow to dzialaja wszystkie bg (na andeeri chyba AV i EoS nie bylo). Lagów zero - przynajmniej ja nie mam.

Ryltar

CytatRyltar na offie teraz sie opłaca mieć mining ,bo z niego masz dużo matsów na armor do pvp dla woja jak i healera a i jeszcze możesz złożyć epicka broń . A i czasem może ci poleciec jakiś fajny minerał do JC. Więc na zarabianie kasy jest spoko

Ja wiem mam na offie Mining ^^

CytatCo jest lepsze do lvlingu w MM? Moj obecny build: http://wow-space.info/postac/talenty/hunter?v=tbc

Buildu nie pokazalo :P Ale do lvl to najlepszy jest BM.

CytatAaa jescze do kotfiliona o eventach.
Eventow na Todzie jest ho ho ho... codziennie chyba pare razy odbywa sie Gurubashi Arena Booty Run, na srodku tej areny jest skrzynka a w niej jakiestam itemki ;D zreszta wiecej info na temat eventow masz w temacie "Konkursy" na forum (tyle ze musisz sie zajerestrowac >.<). A jescze z takich wielkich plusow to dzialaja wszystkie bg (na andeeri chyba AV i EoS nie bylo). Lagów zero - przynajmniej ja nie mam.

To akurat jest normalnie w grze wbudowane :P

DIO

na andzi av nie dziala z uwagi na to ze jest jeszcze niedopracowane, tzn latwo bugowac jak np 65000 honoru po 1 wygranym bg :D, pewnie na todzie nikt jeszcze nie wykombinowal za bardzo bugow z tym bg wiec jeszcze dziala. z tego co wiem niejeden juz serwer cieszyl sie dzialajacym av i po paru dniach to bg byla wylaczane z "przyczyn technicznych" :D

lagi na andzi sa ale tylko po zmianach w core, nowych patchach itp, czyli mamy restart + modyfikacja = 12 godzin lagow niestety, potem admini rozpracowuja co jest zle i pare dni spokoju i tak w kolko, idzie sie przyzwyczaic zwlaszcza ze z kazda poprawka coraz lepiej jednak ta gra wyglada

Lama Pidżama

Akurat takie AV dziala juz z miech albo i wiecej (dokladnie nie wiem) i jakos jescze nie bylo problemow... :D

Ryltar

Ciekawe ile bedzie FOTOM Rerollerow na DK jak wejdzie wotlk na privy :P Bo na offie po 55 to masz armie DK.Niby wszystko spoko tylko ze te brudasy tymi swoimi Questami maja zarabisty sprzet(niebieski i porownywalny do Hellfire) i lataja takie pedaly po OL -_-

Lama Pidżama

jak kamaele wchodzily do l2 to tez plaga byla ;D

DIO

tylko ze kamaele ogolnie ssaja a dk nie , taka roznica