Zarabianie przez internet>>>>

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 18, 2009, 05:37:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZjemCie

Mam pytanie ponieważ ostatnio mam problemy z kasą i pasuje mi dołożyć trochę funduszy do "kieszonkowego" Mam teraz do was takie pytanie drodzy użytkownicy:
Jeśli któryś z was bawił/bawi w zarabianie przez internet to niech napisze w jaki sposób to robi, jakie są najefektywniejsze sposoby zarabiania i ile przeważnie można zarobić na tym pieniążków siedząc np kilka-kilkanaście :D h dziennie przy PC. Chodzi mi przedewszystkim o surfbary(chyba tak sie pisze). Na czym to polega?W jaki sposób to sie odbywa I o co chodzi z "poleconymi". Na necie są niestety zbyt ogólnikowe jak dla mnie informacje o tym. Dziękuje za wszelkie informacje  :D

PeBe

To działa tak :

rejestrujesz się, klikasz w reklamy - dostajesz bardzo mało kasy.
wysyłasz 'invite' innym - oni klikają za ciebie - ty nie musisz nic robic

Czyli np. wyślesz te invity 100 osobom, które będą klikać itd. - będziesz miał np. 10% z kliknięć tych osób.

Przynajmniej tak to kiedyś działało.

doman18

JA kiedyś miałem 4 surfbary na pulpicie. Są to małe paski na w których pokazują się reklamy. Płacą nam za samo posiadanie tego czegoś. Najpopularniejszy to Eurobarre ale nie wiem czy jeszcze istnieje.

Do tego jest jeszcze multilevel markenting który chyba jest najbardziej dochodowy ale też ryzykowny.
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Marc1n

Imo juz lepiej postawic sobie bottraina niz zawalac sobie glowe czyms takim, ew. nauczyc sie grac w zaklady sportowe, lub poprostu umiec cos robic ;)
HATE ME MOAR!

Matim

Adobe Flash cs3/cs4 i go :

http://flashden.net

Mój rekord jak na razie to sprzedaż Menu do wysyłania maili ( 10$ za sztukę ) w 5 dni kupiło 143 osoby  :) Łatwo kalkulować wyniki . Na początku swojej działalności dostajemy tylko 25 procent , a reszta dla servisu , który w tym pośredniczy . Zyski mogą rosnąć aż do 50 procent ceny , rekordzista zarobił około pół miliona $ . Ja dopiero prezentuje moje prace od jakiegoś pół miesiąca , ale jest już dobrze .

Strona portalu : http://flashden.net

Xyber

Cytat: PeBe w Luty 18, 2009, 05:42:46 PM
To działa tak :

Czyli np. wyślesz te invity 100 osobom, które będą klikać itd. - będziesz miał np. 10% z kliknięć tych osób.

to ja już wole na nocke do Carrefour'a iść, zapewniam cię, że zarobię więcej niż ty przez tydzień xD

ZjemCie

Doman i ile pieniązków z tego zarabiałes?

Koszałek Opałek

Online Poker

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

ZjemCie

Koszałku a da sie na tym zarobić :P??

Marc1n

HATE ME MOAR!

Koszałek Opałek

Samo poznanie zasad nie wystarczy.
Gra za "Free Coins" tez jest bez sensu - to nie ma nic wspolnego z pokerem.
Jak masz pojecie mozesz usiasc do stolow "Limit" z absurdalnie minimalnymi stawkami (np. 1 Ct),
w sumie dobre na poczatek ;) - na tych stolach graja albo Ci, ktorym wszystko jedno czy wtopia, czy nie,
albo straszne zyly. Grajac z taka zyla na stole mozesz sie wiele nauczyc.

Jezeli jednak mialbys zamiar wlasnie w ten sposob uczyc sie grac "od poczatku" - absolutnie odradzam!
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

PeBe

Cytat: Xyber w Luty 19, 2009, 12:31:54 PM
Cytat: PeBe w Luty 18, 2009, 05:42:46 PM
To działa tak :

to ja już wole na nocke do Carrefour'a iść, zapewniam cię, że zarobię więcej niż ty przez tydzień xD
Lulz, ja tego nie robie i nie robiłem. IMHO strata czasu, też bym wolał w Carrefourze pracować.

btw. Idzie coś zarobić będąc <18, robiąc grafe 3D w Blenderze?

Zovi

Właśnie, idzie coś zarobić w ogóle mając <18 lat? :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

McViRR

Cytat: Zovi w Luty 19, 2009, 06:54:17 PM
Właśnie, idzie coś zarobić w ogóle mając <18 lat? :)

przez neta nie

w rl life można pracować od 16

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

PeBe

hmm... spróbować nie zaszkodzi, zrobie sobie jakieś konto w banku (od 13+ można z tego co wiem) do tego portfolio i może się uda zarobić ze 20pln :f

BurnFist

Najlepsze 2 sposoby

RL-idziesz kraść torebki ;p
Internet-Zostać hackerem i kraść pieniądze z kont ;p

Xyber

wcale nie najlepsze...

Cytat

zbyt ryzykowne, szansa na zostanie przyłapanym ok 90%

Cytat

tu jeszcze gorzej, żeby być na tyle dobrym hakerem żeby okradać konta musisz dużo się uczyć, kilka lat to za mało ;)

placek

napisz do mnie na priv zjem cie powiem ci jak zarobic troche grosza przez neta,kiedys sie w to bawilem

BurnFist

Cytat: Xyber w Luty 27, 2009, 08:05:03 PM
wcale nie najlepsze...

Cytat

zbyt ryzykowne, szansa na zostanie przyłapanym ok 90%

Cytat

tu jeszcze gorzej, żeby być na tyle dobrym hakerem żeby okradać konta musisz dużo się uczyć, kilka lat to za mało ;)

powiem ci że solidnie przesadziłeś z tym 90 %..ale zeby o tym pisac to musiał bym cie dobrze znać...

Frohike

Możesz na naszym forum nie dawać porad odnośnie KARALNYCH opcji zarabiania?

ZjemCie