Mutanty

Zaczęty przez Daab, Luty 22, 2009, 02:58:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daab

Tak sobie przeglądam forum DN i wydaje mi się że przydałby się tutaj podpięty temat nt. Robienia mutantów bo to lekko zawiłe a przy tym bardzo niebezpieczne, dla nie oświeconych z tego co czytam.

Tak więc kiedy moją postać szlak trafi ?? Mógłby ktoś po polski objaśnić jak dokładnie co z czym się łączy, a co z czym się nie łączy ? Bo z tego co wyczytałem to grając SPSem Raczej nie zrobie sobie mutanta z SPSem, ani Necro/ SE, ale mogę Necro/ EE ?. Tak więc prosze o wyjaśnienie :) (i tak przy okazji jak zrobić Retailową subke -_- )
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

ScovY

No więc tak wyjaśnić jak robi się mutanty nie mam teraz czasu, może ktoś się pofatyguje ;p , ale jeśli chodzi o to co z czym się łączy to tutaj możesz się dowiedzieć:
http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html
Klikasz na swoją klasę i pozostaną klasy z którymi możesz się połączyć.
A ja zrobić subke retailową? Zrobić questa ;] A jak go zrobić masz bardzo ładnie opisane tutaj:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,12222.0.html

/edit
Dobra znalazła się chwilka ;p
Więć tak powiedzmy ze chcemy zrobić OL/Necro
Zaczynamy więc od orka (w przypadku ol'a zawsze aby zrobić mutanta z ola musimy zacząć od orka)
Powiedzmy zaczynamy od destro expimy go sobie do 75 lvl zaczynamy robic quest na retailowa subklase. Jako retailowa subklase wybieramy sobie necro, expimy  do lvelu takiego na jakim chcemy się zsubowac. Powiedzmy ze jest to 78. No i uganiamy się za golką albo kupujemy horna. Robimy sube u Ericka w aden na OL'a i mamy Necro/ol.
Mam nadzieje ze nic nie pokręciłem jeśli tak to niech ktoś poprawi ;p
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Daab

Cytat: ScovY w Luty 22, 2009, 05:50:12 PM
No więc tak wyjaśnić jak robi się mutanty nie mam teraz czasu, może ktoś się pofatyguje ;p , ale jeśli chodzi o to co z czym się łączy to tutaj możesz się dowiedzieć:
http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html
Klikasz na swoją klasę i pozostaną klasy z którymi możesz się połączyć.
A ja zrobić subke retailową? Zrobić questa ;] A jak go zrobić masz bardzo ładnie opisane tutaj:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,12222.0.html

/edit
Dobra znalazła się chwilka ;p
Więć tak powiedzmy ze chcemy zrobić OL/Necro
Zaczynamy więc od orka (w przypadku ol'a zawsze aby zrobić mutanta z ola musimy zacząć od orka)
Powiedzmy zaczynamy od destro expimy go sobie do 75 lvl zaczynamy robic quest na retailowa subklase. Jako retailowa subklase wybieramy sobie necro, expimy  do lvelu takiego na jakim chcemy się zsubowac. Powiedzmy ze jest to 78. No i uganiamy się za golką albo kupujemy horna. Robimy sube u Ericka w aden na OL'a i mamy Necro/ol.
Mam nadzieje ze nic nie pokręciłem jeśli tak to niech ktoś poprawi ;p

Z tym że są pewne zasady dotyczące klas i ras które można łączyć żeby nie zbugować postaci. Tak przynajmniej pisze tutaj http://forum.dragon-community.net/index.php/topic,56095.0.html tylko wolałbym to mieć jasno po polskiemu, bo chciałem wyjść z spsa i raczej bym się rozpłakał jakbym stracił tą postać :)

MastJedi

heheh ale to proste :) Chcesz OLa, expisz destro :D hehehe
No to przecież wiedzą dzieci w Przedszkolu :D
Rozumiem, że jak chcę PP to ekspię bishopa, a jak bishopa, to expię sorka? tak? :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Daab

Cytat: MastJedi w Luty 22, 2009, 07:42:56 PM
heheh ale to proste :) Chcesz OLa, expisz destro :D hehehe
No to przecież wiedzą dzieci w Przedszkolu :D
Rozumiem, że jak chcę PP to ekspię bishopa, a jak bishopa, to expię sorka? tak? :D

Pozdrawiam

Ale.. yy... to nie są mutanty ??

Alfik0406

lol jak chcesz ol/nekro  to możesz zacząć grac ol ale NIE możesz na nim zrobić 3 rd ( jak zrobisz 3 rd na ol to nie będziesz miał skili z 3 rd ) dokładniej wygląda to tak robisz ol do 76 bez 3 rd  bierzesz questa na retaila robisz retaila i wybierasz jako postać " sube retailowa " nekro expisz go do 76+ bierzesz questa na horna u Erika w aden zdobywasz horna ( 4 sposoby:1) kampisz golke  2) kupujesz od graczy 3) kupujesz od mamona za 25 lunargentów+ 100kk aa 4) kupujesz od donator menagera w giran ) jak masz juz horna wbijasz sube na ol Będąc na statach nekro.  i jestes ol/nekro   ( dodam ze skile wykupione wcześniej na pierwszym ol przed retailem Nie przechodzą na ol po subie ) Własnie dlatego nie można zrobić  3rd  na ol przed retailem bo nie będziesz mógł zrobic 3rd na ol po subie.   Starałem się w miarę zrozumiale to opisać.

ScovY

Mozna zacząć od ol'a ale wg mnie destro czy tyra expi się szybciej.
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Alfik0406

to się zgadza. ale po tym co napisałeś osoba zielona w temacie grająca ol stwierdzi ze musi przestac i robic tyranta bądź destro. dlatego sprostowalem. 

ScovY

No co racja to racja ;]
server red - "ScovY

retired Dragon Network

SoulSurvivor

teraz ja mam pytanie :) robie destro/pal, mam destro na 76 lvl bez 3 rd, teraz robie retail na pal, expie do 76+ i wbijam horna na destro, dobrze rozumiem??

ScovY

Cytat: SoulSurvivor w Październik 01, 2009, 02:00:17 PM
teraz ja mam pytanie :) robie destro/pal, mam destro na 76 lvl bez 3 rd, teraz robie retail na pal, expie do 76+ i wbijam horna na destro, dobrze rozumiem??

Tak
server red - "ScovY

retired Dragon Network