Wychowalem sie na...

Zaczęty przez Marc1n, Luty 17, 2009, 10:11:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Na czyms ie wychowales, czy jestes...

PCtowcem
35 (49.3%)
Konsolowcem
11 (15.5%)
mlode lata spedzilem bez tego i tego
4 (5.6%)
Amiga/Commodore/Mac/Atari itp
21 (29.6%)

Głosów w sumie: 71

Cralin

PC. Pierwszy raz ujrzałem komputer w wieku 3 lat. Wtedy to mój starszy brat wziął mnie na kolana i pokazał mi całą magię ^^ I tak już zostało, potem był ps 1 i tyle.

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

BurnFist

Ohh Pegazus :D contra juz była tak wycwiczona ze sie przechodziło bez ani jednego ,,skucia'' ;p no i Tanki oczywiscie ;p jak to sie orła broniła zawzięcie ;) pozniej to comodorka , sega , dreamcast , nintendo [yoshi <3] no i Pc przy którym juz zostaje a zapomniałem dodac plej jedynka i dwójka ;p

Xyber

Cytat: BurnFist w Luty 26, 2009, 05:53:49 PM
Ohh Pegazus :D contra juz była tak wycwiczona ze sie przechodziło bez ani jednego ,,skucia'' ;p no i Tanki oczywiscie ;p jak to sie orła broniła zawzięcie ;) pozniej to comodorka , sega , dreamcast , nintendo [yoshi <3] no i Pc przy którym juz zostaje a zapomniałem dodac plej jedynka i dwójka ;p

Hehe, zawsze jak z siostrą grałem w Contre (rzadko grała, ale jej się zdarzało) to najpierw traciła swoje życia a potem zabierała moje xD

Zovi

Ja grałem z siostrą na pegazusie w Mario :P . To były czasyy :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

BurnFist

Hehe, zawsze jak z siostrą grałem w Contre (rzadko grała, ale jej się zdarzało) to najpierw traciła swoje życia a potem zabierała moje xD
[/quote]

hehe ja tak samo z siorką i bratem ;D zawsze sie gonilismy zeby zdobyc shotguna ;p no i ostatnia misja z alienami ;d

Dev

Pegasus, Potem N64 i komp. Do dzisiaj pamietam Worms I, Target no i klasyke - Incubation. Genialna gra
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Xyber

Cytat: Dev w Luty 26, 2009, 11:56:30 PM
...no i klasyke - Incubation. Genialna gra

Zgadzam się, gra była genialna. Chciałem sobie nawet ostatnio zainstalować, ale niestety nie da się na XP :/

Falconek

Incubation była za łatwa^^ oprócz tej misji z ruchomymi platformami, tam się trochę nagłówkowałem ;P

Dev

Incubation w multi byl genialny! Mimo tego, że goście mieli kubły ze smieciami na głowach - powalała mnie taktyka tej gry i chciało się grać - nawet będąc w wieku 9 lat XD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

DIO

Cytat: Xyber w Luty 27, 2009, 12:05:08 AM
Cytat: Dev w Luty 26, 2009, 11:56:30 PM
...no i klasyke - Incubation. Genialna gra

Zgadzam się, gra była genialna. Chciałem sobie nawet ostatnio zainstalować, ale niestety nie da się na XP :/

da sie, ale z tego co pamietam trzeba bylo wrzucic zawartosc cd na dysk i uruchamiac juz od instalki w trybie zgodnosci chyba z win 95 :p, wiem ze ja na xp odpalilem