Problem z UNICODE

Zaczęty przez Rakmin, Marzec 27, 2009, 08:10:11 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rakmin

Witam!
Otoz mam taki problem... Gdy proboje wejsc do gry juz po updacie itd przez updatera pisze mi ze cannot ... in this locate... Niestety ja w opcjach regionalnych zmienilem jezyk i lokalizacje na Ruskie wiec nie wiem jaki jest problem...
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam Rakmin

Xyber

Cytat: Rakmin w Marzec 27, 2009, 08:10:11 AM
Witam!
Otoz mam taki problem... Gdy proboje wejsc do gry juz po updacie itd przez updatera pisze mi ze cannot ... in this locate... Niestety ja w opcjach regionalnych zmienilem jezyk i lokalizacje na Ruskie wiec nie wiem jaki jest problem...
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam Rakmin

Jesteś pewien, że wszystko zmieniłeś ?

Opcje regionalne i językowe --> Zaawansowane --> Język dla programów nie obsługujących kodu Unicode

Materid

Cytat: Rakmin w Marzec 27, 2009, 08:10:11 AM
Witam!
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam Rakmin

Czytajcie FAQ moze Co?
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Rakmin

czytam FAQ tylko jak jest niedokladnie napisane to nie moja wina... nie jest zaawansowane, tylko administracyjne... a poza tym pisze zeby zmienic na ruski.. nic nie pisze ze dla programow nie obslugujacych UNICODE należy to ustawic..
Dzieki za pomoc

Materid

Cytat: Rakmin w Marzec 27, 2009, 05:50:48 PM
czytam FAQ tylko jak jest niedokladnie napisane to nie moja wina... nie jest zaawansowane, tylko administracyjne... a poza tym pisze zeby zmienic na ruski.. nic nie pisze ze dla programow nie obslugujacych UNICODE należy to ustawic..
Dzieki za pomoc

Zalezy od Windowsa sa minimalne roznice w slowach miedzy XP a Vista ja opisywalem wzgledem wisty!

PRADNIK POPRAWILEM TERAZ ZRÓB DOKLADNIE TAK JAK PISZE!:

Cytat
GRA SIE NIE URUCHAMIA BŁĄD "CANNOT RUN THIS LOCALE"

ZMIANA UNICODE NA ROSYJSKI  (BEZ TEGO NIE ODPALI GRA)
Wchodzimy kolejno:
1. Ustawienia
2. panel sterowania

3. Opcje Regionalne

4. Administracyjne

5. zmieniamy unicode z Pol na Ros :)

// NIE ZAPOMNIJCIE ZATWIERDZIC I URUCHOMIC PONOWNIE KOMPUTERA!
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.