Necromancer vs Overlord

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 08:51:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SknerusKK

on mówi o oli, a tam cp potek raczej nie użyjesz ;)

Laner

Na oly rzeczywiście trzeba walczyć bez cp potków, i tam ciężko powiedzieć czy na pewno necro wygra, jednakże Haseo wspominał że poza oly OL też jest w stanie zabić necro a takie rzeczy to tylko w erze:D

Haseo

Napisałem też, że w terenie 1 na 50 ;)

kamil88

Na ct1/ct2 necro jest jedna z niewielu postaci, która może zagrozić olkowi.
Wszystko zależy od tego co komu wejdzie jak silence necro to teoretycznie po walce, chyba, że olek dogoni i zestunuje (małe szanse) ale nie niemożliwe bo olek może przetrwać takie nuki necrusa (do zejścia silence). Jeżeli wchodzi olkowi sleep to podbijamy bliżej silence(do skutku),root, suspension, ubijamy summona i drainujemy necrusa jak jest na roocie od czasu próbując zarzucić stuna na wszelki wypadek. Oczywiście mowa tutaj o self-buffach na full szanse 90-10 dla necro. Na 3 klasach jeszcze bardziej wzrasta przewaga ola ze wzgledu na buffy na cp i hp i seal -m.def i - speed --> oczywiscie nadal mowa o self buffach.

RazielIII

jak OL dostanie silence to wiadomo gf
ale generalnie OL>necro na oly
dopoki OL nie starci Cp, to zabija summona z OE db+f
potem to wiadomo luk/drain
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Laner

Uśpiony necro od razu obudzi się w summonem to jedno.
NA oly co prawda OL ma szansę (ale przebić się przez spam draina też nie jest łatwo) więc szanse 50/50
W terenie wiadomo : 100dla necro 0 dla OL'a, po prostu OL nie jest w stanie przebić się przez spam cp potków, a nawet jeśli to nie starczy mu mp, Necro może sobie usiąść, pospamować od czasu do czasu cp potki i zaczekać aż OLowi skończy się mana a potem dla zabawy ubić go z łuku:D

bula

Laner

Hmm ja zawsze mogłem się zbudzić summonem czemu necro nie może się zbudzić? Jakieś zmiany tutaj nastąpiły czy jak?

bula

Cytat: Laner w Kwiecień 02, 2009, 02:14:13 PM
Hmm ja zawsze mogłem się zbudzić summonem czemu necro nie może się zbudzić? Jakieś zmiany tutaj nastąpiły czy jak?
dunno, no ale na offie nie mozna(lf alarion confirmation)

Rusoma

Cytat: Laner w Kwiecień 02, 2009, 02:14:13 PM

Bo serwery L2j są średnio na jeża powiązane z prawdziwym L2.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Frohike

Ja nie Alarion, ale potwierdzam - nie można obudzić/zaatakować siebie swoim własnym summonem na offie :>