Kilka kronik.

Zaczęty przez Luss, Kwiecień 13, 2009, 08:21:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Luss

Może ktoś wie, czy można mieć zainstalowane na kompie klika kronik ? Pewnie tak, chociaż gdy instaluje Hellbounda to on automatycznie chce mi aktualizować IL. Istnieje możliwość instalacji do innego folderu, żeby gry były niezależne ?

Ruuddy

Ja mam tak, że sciągnełem i IL i HB spakowane, rozpakowałem do osobnych folderów i mam 2 kroniki :P
Więc ty skopiuj sobie IL (żebyś miał 2x) i instaluj HB

Luss

Mam zainstalowane IL, czyli mam skopiować obok tego zainstalowanego i mi kopie podmieni na hellbounda ?

Daab

1. Instalujesz HB
2. Odnajdujesz folder w którym są wszystkie pliki
3. Przenosisz najlepiej na inną partycje
4. Wchodzisz w dodaj/usuń programy
5. "odinstalowujesz" HB
6. Komputer teoretycznie odinstalował HB, tak na prawdę jednak usunął go ze swoich rejestrów jedynie. HB dalej odpalasz z folderu gdzie go przeniosłeś
7. Teraz gdy komputer myśli że na twoim kompie nie ma l2. możesz zainstalować np. IL. Potem już foldery możesz przenosić dowolnie. I masz 2 wersje L2
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Ruuddy

Cytat1. Instalujesz HB

On ma już IL!! Czytanie ze zrozumieniem...

Powinno być tak jak już
Cytat1. Instalujesz IL
2. Odnajdujesz folder w którym są wszystkie pliki
3. Przenosisz cały folder najlepiej na inną partycje
4. Wchodzisz w dodaj/usuń programy
5. "odinstalowujesz" IL
6. Komputer teoretycznie odinstalował IL, tak na prawdę jednak usunął go ze swoich rejestrów jedynie. IL dalej odpalasz z folderu gdzie go przeniosłeś
7. Teraz gdy komputer myśli że na twoim kompie nie ma l2. możesz zainstalować np. HB. Potem już foldery możesz przenosić dowolnie. I masz 2 wersje L2

ScovY

Ja robiłem tak ze zainstalowane IL przeniosłem cale na inna partycje. Instalowałem HB wtedy miałem prawo do wyboru gdzie chce zainstalować i wszystko działa bez problemów...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Xyber

Start --> Uruchom --> regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE

i pousuwaj wpisy Ncsoft i już możesz instalować inna kronikę

Jeśli nie chcesz w ten sposób usuwać wpisów to ściągnij RegCleaner

Luss