[Problem]WinLicense

Zaczęty przez Sebal, Kwiecień 25, 2009, 10:21:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sebal

Część, może byś mógł mi pomóc? Otóż na Windows 7 zainstalowałem sobie Lineage 2. I wcześniej wszystko działało, ale teraz zainstalowałem aktualizację i dupa mam taki error. Prosiłbym abyś mi pomógł ;).

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

DIO

Cytat: Sebal w Kwiecień 25, 2009, 10:21:01 AM
Część, może byś mógł mi pomóc? Otóż na Windows 7 zainstalowałem sobie Lineage 2. I wcześniej wszystko działało, ale teraz zainstalowałem aktualizację i dupa mam taki error. Prosiłbym abyś mi pomógł ;).

caly czas? ja na moim xp sp3 miewam to czasem na RUoffie gdy odpalam boxa (raz an 3 dni wyskoczy ) , przewaznie ponowne odpalenie drugiego l2 juz nie robi problemu

imo jakiegos trojana czy innego smiecia zlapalismy bo oreans.com sprzedaje jakies programy zabezpieczajace  :D

Sebal

Dio, nie mogłem złapać xD System świeży jest więc, ale jakby co to przeskanuję sobie ;)
Sebal- Life ...

DIO

Cytat: Sebal w Kwiecień 25, 2009, 11:20:58 AM
Dio, nie mogłem złapać xD System świeży jest więc, ale jakby co to przeskanuję sobie ;)

moze jakas funkcja spapranego przez ncsoft gg? jak pisalem u mie wyskakuje tylko i wylacznie przy odpalaniu boxa

MastJedi

U mnie też wyskakuje WinLicense, przy odpalaniu drugiego konta. Ale wyłączam okienko i drugie odpalenie idzie bez problemu.
XP SP2. Oczywiście Oficjal.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Sebal

Cytat: MastJedi w Kwiecień 25, 2009, 03:58:32 PM
U mnie też wyskakuje WinLicense, przy odpalaniu drugiego konta. Ale wyłączam okienko i drugie odpalenie idzie bez problemu.

Pozdrawiam

Ja mam Windows 7 rc b. 7077. No ale już Vista się ściąga ;d
Sebal- Life ...

McViRR

Cytat: Sebal w Kwiecień 25, 2009, 04:02:11 PM
Cytat: MastJedi w Kwiecień 25, 2009, 03:58:32 PM

Pozdrawiam

Ja mam Windows 7 rc b. 7077. No ale już Vista się ściąga ;d

olej vistę, bierz XP

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Sebal

Zostaje na Windows 7, ściągnąłem aktualizacje i wszystko działa :D

(Info: Jeśli ktoś ma Windws'a 7 build. 7077 to nie będzie mógł grać w L2. Musi ściągnąć najlepiej Windows 7 RC1 7100)

Temat może zostać zamknięty.
Sebal- Life ...