Gracia final jutro

Zaczęty przez rexetin, Kwiecień 27, 2009, 10:04:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rexetin

Według strony l2.ru jutro beda instalowac gracia final!! Chyba o godzinie 7 rano naszego czasu :) Pobierzcie nowy klient :)

Mateles

LFZaangielszczenie, Gracia Final ^^

Bacar

Wlasnie trzaskam update :P Jak ktos skombinuje zangielszczenie to wrzuccie tu :D

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

cfaniak

pliki z angielskiej wersji powinny pasowac.

Bacar

Wy tez macie problemy z GG? Bo zrobilo sie update ale GG sie wykrzacza i nie puszcza dalej :P

PS. Daj ktos linka do clienta Graci Final, bo na stronce tylko jest do Part 1. Z gory thx.

Azgar

Cos mi sie nie wydaje by o 7 rano polskiego czasu bylo rozpoczecie...
Przykladowo my mamy 19:30 to ruski maja w moskwie 21:30 sam sprawdzalem +1 /+3
Czyli na tej zasadzie oni maja 5:00 a my mamy 3:00~ tak mi sie wydaje...

PS. Komus sie dobrze zaktualizowalo do finala? Mi raczej nie, co za ...

DIO

o 7 miala sie rozpoczac instalacja dopiero :p

rexetin

Mi sie aktualizuje zobaczymy co z tego wyjdzie

DIO

mi akutalizacja odpalila za 10 razem dopiero, a teraz sie sciaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w takim tempie jakby znakami dymnymi szlo  :D

Bacar

Jak komus nie chce sie aktualizowac to nieh da sprawdzanie plikow i mu dosciaga co trzeba.

DIO

no wlasnie mialem napisac ze updater nie jest w pelnie sprawny i po uruchomieniu nie robi pelnego update. Trzeba wcisnac Полная проверка przycisk i wtedy sprawdzi i sciagnie wszystkie brakujace pliki. Przynajmniej u mnie tak bylo .

rexetin

Właśnie tak robie. Jak ruszy od razu robie ten q http://lineage2.stratics.com/php-bin/show_content.php?content=29566 xD

Bacar

Ta jak ruszy.. mi sie update robi juz 1h a mam dopiero 1cm paska :/ Idzie to jak krew z nosa...

rexetin

Mi sie zatrzymalo na brunch.ukx i nie chce isc dalej :/

Bacar

Wylacz i wlacz jescze raz i ruszy. Czesto sie zatrzymuje i trzeba tak robic :)

rexetin

Robie juz tak ktorys raz pewnie dogrywaja jeszcze pliki ^^ Niech ktoś wiedzący zrobi zangielszczenie :P

Bacar

Dziwne bo ja juz dawno po tym pliku jestem :P

myha

zrobił już ktoś tego upadeta? bo ja robię od 9 i trochę się zrobi i stoi:/
jest jakiś link do klienta gracii final na ruoffie
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

rexetin

Ja juz tez jedzie kolejne naszczescie ..... Ale dluuuugo bedzie sie sciagac. Ale warto poczekac nie ma to jak official za free a ruscy mi nie przeszkadzaja :P Jedynie to ze tak malo polskich klanow gra na serwie nie wiadac czemu.

Bacar

No pewnie ze warto. Mi tam nie przeszkadza mala ilosc polskich klanow, bo i tak jestem w ruskim :D Z komunikacja czasami sa male problemy ale wiekszosc z nich zna chociaz troche ang :P

rexetin

W ruskim jesteś? :P I jak się gra w takim klanie i jak tam dołączyłeś ? W jakimś dobrym czy przeciętnym..... Nie wkurza cię to ze na clan chacie piszą cyrylicą?

Bacar

Klan taki jak w sygnie czyli SpellForce ally Ultra. Poszedlem do nich do akademi i pozniej jakos tak wyszlo ze ziomek mi zaproponowal czy nie chce do klanu dojsc to sie zgodzilem :P A czy przeszkadza, ze pisza cyrylica? Nie bardzo. Idzie przywyknac :D Atmosfera jest w miare i pt tez bez problemu sie znajdzie jak sie potrzebuje :) 

PS. Wam tez sie zatrzymuje na pliku LineageMonsters3.ukx?

rexetin

Ja jeszcze tam nie doszedłem :D Skoro siedzisz w tym klanie już to spróbuj pogadać z CL czy by nie chciał w ally polskiego klanu Nemezis 75 członków wykupione 2 guardy i zbieramy na 7 lvl klanu :P

DIO

sa problemy z polaczeniem, trzeba niestety byc przy updaterze caly czas i sprawdzac czy sciaga czy nie :p jak nie sciaga wylaczamy i wlaczamy jeszcze raz i leci dalej

ja juz sie napalilem ze zainstaluje pts i tma zrobie update a tu sru CRC i QQ tylko zostalo , przy tym tempie update pogram chyba jutro

rexetin

Wolno idzie to fakt ale wiadomo przynajmniej ze coś dodali :)