GF NC SOFT

Zaczęty przez bylyforumowicz, Kwiecień 01, 2009, 01:31:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Cytat: slon w Kwiecień 13, 2009, 06:27:06 PM
To co zrobili wydaje sie lepsze niz kolejny dead serwer, szkoda tylko, ze kreca jak cholera a nie powiedza wprost, ze sa rowni i rowniejsi.
a ty na ich miejscu bys powiedzial? niesadze
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Elenestir

Cytat: Xyber w Kwiecień 01, 2009, 04:52:13 PM

lol xD

O qr... xD -_-'iste koleś jest lubiany widzę :PP Stworzę postać na lubie i też ją tam posadzę :P z napisem "Unbann..." :D

bula

Elenestir

:P zaczołem czytać dopiero topic i za szybko posta wklepałem (:))

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Solar

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

DIO

whatever, who care?

jedyne co mozna zrobic to wplynac na ncsoft zeby w L3 zrobil taka ilosc grindu zeby nie bylo potrzeby odpalnaia bota, questy gdzie za kazdy exp itp

nie ma co plakac, poki w l2 nie zrobia bota od pvp ktory wysle sms-em wlascicielowi info o tym ile pvp dzisiaj "nabil" i krecil frapsow z top lvl pvp (do tego automatyczne obrabianie +upload niech swiat zoabczy jaki to gracz wpisujacy tylko login i haslo jest pr0 w pvp) nie ma co plakac bo jeszcze czlowiek do czegos w tej grze sie przyda  :P

walke z botami trzeba bylo zaczynac w czasach c4 a nie teraz :p to tak jak z lustracja w naszym kraju, zamiast 20 lat temu zrobic co trzeba to teraz sie ludzie obudzili ze agentura wszedzie, z botem to samo

YoungPadawan

Cytat: DIO w Kwiecień 20, 2009, 01:45:20 PM
whatever, who care?

jedyne co mozna zrobic to wplynac na ncsoft zeby w L3 zrobil taka ilosc grindu zeby nie bylo potrzeby odpalnaia bota, questy gdzie za kazdy exp itp

nie ma co plakac, poki w l2 nie zrobia bota od pvp ktory wysle sms-em wlascicielowi info o tym ile pvp dzisiaj "nabil" i krecil frapsow z top lvl pvp (do tego automatyczne obrabianie +upload niech swiat zoabczy jaki to gracz wpisujacy tylko login i haslo jest pr0 w pvp) nie ma co plakac bo jeszcze czlowiek do czegos w tej grze sie przyda  :P

walke z botami trzeba bylo zaczynac w czasach c4 a nie teraz :p to tak jak z lustracja w naszym kraju, zamiast 20 lat temu zrobic co trzeba to teraz sie ludzie obudzili ze agentura wszedzie, z botem to samo
w l3 ilości grindu nadal będzie przeeeniefajna, ale levele na początek(oby...) małe, a nie jak w l2 85 więc możu, możu ktoś legit będzie grał :D

a co do lustracji - próbowali, obejrzyj sobie film "Nocna Zmiana" albo poczytaj o powodach odwołania rządu Olszewskiego :P
I'm offline.

Frohike

O czym tu dyskutować? NCSoft nie legalizuje botów, rotfl.

Ci kolesie z blaha byli po prostu sarkastyczni...

LOL!

bula

Dev

Wiem, chcialem tylko dac link do loltematu xD

fedur

Dev is teh Forum Troll!

Name

jaki byl sklad tego pt?

bula

EE
bish
warlock
sr
aw
he
wc
bd
sws

Elenestir

IMO wywalić Silenta :P i przyjąć jakiegoś archera hahaha

kumbamk

Silent robi 80% fragow w tym party  i ma sube archera  slaby joke xD

Elenestir

:P chodzi mi o bocenie i exp a nie pvp :P

netheril

Cytat: Elenestir w Kwiecień 28, 2009, 06:28:26 PM
:P chodzi mi o bocenie i exp a nie pvp :P
a to on jeszcze musi expic?  :o
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Scorpion

Cytata to on jeszcze musi expic?
Do 85 i 100% pewnie jeszcze troche mu brakuje, wiec musi :)
...

Elenestir

:P Nom, potem chyba jak będzie padał nie będzie mu % zabierać(nie wiem czy na offie też tak jest nie miałem nigdy maxlv ^^)

kumbamk

silent ma najnizszy lvl ze swojego pt wszyscy maja 85 a jak z nim ostatnio gadalem to mowil ze ma 83 wiec jeszcze moze poexpic :P

fedur

woah gadales z SIlentem, ... daj mi swoj numer gg i badz moim przyjacielem  :shock: :?

kumbamk

ja pierdole co za zjeb, to juz nie mozna miec znajomych wsrod hero?

Dev

Fedur fail flame imo ...

myha

:/ a jak ja pisałem że maja 85 to bula mi wałki wciskał ze maja 82-84:/
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."