orc mutant KAZDA MOZLIWOSC

Zaczęty przez f1ckmyass, Kwiecień 28, 2009, 04:15:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

f1ckmyass

witam
czytalem wiele postow o ork/xx lecz mi to nie wystarczy :P
Sprawa wyglada tak ze mam orka tyranta bez 3rd :) 75 lvl. Koncze mu prawie retail i teraz tak.
Nie wiem na kogo wziąć retail bo nie wiem jeszcze jaka sube zrobie z niego :) Chcialbym abyscie mi pomogli w wyborze. Szczegolnie graczy ktorzy obecnie graja na drg x15.
Myslalem na poczatku o destro/pal lecz nie wiem jak on teraz tam sie ma :)
Interesuja mnie kazde propozycje :) i z ol/xx i bez :P
Dzieki i pozdrawiam

PS: prosze uzasadniac swoje sugestie

Ruuddy

Oj Przemku, tego jest bardzo dużo, podaj konkretny przykład kogo chcesz mieć to Ci ludzie odpowiedzą czy to dobra suba :)

f1ckmyass

oto chodzi ze mnie interesuje kazda klasa :D kazda propozycja jest brana pod uwage :) poprostu chce zeby ludzie porekomendowali mi swoje typy :) a 2 sprawa ze te forum robi sie coraz mniej aktywne ;/

Matiasso

Destro/pal znierfiony ... ssie na dzien dzisiejszy
ne/ol - znana dobra suba
pr/ol - najsilniejszy lucznik z dobrych defem
sps,sh/ol - ktos umie grac: porządzi
ol/ee - mniaam support jak i pvp char
th/tyr - bardzo szybki dagger
ol/es - zasysacz many
ol/bp - kazdy cie wezmie ;)
tyr/pal - ciekawa i fajna postac

to chyba na tyle, mozliwosci masz sporo, wybor nalezy do ciebie :)

P.S: jak widac te opisy sa WYSCZEGÓŁOWIONE wiec jak sobie jakiegos chara wybierzesz to ci doglebniej opisze

f1ckmyass

to rozwin mi postac th/tyr i tyr/pal :) ewentualnie pr/ol. A co sadzisz o pr/wc?

Ruuddy

OL/PR
Cytatm def, p def (nie wiem dokladnie jak z passivami teraz jest), soul cry/guard(najfajniejszy bajer z tej subki imo), wiecej hp niz bd/pr jesli sie nie myle, buf, walnie czasem jakigos ally cp regena na mpvp. Nie przychodza mi teraz inne plusy na mysl, ale to jedna z postaci ktora gralbym jak bym wrócił na dragona (obok pr/pala i pr/sk)
CytatDobry p atk, który można lekko podbić soul cry(togle) dobry p def po odpadleniu soul guard(około 1,5-1,4k p def w light) do tego nie najgorszy baff bólem jest to, że nie mamy jak pr/wc g.mighta mamy też cov'a ale z bardzo słabym re-use (ze względu na to że dajemy go na całe ally) do tego cp regen jednak z castem na statach pr wychodzi to kiepsko i przydaje się po walce. Parrgio fist zwiększa max cp o ~800. Ogółem całkiem dobra postać możemy w a grade biegać w hvy tallum, ale ja bym postawił na maj light ze względu na stuny i +8% do p atk Smile Problemem w tej postaci to ciągły brak mp zwłaszcza jak się odpala togle Razz

f1ckmyass

czytalem te posty :) ale na razie mnie wlasnie ciekawią postacie:
th/ol   pr/ol   pr/wc   tyr/pal

Wydaje mi sie ze tyr/pal jak i pr/pal traci sporo ze wzgledu ze nie nosza tarczy .. jak to jest

Matiasso

th/ol - hmm słabe buffki, boost p.def, boost p.atk zbytnio nieprzydatny, wydaje mi się, że lepszym rozwiazaniem bylby th/tyr

pr/ol - bylo o nim gadane... ;)

pr/wc - jak wyzej z tym, ze lepsze buffki, soul cry itp. w.g mnie sa lepsze polaczenia :P

tyr/pal - i to jest chyba postac ktora najbardziej mi sie podoba z przez ciebie wymienionych ;P

zakladasz hvy, masz duzo p.defa, lucaszy cie smyraja, z magami to tak jak glad - owni ;) bardzo ciekawa postac
a i jeszcze odpalasz ai i ganiasz sobie na UD ;) i to co wspomniales na koncu: mysle, ze wszystko zalezy czy ogarniesz sobie zmiane tarczy itp

Ogolnie czulbym sie lepiej w charakteryzowaniu magow bo nimi gram na codzien a wojow to staram sie opisywac z doswiadzczenia ;)

f1ckmyass

tak tak sory mialem na mysli th/tyr nie th/ol. Powiem ci ze chyba jeszcze nie widzialem tyr/pala a gram juz troszke na drg :) ale mialem przerwe dlatego pisze tutaj bo sie nie orientuje jeszcze. Gram teraz spsem/ee ale mysle nad czyms bardziej (wytrzymalym) :)) Na magach tez sie znam dlatego nie pytam :) codziennie sie leje z postaciami typu ol/nuker :) a postawilbys na tyr/pala czy tyr/ol w pvp :) ?

Kaps3L

ja w sumie mam/mialem (bo juz z rok konta nie sprawdzalem moze obrobione :P )  pr/wc i powiem ze teraz zrobilbym pr/ol dla jego defa bo w sumie p.atk wcale nie duzo gorszy.

w walce z fighterami jakos sie spisywal, w zestawieniu z tank/xxx to niestety bylo czesto bsoe :), ale dagger itp jakos sie udawalo.
Co do magow to z nimi bylo fajnie bo czasami jak zle wyszlo to bylo niezamierzone PK po krytyku (a chcialem tylko sprowokowac).
No ale taka suba na selfie jedzie sie ciezko, obowiazkowe songi + dance , bez pp buffs jakos szlo pomimo ze berseker albo ww sie przydawaly.

ja bym bral tyr/th albo tyr/pal ogolnie jak slysze ciekawe subki, luczniky sa dla ludzi ktorzy albo maja zapewnione buffki od klanu non stop albo biegaja z botami, juz raz poradzilem pr/ol lub pr/wc i kolo mnial pretensje ze na selfie mu nie idzie wiec rob jak uwazasz :)

Pozdro

f1ckmyass

ale co takiego jest w tyr/pal albo tyr/th.. nie widzialem tego jeszcze na dragonie.. no moze widzialem th/xx bo byl w ciele orka ;P

Kaps3L

Nie mam pojecia , kiedys jak testowalem jaka zrobic sube na DN to widzialem th/tyr na arenie ale jak hamstring albo stun wszedl to mogl sie pozegnac z gra bo zamim cos zrobil byl odbieg i 2-3 kryty w niego.

no ale skoro takowego nie widzialem na DN (ktore rozni sie troche od areny) to nie moge stwierdzic ze jest kiepski..

jak chcesz miec pewnosc to ol/necro np, lub ol/es , badz tyr/ol na oly i tyle.