Gracia Final Launch!

Zaczęty przez Sebal, Kwiecień 23, 2009, 12:13:28 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Midan

Racja, mnie ciągnie 590KB/s ++  :P
Serwer: Teon
PM: Midan (SwS)

Shen

final ssie, nie moge expic bo walker nie dziala, a chcialem literki farmic  :shock:

Solar

To trzeba będzie zainwestować w l2 divine :P albo poczekać na cracka do l2w

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

QQ Shen... Ale się kompromitujesz takim tekstem... Ehh, trza będzie chłopaków zgarnąć i wbić mi 5% do 78 przed siege. :) zakurzyl się ten SE trochę. 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Shen w Kwiecień 29, 2009, 09:56:22 AM
final ssie, nie moge expic bo walker nie dziala, a chcialem literki farmic  :shock:
a probowales zmieniac l2.bin na l2.exe? czy nie w tym problem?^^

Neural

Walker  "prawie" działa :) ma problemy z biciem mobów jeżeli grasz nukiem to ustaw [***]

Na tym forum nie podajemy porad odnośnie konfiguracji programów do botowania...
/Fro
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Elenestir

Hmmm :P kupcie sobie IG na ten miesiąc na następny używajcie scrackowanego proste :)) a BTW na gamershell czasami sa uszkodzone pliki :P a na FilePlanet zawsze mi się ściągało full łączem i nigdy nie ściągnąłem uszkodzonego pliku :P

Dev

CONNECTION TO THE UPDATE SERVER HAS BEEN TERMINATED

-_- ><
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Sebal

Cytat: Elenestir w Kwiecień 29, 2009, 02:34:17 PM
Hmmm :P kupcie sobie IG na ten miesiąc na następny używajcie scrackowanego proste :)) a BTW na gamershell czasami sa uszkodzone pliki :P a na FilePlanet zawsze mi się ściągało full łączem i nigdy nie ściągnąłem uszkodzonego pliku :P

Hehe a u mnie właśnie odwrotnie :D
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Alarion

Cytat: Dev w Kwiecień 29, 2009, 02:34:59 PM
CONNECTION TO THE UPDATE SERVER HAS BEEN TERMINATED

-_- ><
miałem tak samo, jak zostawiłem kompa na kilka godzin. Wkurzylem się i zrobiłem od PTS-a i poszło w godzinke :)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sebal

[youtube=640,505]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/s8q0-sDoT28&hl=pl&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/s8q0-sDoT28&hl=pl&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]

Jak mogę zrobić takie inventory :D?
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Gerardl

Cytat: Sebal w Kwiecień 29, 2009, 05:59:24 PM
[youtube=640,505]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/s8q0-sDoT28&hl=pl&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/s8q0-sDoT28&hl=pl&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]

Jak mogę zrobić takie inventory :D?
Ta gra coraz bardziej jest podobna do wowa -_-

Elenestir

Ja jak puściłem normalnego clienta to poszło w 8 minut :P updade

DIO

do wow-a jeszcze l2 daleko, podobne do wowa stanie sie gdy pve nie bedzie plegalo tylko na nabufowaniu sie na max i robieniu assist targetujac 1 wybranego czlonka party  :p

co do interface, w tej chwili kazdy mmorpg ma interface podobny do reszty roznice sa kosmetyczne i w zasadzie nic nowego sie nie szykuje

Elenestir

Jeśli w L2 były by questy z expem takim jak w WOW-ie i lv biło by się podobnie szybko jak tam zmniejszyła by się na pewno liczba botów było by lepiej :) zostali by tylko farmerzy :) ogólnie jestem za tym żeby wprowadzili coś takiego :P

Dev

Tak ogólnie to fajna ta gracia.

Wszedlem w typa bubble spell na reflect. xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Madith

jeszcze tylko godzina i klienta bedzie na dysku!!!! :D

Wreszcie...!!!!! :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

SknerusKK

ja zostawiłem na noc i nawet połowy nie mam, trzeba było instalke ściągać  :_delf_3_2:

Madith

no ja tak wlasnie zrobilem, sciagnalem klienta z gameshell'a, wlasnie sie rozpakowywuje :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

dsfa5

mam zainstalowanego PTSa jak byl wypuszczony.co zmienic zeby zaczal "czytac" mi normalnie klienta bo widzi mi tylko ten serw PTS Bartz.nie chce mi sie sciagac calego klienta bo mam wolne lacza.jak wykorzystac PTSa??jakies rady? :)

Madith

Powiem Wam, ze Final jest całkiem spoko :D

Bez haste moge spokojnie spamowac blowy jeden za drugim non stop prawie :)

<3 new animation of Death Spike ^^ do tego zerowy reuse nawet na SH :d

Jedyne jak na razie co mi sie nie podoba to nowe inventory...jest strasznie do d@@py, ze tak powiem :P

Ale ogolne wrazenia pozytywne :D

Zastanawiam sie, czy z wzwiazku z tym, ze ceny S80'atek pojda w dol, to czy zwykle S'ki tez pojda w dol ^^ bo mam ochote na draconisza :P

@Down

Niestety nie wiem :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

YoungPadawan

Cytat: dsfa5 w Kwiecień 30, 2009, 11:00:23 AM
mam zainstalowanego PTSa jak byl wypuszczony.co zmienic zeby zaczal "czytac" mi normalnie klienta bo widzi mi tylko ten serw PTS Bartz.nie chce mi sie sciagac calego klienta bo mam wolne lacza.jak wykorzystac PTSa??jakies rady? :)
ftp://l2clientdownload.lineage2.com/liveconversion/PTStoLiveconversion.zip hang on ;)
I'm offline.

dsfa5

Cytat: YoungPadawan w Kwiecień 30, 2009, 11:03:45 AM
Cytat: dsfa5 w Kwiecień 30, 2009, 11:00:23 AM
ftp://l2clientdownload.lineage2.com/liveconversion/PTStoLiveconversion.zip hang on ;)

pieknie podziekowal :)

Elenestir

Polatałem sobie na Graci :p pofarmiłem trochę kamyczków fajnie wszystko tylko to inventory do dupy :S było lepiej

Frohike