matura 2009'

Zaczęty przez Bled, Maj 16, 2009, 06:11:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

chodzi mi o opinie tych co pisali matme poziom podstawowy/rozszerzony , jakie odczucia - trudna , łatwa? tylko bez powiekszania e-pena pls ;)

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Sebal

Hermit, czyli nie było za dobrze?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bled

ja pisze za rok dopiero ale wydaje mi sie ze w tym roku wyjatkowo matura  bya trudna, nawet poz podstawowy nie był latwy.

fedur

ogolnie mowiac z tego co wszyscy sie wypowiadali to w tym roku podstawa > rozszerzenie

napewno w przypadku fizyki, biologi i geografi (?) wos (?) to podstawa byla o wiele trudniejsza od rozszerzenia,

Hermit

Cytat: Sebal w Maj 16, 2009, 08:47:05 PM
Hermit, czyli nie było za dobrze?

Nie wiem, bo nie zdawałem.

To była reakcja na słowo matura.

Cytat: fedur w Maj 16, 2009, 09:37:50 PM
ogolnie mowiac z tego co wszyscy sie wypowiadali to w tym roku podstawa > rozszerzenie

napewno w przypadku fizyki, biologi i geografi (?) wos (?) to podstawa byla o wiele trudniejsza od rozszerzenia,

Tak mi przykro.. :D
=

Marc1n

Nie porównywałem jak mam być szczery :P
HATE ME MOAR!

Madith

Nie wiem jak podstawa z matmy ale rozszerzona bylo imo dosc trudna :) chyba ze ktos mial 5/6 na koniec to moglobyc latwe :D

Co do gegry - podstawa byla banalna :D zdalem ja na ~70% nic sie nie uczac :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Slomek

Kumpel zdawał rok temu matme rozszerzona i z ciekawosci sprawdzil jaka była w tym roku. Rok tomu mial 73% na tej mial 100%. W tym roku roz. matma latwiejsza niz podstawa w tamtym... no comment. Nie mowie co angol roz byl banalnie banalny w tym roku no poprostu żenuaaaaa ludzie chyba sie uwsteczniaja. Za to chemie zrobili siekiere :D
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Hermit

CytatNie mowie co angol roz byl banalnie banalny w tym roku no poprostu żenuaaaaa ludzie chyba sie uwsteczniaja

Fakt, a widziałeś pytania do podstawki? Takie rzeczy się w gimnazjum robiło. :P
=

zxc

A jak poszła wam ustna z polaka? Bo tak się dziwnie stało, że wszyscy u mnie ze szkoły zdali (oprócz jednej która tylko weszła i wyszła). Słyszałem że mają zrezygnować z ustnej z polaka... u was tez wszystkich przepuszczali? Ja zdalem to a nawet pracy nie zrobilem :o

Bled

ustna z polaka to zbyt duza interpretacja komisji a jaka szkoła taka komisja.

Dev

Pisałem próbną, do matury mam za rok (technikum Informatyczne jest 4ro letnie :p). Probna byla strasznie masakryczna, ale z drugiej strony kazdy olał probną :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Bled

ja pisalem tylko pomiar dla roczników ktore za rok pisza obowiazkowo matme , bylo dosyc latwe.

BigSmooke

matma rozszezona prosta calkowicie byla 70% na luzie mozna bylo zrobic, ale skopalem cos tak czuje
.. We're all afraid of dark inside ourselves...

PloomBoom

Matma podstawowa ... była trudniejsza od wszystkich próbnych jakie pisałem w tym roku, wiele osób uważa że trudniejsza od podstawowej z 2007 roku. Mi poszło dość słabo, jednak była do napisania na całkiem dobrym poziomie.
Geografia rozszerzona ... poszło słabo ale mogli dać trudniejszą.
W środę ustny polski i moja "gwara uczniowska"... :oops: Oby jakoś dokoxać te 6 pkt. i rozpocząć czteromiesięczne wakacje ;)!
GL & HF

Slomek

Ja zdawalem rok temu
polski ustny 20/20
ang ustny roz. 19/20
...
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Beatronix

bula

Cytat: Slomek w Maj 18, 2009, 06:00:05 PM
Ja zdawalem rok temu
polski ustny 20/20
ang ustny roz. 19/20
...

polak 12/20
ang rozsz. 16/20

/careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bo i tak na filologie angielska mi sie to nie liczy

bylyforumowicz

matura 2006
usnte:
pol- chyba 9 punktow
ang roz - 18/20

Elenestir

Cytat: mdh w Maj 17, 2009, 01:13:22 AM
Nie wiem jak podstawa z matmy ale rozszerzona bylo imo dosc trudna :) chyba ze ktos mial 5/6 na koniec to moglobyc latwe :D

A ja myślałem że na rozszerzoną takie właśnie osoby chodzą :P

He4DSh0t

Co do matmy podstawowej w tym roku to naprawdę łatwa była  :D Zobaczymy jak infe doje..... :(:(
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Bled

infe zdaje chyba bardzo malo osob, nawet te co ida na iformatyke , inforamtyki czesto nie pisza.

Beatronix

a jak napisze że z polskiego ustnego miałem 12/20 a angielskiego 18/20 to mam się czuć lepszy czy gorszy?

Frohike