G+: Zarysy zmian Hunting Grounds

Zaczęty przez Soul, Maj 21, 2009, 08:01:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soul

Troszkę o Hunting Grounds dla wszystkich, którzy do tej pory nie widzieli nic ciekawego na ten temat. Więcej tu screenów niż treści, ale mimo to fajnie tak sobie popatrzeć ;). Uprzedzam, ze są to tylko zarysy zmian. Mało konkretów chyba :D

________________________________________________________________________________________

Field of Silence oraz Field of Whispers
Jest to otwarta lokacja przeznaczona głównie dla nukerów o poziomie postaci 83+. Miejsce przeznaczone dla wszystkich nukerów, którzy "wyrośli" z Isle of Prayer i jednocześnie otwarty teren z najgroźniejszymi przeciwnikami. Walczymy tu głównie z potworami typu bagiennego - "aligatory", itp.

Giants' Caves
Lokacja zamknięta przygotowana specjalnie dla grupek postaci o lvl 80+. Dodano kilka RB, które tylko czekają, aż gracze je zaatakują.

Primeval Isle
Miejsce przeznaczone specjalnie dla nukerów - party 4+, 83 lvl. Wprowadzono wiele zmian, tak aby rozgrywka była ciekawsza. Dropi tam więcej Grater Herb'ów w celu wyrównania poziomu traconego MP, a respawn został zdecydowanie skrócony, tak aby nie brakowało potworów do zabijania.

Stakato Nest
Miejsce w sam raz dla wszystkich klas postaci w party 4+ o lvlach 82+. Bardzo opłacalne mają być ataki na tutejszego RB.

Crypts of Disgrace
Ta lokacja jest przeznaczona specjalnie dla graczy, którzy biegają z bronią typu polearm. Najlepiej walczyć tam w party lvl 80+.

Den of Evil and Caron's Dungeon
Lokacja dla solistów lvl 81. Jest to miejsce specjalnie stworzone dla tych, którzy czują się najlepiej walcząc w pojedynkę z wrogami na bliskim dystansie.

Forge of the Gods
Lokacja dla grupek nukerów lvl 78+. Zmieniono respawn tak aby walka była cięższa i przyjemniejsza.

Mithril Mines
Lokacja dla solistów łuczników lvl 81+. Jest to teraz miejsce z najtrudniejszymi przeciwnikami dla naszych postaci, które wyrosły z Blazing Swamp. Czeka nas tu wiele ciekawych i różnorodnych questów.

Dimensional Rift
Lokacja dla postaci lvl 80+ o wszystkich klasach w party 4+. Jest to jeden z najcięższych Rift'ów, a wśród potworów znajdziemy Ajna - jednego z najpotężniejszych RB.

Prepare for unforeseen consequences...

Elenestir

Podoba mi się ta miejscówka dla łuczników :P

Solar

Mnie ciekawi czy na tych spotach beda questy do s80+ albo chociaż bedziemozna tam wydropić elementy. Bo jeżeli nie to to będą kolejne nieużywane lokacje które tylko zajmuja miejsce na dysku :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Soul

Będzie drop ciekawych rzeczy na pewno jak np. Stridery na Primeval. Więcej nie wiem.
Prepare for unforeseen consequences...

Elenestir

Nie, no według mnie ta miejscówa dla Pole będzie oblegana :P

Rafal121

Troche bez sensu, chyba ze ja czegos nie rozumiem.
Bo skoro teraz sa tam miejsca dla expa 80+ to dla graczy lov lv jest mniej miejsc na expa.
Czyz nie tak?
Ach ten patriotyzm...
Cytat: yeahu w Wrzesień 20, 2010, 10:09:17 PM
Zresztą sam nie lubie Polaków i przykro mi ze urodziłem sie w tym biednym kraju no ale cóż

Falconek

Dzięki temu low level lokacje nie będą świeciły pustkami  8)
I w sumie może być ciekawe co wyniknie z takiego przemieszania graczy na różnych poziomach

Virandile

WKONCU, bedzie gdzie expic +80 procz HB ofc.
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

MastJedi

hmmmm tak jakby komuś na chodziku nie było wsio ryba, gdzie jedzie :P:P

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Elenestir

:P Oj tam oj tam zależy gdzie jaki quest do farmu :P