Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azella

Cytat: fedur w Maj 23, 2009, 11:51:14 PM
hmm co do wklejenia hero list... hmm a co bylo z buggiem z subklasa i o tym ze 90% klanu powinno dostac bana.

powiedział ex-WF :) co do buga to przypomnij kto go GM pokazał..... :oops:
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Marc1n

Zycze powodzenia dla tego klanu
Pozdro )
HATE ME MOAR!

fedur

Cytat: dzameyka w Maj 24, 2009, 12:47:18 AM
Wskaz palcem 90% klanu mnie nie przekonuje, jest to jak rzucanie miesem na slepo yezo. Czysto propagandowa zagrywka do tego zaj*biscie hiperbolizowana. Hero lista byla wklejona w odpowiedzi do jednego retarda, a w Twojej wypowiedzi brac logicznego ciągu. Pozdrawiam bo znam Cie ig.

hm, wskazywał nie bede, ja swoje info opieram głównie na tym co bylo pisane na forum dex'a i na milutkich screenach Phyro, które wkleił tam z waszego (?) forum bodajże jak sie na tem temat wypowiadaliście. Ale mam szczerze mam to w nosie.

po drugie dziekuje ze mnie przytoczyliście do Yezo, ale nie mam nic z nim wspólnego poza tym ze sie znamy IG/Forum i pisaliśmy.

Cytat: Azella w Maj 24, 2009, 09:06:39 AM
powiedział ex-WF :) co do buga to przypomnij kto go GM pokazał..... :oops:

przykro mi ale nigdy nie grałem w WF wiec troszeczke masz złe info.

powodzenia na RU Off, dla Tych którzy tam poszli btw jaka tam macie ekipe mniej wiecej?

Nervoson

Cytat: fedur w Maj 24, 2009, 09:43:50 AM

hm, wskazywał nie bede, ja swoje info opieram głównie na tym co bylo pisane na forum dex'a i na milutkich screenach Phyro, które wkleił tam z waszego (?) forum bodajże jak sie na tem temat wypowiadaliście. Ale mam szczerze mam to w nosie.

No wlasnie robisz ten sam blad co kolega wczesniej opierasz sie na jakis bezsensownych postac z forum dexa.

Czesc z tych osob ktore exploitowały (ja) juz nie były w LR od pewnego czasu. Miały dostep do forum ew TS. To ze zbugowałem sobie SPS czy WC i zdupiłem 30kkk 3 dni przed wejsciem HB to znaczy ze całe LR expoilowałao wszyscy jechali na bugach. Cena EWS nie wziela sie z nikad. Co do herbow w inv to dowiedziałem sie o tym od kolesia ktory grał troszke z wfami i poxniej wyszedl.

Mam juz wyj. na privy i czy to jest L2 off L2.ru czy Aion....

BTW Fedur to nie yezo :>

Yezo

Czokuś FAIL hahaha  :P
Ja się nie wypowiadam ;p bo na dexie to się różne cuda działy =]
gl na ruoffie
League of Legends

mandark

klan jest legit, czy bot mode on?
"I may not be able to turn copper into gold, but I can turn germans into poles!"

Nervoson

Ta idx bocic na l2ru.

Za dwa dni powiedz jak było.

Phoeniks

jakbysmy chcieli bocic to pewnie bysmy wyladowali na franzu albo penixie.
Gramy po to zeby miec jakas przyjemnosc z gry, zeby pograc z ludzmi, posmiac sie na mumble ;p
Nie robimy z tego zadnych wyscigow, chociaz wiadomo pewne ambicje mamy :)
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Azgar

Klan gra na ru oficialu bez bot itd...
Nie wiem o co wam biega.

Jedni dalej siedza na Lol privach lub placa za gre jak mozna rownie fajnie siedzec na ru ofie i bawic sie ...

mandark

To jak legit to bardzo fajnie. Ciekaw bylem, bo jak zaczynałem kiedyś na lancerze to się zemnie kumpel z Luny śmiał ze bez bota na 1x gram. Tak mi to obrzydziło (szczególnie jak zobaczyłem rusków botujacych) że dałem spokój, ale jak widzę po screenach ze a grade macie to znaczy ze da się i bez bota.
"I may not be able to turn copper into gold, but I can turn germans into poles!"

RenifeRx

Nie widziałem jeszcze botującego ruska. Dla mnie to tylko legendy zazdrosnych z retaila. Vitality + dzienna kamaloka i idzie bardzo szybko. Expi mi sie tak samo szybko jak na Dexie 4x. Przynajmniej teraz.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

phyro

Pewnie ze idze dosc szybko i przyjemnie, do 79. Jak zaczniesz robic 0.1-0.15 na buffrundzie to zmienisz zdanie D:

82/79/75/75 Franz

RenifeRx

Przeczytaj sobie najnowsze patch notes i zapowiedzi Gracii Plus. Na offie ( zero vitality ) 80 - 81 potrzeba zabić 8 mobów na 0.01 co daje 80000 mobów na lvl. Do tego maja zwiększyć vitality 4 lvla i specjalnie zwiększyć efektywność dla 76+. A na dodatek uruchamiają specjalne lokacje dla 80+ żeby się tak wolno nie expiło. Do tego instancje a nawet territory war na którym wczoraj wpadło 30% expa. Dlatego off > privy a na 79 jest tyle do roboty że mało kto się expem przejmuje. Dlatego powodzenia na privach. Nam się tu gra zajebiście i nie mamy zamiaru się z raju ruszać na jakikolwiek bugland.

phyro

82/79/75/75 Franz

coshoo

Cytat: RenifeRx w Maj 24, 2009, 03:29:05 PM
"...Na offie ( zero vitality ) 80 - 81 potrzeba zabić 8 mobów na 0.01 co daje 80000 mobów na lvl..."

8 mobów to pojęcie bardzo względne bo możesz je zabijać 5 min. Na 79,80 lvl na 0.01% potrzebujesz około 220 000 XP.

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Nervoson

OK. To nie temat o botach, serwerach, mobach i expie.

W tej chwili szukamy:

WYSOKI PRIORYTET / HIGH PRIORITY

Shilien Elder OPEN - TOP PRIORITY!!
Soultaker OPEN - TOP PRIORITY!!

Bladedancer OPEN
Warcryer OPEN

Bishop OPEN
Elven Elder OPEN

ŚREDNI PRIORYTET / SEMI PRIORITY

Swordsinger OPEN

Warlock OPEN

Spellhowler OPEN
Spellsinger OPEN
Sorcerer OPEN

NISKI PRIORYTET / LOW PRIORITY

Tyrant OPEN [1 slot]
Warlord OPEN [1 slot]
Warsmith [1 slot] - tylko dla pasjonatów!

RenifeRx

Zapominacie o Gladiatorach którzy dostali niezłego boosta w Gracii Final. Wolałbym mieć ze 2 gladów.

Ireth

Jak widzisz nie ma zadnego ... najwidoczniej ludzie wyzsi stwierdzili iz sa zbedni ...

Azella

heheh pyrek nawet na forum ruoffa troluje :) Sup pyrek?

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

dzameyka

phyro

82/79/75/75 Franz

Yoyo

Klan ogolnie zalowy .... ale CL jest najgorszy:
Eldalote EE/sps :
poczucie humoru lvl 0
real life 0% accomplished
+10 do farmy
+10 do glupoty
+10 do snobowstwa i wywyzszania sie
+10000 do myslenia o swoim klanie jako elitarnej jednostce no life`ow i marginesu towarzyskiego spoleczenstwa
:oops:

Byly czlonek rodakom  :oops:

Nervoson

1 wiadomosc na forum mowi sama za siebie :) co ty za hejter?

Eldalote

Cytat: Yoyo w Maj 26, 2009, 08:03:58 PM
Byly czlonek rodakom  :oops:

Hmm jak uważasz, że akademia jest częścią klanu to proszę bardzo. Wszedłeś do akademii i zacząłeś grać wszystkim na nerwach. No ale oczywiście to ja nie mam real life, bo od razu idę na forum z płaczem. QQ
Changed forum acc => Bubacz

RenifeRx

yoyo Drama boy <3 ;* gl in real life.