Problem z updaterem.

Zaczęty przez Abecede, Czerwiec 04, 2009, 06:48:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abecede

Otóż zacznę od początku. Grałem na serwerze do którego potrzebny był updater, ściągnąłem go, i kiedy serwer okazał się zbugowanym motylim kałem postanowiłem zagrać na innym, lecz stał on na Gracii Final. Kiedy próbowałem zupdatować grę, wyskakiwał błąd mniej-więcej taki: "The connection to the update server has been terminated.", po reinstalu było to samo, więc zacząłem szukać rozwiązania po googlach, nic nie znalazłem. Mój folder z grą wygląda następująco:
Foldery:
-Animations (prawie 1 GB)
-MAPS (Trochę ponad 1 GB)
-music (307 MB)
-Sounds (696 MB)
-system (59 MB)
-SysTextures (1.65 GB)
-Textures (1.65 GB)
-Voice (26.5 MB)
-ForceFeedback (314 KB)
-L2text (483 KB)
-StaticMeshes (1.51 GB)
Pliki:
-LineageII (3.84 MB)
-patchw32.dll (181 KB)

Podsumowując:
Błąd:"The connection to the update server has been terminated."
Przyczyna:Serwer do którego połączenia potrzeba jakiegoś updatera

//Soulern: Od razu lepiej.
//Abecede: Nie lubić cenzur.//Soulern: A czerwony kolor przypisów jest dla adminów, mon. ^^

Sebal

Po prostu musisz czekać aż będzie updater gotowy bo coś robią w takim razie =).

Proszę (odp z pm):

http://www.4shared.com/file/109874438/a5e84b87/Lineage_II_CT23_Updater.html
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Abecede

Tak czy siak, nie działa... chyba szybciej ściągnę Gracie final, chociaż moje łącze jest wolniejsze od takiego na węgiel :(

Patrickmicho

miałem ten sam problem zczaiłem sie dopiero że to przez mojego routera i antenke wifi, pobawiłem sie troche w doczepywaniu kabli oraz poprawilem jakość sieci i juz potem ten bład nie stawał mi na drodze  :P nie potrafie sie wytłumaczyć gdzie naprawde była usterka ale chyba w połączeniu z internetem pobaw sie troche w połączeniach  :D