[Literatura]Książka

Zaczęty przez Zovi, Czerwiec 07, 2009, 05:36:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zovi

Zna ktoś jakąś w miarę fajną książkę, która by miała ok. 100 str. Pytam się dlatego, bo na jutro muszę jakąś przeczytać do szkoły, a nie mam zupełnie pojęcia jaką. Najlepiej jak by była na internecie do przeczytania :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Maślan

ajax i php wyd. Heliona ?

Zovi

Eee, mi chodzilo o to, zeby moc ja przeczytac, bez koniecznosci jej kupna - zeby byla napisana na jakiejs stronie internetowej :D
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Maślan

Cytat: Zovi w Czerwiec 07, 2009, 05:47:27 PM
Eee, mi chodzilo o to, zeby moc ja przeczytac, bez koniecznosci jej kupna - zeby byla napisana na jakiejs stronie internetowej :D

znajdziesz na warezach xD

po za tym moze Latarnika przeczytaj ?

Zovi

Krótki i w miare się fajnie czyta ?

Hermit

Cytat: Zovi w Czerwiec 07, 2009, 07:27:55 PM
Krótki i w miare się fajnie czyta ?

No, ale krótki.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

doman18

Hmm, nie sprecyzowałeś do czego ci ta książka. Bo jeżeli jesteś pełnoletni i to książka do matury to polecam Cormac McCarthy - Droga - 162str. Osadzona w postnuklearnym świecie, historia o chłopaku i jego ojcu przemierzających pustkowia zdewastowanej ameryki. Wiecznie głodni, zmarznięci muszą pożywiać się ochłapami jakie znajdą w splądrowanych budynkach jednocześnie uważając na ludzi... a zresztą nie będę zdradzał jakich. Grunt że książka jest przeznaczona raczej dla dorosłego czytelnika :P

Pozdro

PS. Zapomniałem. Powstaje film na podstawie książki LINK. Tylko nie czytaj komentarzy, zawierają spoilery
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Fargath

Xyber

Cytat: Zovi w Czerwiec 07, 2009, 05:36:00 PM
Zna ktoś jakąś w miarę fajną książkę, która by miała ok. 100 str. Pytam się dlatego, bo na jutro muszę jakąś przeczytać do szkoły, a nie mam zupełnie pojęcia jaką. Najlepiej jak by była na internecie do przeczytania :) .

Nigdy nie czytałeś żadnej książki, że teraz na gwałt potrzebujesz ? Wstyd...

doman18

It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!