Pytanko

Zaczęty przez Wislak83, Maj 20, 2009, 09:48:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wislak83

Jaka jest szansa na enchant broni z +3 na +4?

Thorns

Na  x5/x15/x30

Na Bronie magiczne  = 33%
Na Warrior = 66%

Na arenie x 200  szanse mniejsze

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

adrian967

Wie ktoś jak zrobić żeby postać była goła jak się zbroje zdejmie bo ja ostatnio widziałem to na Dragonie x15

Z góry Dziękuje :)

Zovi

Ykhm chodzi Ci, żeby zobacz pałę orka ? Nieeźle  :shock: .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

MastJedi

Cytat: adrian967 w Czerwiec 06, 2009, 11:42:16 AM
Wie ktoś jak zrobić żeby postać była goła jak się zbroje zdejmie bo ja ostatnio widziałem to na Dragonie x15

Z góry Dziękuje :)
No to skoro to WIDZIAŁEŚ to nic więcej nie potrzebujesz, bo to już masz :D
To jest modyfikacja po stronie KLIENTA a nie serwera. I skoro widziałeś jedną postać, to znaczy, że możesz widzieć inne.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Kotlet

Cytat: MastJedi w Czerwiec 06, 2009, 01:31:18 PM

No to skoro to WIDZIAŁEŚ to nic więcej nie potrzebujesz, bo to już masz :D
To jest modyfikacja po stronie KLIENTA a nie serwera. I skoro widziałeś jedną postać, to znaczy, że możesz widzieć inne.

Pozdrawiam

błąd, na DN jest możliwość dostania "nude setu", każdy klient na DN ma już "wbudowany" ten set w klienta. Ale można go zobaczyć tylko u tego kto ten set nosi.
Pewnie jest możliwość podmienienia od strony klienta np. tekstury jakiejś zbroi na ów set. Ale w tym wypadku zapewne, autor pytania widział osobę z nude setem

adrian967

A jak zdobyć takiego nude seta ?

MastJedi

ach, czyli kolejna modyfikacja L2...
ok.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

adrian967

Kto wie kiedy ma być na Dragonie HB.I co jest z Lineage bo nie mogę wejść, nawet nie moge nacisnąć na Start bo mam na szaro.

Proszę o szybka odp.

Z góry Dziękuję :)

fQu

Cytat: adrian967 w Czerwiec 08, 2009, 04:49:08 PM
Kto wie kiedy ma być na Dragonie HB.I co jest z Lineage bo nie mogę wejść, nawet nie moge nacisnąć na Start bo mam na szaro.

Proszę o szybka odp.

Z góry Dziękuję :)

Aktualnie " wchodzi " HB, a servery mają być w poniedziałek wieczorem ( teoretycznie dzisiaj ).
True L2
Franz:
Nick: Devex
Class: AW
LvL: 60 i rośnie

L2 Dragon[ssący]Network
Infinity x5:
Devex - sps/ee + nobless SOLD
Morphellias - he/wl + nobless ( 2x hero ) SOLD
Dragon x15:
fQu - necro/ee + nobless SOLD
Jijana - pr/bd + nobless SOLD