Przypuszczam że pierwszy polski RB jewels ^^

Zaczęty przez xSzajbus, Czerwiec 09, 2009, 06:54:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xSzajbus

Musialem sie pochwalić:) Sadze ze to pierwszy rb jewels w posiadaniu polaka :)

LancerBerserker 7x  Clan : Nemesis

mike_gornik

Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Hetios

gratulacje....
cos widze ze neme klan farmi rb a lr farmi pvp ^^

Przydaloby sie wiecej polskich klanow

Nervoson

neme klan?

ja tu widze random pt robiace orfena.

gz

Frohike

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

bula

RB jewels? to ile tych orfenow juz przyfarmiliscie?

xSzajbus

Nie zmieniajcie tematu o orfenie w temat o tym ktory klan co robi. Pls. Bo w innych tematach jest walajacy sie offtop to przynajmniej w tym sobie darujcie co?

Nervoson

Sam sobie robisz offtop :) napisalem ze widac ze to byl fart ze do was wpadl (random pt z miasta) i pogratulowalem. To jest nie na temat. No chyba ze posta buly nie skumales.

xSzajbus

Ehhhh... niewazne. Zycze zeby wiecej rodakow zadzialalo w strone jewelsow i podkradlo je ruskim:)

Orfena nie kampilismy klanowo tylko poszedlem tam z kumplem ktory byl online, to bylo jakos z samego rana wiec wiekszosc ludzi w polsce spala :) dlatego mieszane party a nie klanowe ^^

pix3l

Orfen to useless jewel, pokazcie jak farmicie AQ/Zakena :>

Btw jak wy wytrzymujecie na ruskich serwerach? Ja bym chyba ochujal jakbym mial caly czas te kulfony czytac....
:O

Azella

na tym servie nikt zakena nie robi :)

Co do kulfonów to nie jest zle wystarczy nie czytać :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RenifeRx

a po pewnym czasie zaczynasz rozumieć te kulfony. A ludzie o wiele przyjaźniejsi niż na eu/na/privach

Gratki. Szkoda że neme nadal się nie umie zebrać na raida i musicie z randomami farmic.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

myha

CytatGratki. Szkoda że neme nadal się nie umie zebrać na raida i musicie z randomami farmic.

nemezis umie się zebrać na raida i robi to jak ma na to ochotę
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

RenifeRx

Nervoson

Widzialem tylko waszego skilla dodawaniu przeciwnika do party i sprawdzaniu jego lokacji. Ciekawe dlaczego nie poznalem nicku kolesia ktory dawal mi pt. Bo nie wychodzicie z miasta nawet i was nie widac. Mogliscie przyjsc na siege Aden zrobilibysmy ustawke to wy pewnie farmiliscie epickie bossy.

Shogal

A ja nie rozumiem skąd ta cała gresja między naszymi klanami. Zrobiliśmy sobie jakiś durny wyścig szczurów i kto ma większego e-penisa wśród polskich klanów na serwerze. Choć moglibyśmy żyć w spokoju i może podejmować jakieś akcje, gdybyśmy się tylko nie zachowywali jak stado pawianów w czasie godów.

Fajnie że zrobiliście epika, choć nie uważam że jest się zbytnio czym chwalić, bo uważam że to trochę nijakie chodzić na rb z ludźmi z miasta jak się ma klan.

Pozdrawiam

RenifeRx

Z tego co wiem Tokarz i inni z Nemezis się wkurzyli bo ludzi od nich zaczęli odchodzić do nas. Zresztą sam powinieneś wiedzieć ile razy ktoś z Nemezis zaczął bezpodstawnie rzucać wyzwiskami i obelgami w stronę naszych Klanowiczów. Więc oni zaczeli, my skończymy.

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Marc1n

Zdesperowani musicie być tak grać.
myha - 1st RuOff defender
xSzajbus - 1st RuOff pownz0rd0r
HATE ME MOAR!

Frohike

Ludzie, nie róbcie z kolejnego topicu areny walki między waszymi klanami T_T Jak chcecie, to mogę wam założyć temat "Nemezis vs Last Resort" w dziale "Hyde Park" i będziecie mieli specjalne miejsce do płakania jaka ta druga strona jest do bani >_<

bylyforumowicz

EPIC JAK Z KOZIEJ DUPY TRABA

juz wole moj shadow epic set + TTS+3.

pix3l

AQ sobie zabijcie, przynajmniej jest cos warty :[
:O

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Frohike

Zaczęła się "gadka" o serwerach. Przeniesiona TUTAJ.