L2 walker Hellbound

Zaczęty przez duhmw, Czerwiec 10, 2009, 12:08:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

duhmw

1.Jeśli masz działającego l2w pod HB??
2.Podziel się:)
3.Boty całego świata łączmy  się :oops: :P

Thorns

Rozmowa jak najbardziej, ale bez żadnych linkow itp, to na priva sobie dawac.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

credo

Sprawdziłem kilka wersji, ale niestety wyskakuje błąd po otwarciu 1 zakładki od góry.
Jeśli ktoś będzie łaskaw się podzielić to będę wdzięczny :) .

duhmw

Podobne problemy

A może działa bo ten co był w interlude tylko nowa konfiguracja??

Jeżeli wam działa l2w w HB pochwalcie się^^ :D

duhmw

A może to kwestja odpowiedniej konfiguracji profixera itp??

credo

Nie trzeba odpalać żadnego profixera.
Sprawdź wersje 2.09 :).
Pozdrawiam.

duhmw

znalazłem taką wersje eL2Walker2.05.rar
wpiszcie w google i będzie gites:)

Bot działa super lepiej niz wcześniejszy po odpaleniu wybiez tylko plik exe w systemie lineage 2 włącz i tyle wszystko hula i to super:) sam omija przeszkody wow :o :D

duhmw

Po odpaleniu bota w miejscu Path powinno być coś takiego np.
:E:\HELLBOUND(to jest ścieżka docelowa gdzie zainstalowałem helbanta)\system\L2.exe

E:\HELLBOUND\system\L2.exe
albo np
C:\program files\lineage2\system\L2.exe
Wszystko zalezy od tego gdzie zainstalowaliście tylko końcówka niezmienna \system\L2.exe

Ruuddy

A co to
CytatHELBANT
? xD
I do tego nazwa tematu :) Nie powinien być walker? xD

TeJP

Polecam strone
maxcheaters.com Tam w dzile botting eng jest cala instrukcja jak obejsc zabezpieczneia bake-ice i odpalic l2w pod hellbound na dn :] Pozdrawiam
zzOMGzz AW/sk

MastJedi

Cytat: Ruuddy w Czerwiec 11, 2009, 12:48:26 PM
A co to
CytatHELBANT
? xD
No co się czepiasz, przecież wszyscy wiedzą, że DN to nie jest Lineage2, więc zamiast Hellbound mają tam Helbant i zamiast walkera używają wolkera :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Ruuddy

Cytat: MastJedi w Czerwiec 11, 2009, 04:34:05 PM
Cytat: Ruuddy w Czerwiec 11, 2009, 12:48:26 PM
A co to
CytatHELBANT
? xD
No co się czepiasz, przecież wszyscy wiedzą, że DN to nie jest Lineage2, więc zamiast Hellbound mają tam Helbant i zamiast walkera używają wolkera :D

Pozdrawiam

W sumie masz racje xD

MastJedi

hahah duhu hahah
jak już edytujesz, to rób to poprawnie :) Bo nadal mam polewkę :)
Tutaj zmeiniłeś:
Cytat: duhmw w Czerwiec 11, 2009, 11:59:53 AM
Po odpaleniu bota w miejscu Path powinno być coś takiego np.
:E:\HELLBOUND(to jest ścieżka docelowa gdzie zainstalowałem helbanta)\system\L2.exe

E:\HELLBOUND\system\L2.exe
(...)

a tutaj?
Cytat: duhmw w Czerwiec 11, 2009, 11:59:53 AM
(...)
(...)

Pozdrawiam
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

Kotlet

Cytat: MastJedi w Czerwiec 11, 2009, 04:34:05 PM

Pozdrawiam

wszyscy wiedzą że DN to World of Warcraft, i dobrze, przynajmniej nie jest tak nudno jak na retailu :P

MasterJedi  - grałeś kiedyś na DN?

Ruuddy

Szczerze.... To ja nie grałem wcale na "normalnym" L2... Ale DN bardzo mi się podoba :P

piotrekxx89

Jeśli ma ktoś bota OOG pod L2 hell błąd to podzielcie się ze mną :angel:

...

na PW

dzięki :)

MastJedi

Cytat: Kotlet w Czerwiec 11, 2009, 11:21:28 PM
(...)
MasterJedi  - grałeś kiedyś na DN?
Tak, ale niedługo, jakieś 2-3 miechy. Uczyłem kumpli jak powinien wyglądać train koksając włócznią (bo ciągali po 3-4 moby i się cieszyli jak głupi, że "szybko" kox leci hahaha) i co tak na prawdę robi się na Beast Farm bo twierdzili, że exp tam jest do d.. Ale nie ma się co dziwić, skoro lali mobki bez dożywiania :D

Pozdrawiam

Kotlet

to długo ich uczyłeś, 2-3 miechy :P, tacy niepojętni byli? (jak to na DN)

MastJedi

nie, no tyle to ich nie uczyłem, tylko jak już zrobiłem postać (WL) to chciałem trochę pograć, wychodząc z założenia, że znam tą grę. Ale okazało się, że jej w ogóle nie znam :D I że rzeczywistość DNowa tak bardzo odbiega od tego co znałem, ze dałem sobie na luz :)

Pozdrawiam

Thorns

Cytat: MastJedi w Czerwiec 13, 2009, 03:04:44 AM
nie, no tyle to ich nie uczyłem, tylko jak już zrobiłem postać (WL) to chciałem trochę pograć, wychodząc z założenia, że znam tą grę. Ale okazało się, że jej w ogóle nie znam :D I że rzeczywistość DNowa tak bardzo odbiega od tego co znałem, ze dałem sobie na luz :)

Pozdrawiam

skille z obu charów, ciekawe kombinacje, nigdy nie wiesz jaka sub ma przeciwnik,  a retail?  z fistami to tyr, z dagerem to sztyleciarz, itp itd ... jak w polskim filmie.. nuda nuda nic sie nie dzieje. ;)  juz bym nie mial ochoty do tego wracac.

No fakt dla niektórych moze byc ciezkie ogarnac skille z obu postaci na raz i jeszcze ich dobrze uzywac  :P 
jak kogos to przerasta lub sie nie podoba to po prostu tam nie gra.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Solar

Cytat: Thorns w Czerwiec 13, 2009, 08:00:56 AM
Cytat: MastJedi w Czerwiec 13, 2009, 03:04:44 AM

Pozdrawiam

skille z obu charów, ciekawe kombinacje, nigdy nie wiesz jaka sub ma przeciwnik,  a retail?  z fistami to tyr, z dagerem to sztyleciarz, itp itd ... jak w polskim filmie.. nuda nuda nic sie nie dzieje. ;)  juz bym nie mial ochoty do tego wracac.

No fakt dla niektórych moze byc ciezkie ogarnac skille z obu postaci na raz i jeszcze ich dobrze uzywac  :P 
jak kogos to przerasta lub sie nie podoba to po prostu tam nie gra.
To tu sie mylisz bo jak widze jakiegoś człeka z dualami to nie znaczy od razu że to glad.Na retku wcale nie jest nudno. A co do tematu podłączenia oog to słyszałem że nie działa na dn

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Zovi

A fakt, może być jeszcze bd :dry: .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

MastJedi

no i IMO dzięki temu jest rozjechany na maxa jako taki balans postaci.
Chcę grać powiedzmy daggerem, super-uber-pro-owner. Ale ma za mało HP. Kto ma dużo HP? Jakiś ork. A to sobie zrobię daggera na statach orka. I już. Nie jest tak? W miarę zbalansowane klasy masz albo glass canon - wali że aż miło, ale sam jest na 1-2 hity albo dużo przetrzyma, ale sam nie potrafi zabić. Jak dla mnie jedynym wyjątkiem od tej teorii są orki. Ale te jak zawsze - śmierdzą :P

Pozdrawiam

Thorns

i tu jestes w bledzie, dagera z orkimi to ja jeszcze nie widzialem.. i tak teraz najlepszymi  sa aw/sk  lub pw/sws albo klasyki th/pp  th/pal i nie ma charów
pro uber...  itp   sa tylko kiepscy i dobrzy gracze..

MastJedi

bosh, bo ja dagger + ork dałem jako przykładowy sposób myślenia. Wcale nie musi to być dobra klasa. Nie znam się na X-menach.
ale tak jak napisałem - prawie wszyscy miłośnicy L2 nie uznają DN za LineageII, tylko zupełnie inną grę wykorzystującą jedynie klienta (czyli tekstury) L2.

Ja gdybym stawiał serwer i miał ingerował tak mocno w grę, to przywróciłbym porządek - żaden elf nie byłby w stanie współpracować z dark elfem.  Czy to w klanie, czy party. Wręcz flagowali by się automatycznie, gdyby znaleźli się w promieniu powiedzmy 100 metrów od siebie :D
- Elfy z ludźmi i krasiami
- Dark elfy z ludźmi, krasiami i orkami
- Krasie mogłyby ze wszystkimi - wiadomo - business is business.
- Ludzie z elfami, dark elfami i dwarfami.
- Orki z krasiami i dark elfami.
To by były super klany/party :D

Pozdrawiam