Rezygnacje Modów

Zaczęty przez Polgara, Czerwiec 22, 2009, 10:38:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polgara

Główny powód rezygnacji tej grupy modów ze swoich stanowisk jest wszystkim wiadomy. Rezygnację złożyli 19.06.2009 została ona przyjęta i z dniem dzisiejszym następuje odebranie im uprawnień moderatora.

bula, SknerusKK, System
Jest mnie ogromnie żal z tego powodu że zdecydowaliście się na tak drastyczne kroki oraz szanuje konsekwentność waszych decyzji.
Nie pozostaje mnie nic innego jak podziękować wam za wkład pracy jaki włożyliście w funkcjonowanie tego forum, pomocy nam Administratorom utrzymaniu porządku jak i pomocy użytkownikom w ich problemach związanych z grą. Mam też nadzieję że nie usuniecie się całkowicie z życia forum i nadal będziecie udzielali się na forum.
Z mojej strony przyznaję wam rangę Wyróżnionych na 3 miesiące, przynajmniej tak mogę wam podziękować.

Jeszcze raz wielkie dzięki i życzę powodzenia.

Xyber

"Nowi" admini zabijają to forum ... pozwolę sobie to skomentować po raz kolejny takim o to obrazkiem:

Sebal

Polgara, to zamiast wyróżnionego na 3 miesiące daj Im VIP'a. I także, mam nadzieję, że na forum będziecie zaglądać :).
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Frohike

Popieram. Uważam, że tym trzem panom należy się ranga VIP :)

Dev

Skoro ja dostalem vipa, to daj tez im permavipa, akurat oni byli najlepszmi modami imo na forum ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

fedur

YoungPadawan

VIP to im się raczej należy bez dyskutowania nad tą kwestią...
I'm offline.

System

wyróżnienie na 3 miesiące za prawie 4 lata pracy na forum? n/c
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Maślan

Cytat: System w Czerwiec 24, 2009, 12:09:09 PM

to potwierdza jedynie jakie decyzje podejmuje administracja xD

Soulern

Cytat: Maślan w Czerwiec 24, 2009, 12:36:00 PM

Później zapewne i tak dostaniecie VIPa, tak samo jak Marc1n...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Polgara

Decyzję o przyznaniu tej trójce tylko Wyróżnionych jest tylko i wyłącznie moją decyzją proszę nie mieszać w to Koszałka oraz Soula.
O tym że ranga Vip panom się należy zwłaszcza Systemowi świetnie sobie zdaję sprawę ale mam dylematy co do pozostałej dwójki
bo staż pracy moderatorskiej mają dużo krótszy.
Wiedziałem też że podniosą się głosy o przyznanie rang VIP i chciałem w ten sposób wiedzieć czy chcecie i uważacie że na rangę
Vip zasługuje cała trójka czy tylko wybrane osoby z tego grona.

Uważam Cię Maślan z inteligentną osobę więc następnym razem zanim coś napiszesz pomyśl tym co się nazywa mózgiem.

System rezygnacje złożyło was czterech,dałem Tobie jak i pozostałym możliwość zmiany decyzji po za Sknerusekk ponieważ on miał też inne powody rezygnacji,jeden z Was zmienił zdanie Ty jak i Bula zdania nie zmieniliście, czyli byliście konsekwentni w swojej decyzji.
Wiedziałeś dobrze że rezygnacja ze stanowiska równa się przyjęciu wszystkich konsekwencji jakie za tym stoją i nie ważne jaką
dostalibyście rangę powinniście to przyjąć z godnością.
A tak zamiast czekać cierpliwie na rozwój wydarzeń, zachowujesz się jak obrażony dzieciak którego skrzywdzono i próbujesz zrobić następną dramę, i tu tracisz w moich oczach bo uważałem Cię za osobę poważną i konsekwentną w swoich działaniach.

System

kuzguwu
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Maślan

Cytat: Polgara w Czerwiec 24, 2009, 01:33:00 PM

Decyzję o przyznaniu tej trójce tylko Wyróżnionych jest tylko i wyłącznie moją decyzją proszę nie mieszać w to Koszałka oraz Soula.
O tym że ranga Vip panom się należy zwłaszcza Systemowi świetnie sobie zdaję sprawę ale mam dylematy co do pozostałej dwójki
bo staż pracy moderatorskiej mają dużo krótszy.
Wiedziałem też że podniosą się głosy o przyznanie rang VIP i chciałem w ten sposób wiedzieć czy chcecie i uważacie że na rangę
Vip zasługuje cała trójka czy tylko wybrane osoby z tego grona.

Uważam Cię Maślan z inteligentną osobę więc następnym razem zanim coś napiszesz pomyśl tym co się nazywa mózgiem.

System rezygnacje złożyło was czterech,dałem Tobie jak i pozostałym możliwość zmiany decyzji po za Sknerusekk ponieważ on miał też inne powody rezygnacji,jeden z Was zmienił zdanie Ty jak i Bula zdania nie zmieniliście, czyli byliście konsekwentni w swojej decyzji.
Wiedziałeś dobrze że rezygnacja ze stanowiska równa się przyjęciu wszystkich konsekwencji jakie za tym stoją i nie ważne jaką
dostalibyście rangę powinniście to przyjąć z godnością.
A tak zamiast czekać cierpliwie na rozwój wydarzeń, zachowujesz się jak obrażony dzieciak którego skrzywdzono i próbujesz zrobić następną dramę, i tu tracisz w moich oczach bo uważałem Cię za osobę poważną i konsekwentną w swoich działaniach.

kaj przepraszam polgi :****