Xentin - in action

Zaczęty przez Xentin, Czerwiec 24, 2009, 08:38:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xentin

Zrobiłem dzisiaj z nudów filmik i chciałbym wam go zaprezetowac akcje sa z Czerwca ;)
Jest to moja 1 produkcja ... nigdy sie wczesniej nie bawilem

June 2009 ...
Xentin - In Action
Server: Graveland x666
POV: Adventurer / Sorcerer / Bishop
Creator: Xentin

Music Disturbed - Enemy Rise Against - Breaking Benjamin - Follow

http://www.youtube.com/watch?v=KALNfSSE7nM

muchosQQ

Sebal

Xentin, wrzuć to na jakiś serwer inny niż YouTube bo Oni nie pozwalają Ci odtwarzać dźwięku :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Xentin

Cytat: muchosQQ w Czerwiec 24, 2009, 09:08:37 PM
lolgravelandlol

TAk graveland bo chyba nie ma fajnych high rate bez dotacji gralem na WAR ale tam dotacja weszla nie lubie serwerow co jest dotacja

Cytat: Sebal w Czerwiec 24, 2009, 09:11:04 PM
Xentin, wrzuć to na jakiś serwer inny niż YouTube bo Oni nie pozwalają Ci odtwarzać dźwięku :P

wrzuce jak mi tylko czas pozwoli niestety youtube teraz tak zrobilo ;/

YoungPadawan

jeez...lolpov, lolenemy...pure graveland
I'm offline.

Xentin

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 24, 2009, 09:15:32 PM
jeez...lolpov, lolenemy...pure graveland

zgadzam sie ;) ale ale co ty chcesz od hr tam ludzie nie graja umiejetnosciami tylko F1/F2 ... i nuki sie modla by siadl crit

YoungPadawan

lolenemy to jedno
LOLPOV to drugie.
I'm offline.

muchosQQ

graveland nawet fajny byl, mozna bylo sie posmiac

bula

wow ... nic wartego ogladania, jedyne klany ktore tam cos prezentowaly(czyt. 1 party musialobyc wynoszone przez conajmniej 18 wartagow, bo 17tu jeszcze dawalismy rade) to PlayboyS a.k.a. LivinLegends i warchlaki

Xentin

Cytat: bula w Czerwiec 24, 2009, 11:11:36 PM
wow ... nic wartego ogladania, jedyne klany ktore tam cos prezentowaly(czyt. 1 party musialobyc wynoszone przez conajmniej 18 wartagow, bo 17tu jeszcze dawalismy rade) to PlayboyS a.k.a. LivinLegends i warchlaki

tak ale to siege i do tego pewnie low rate;) a jezeli high albo mid to daj mi stronke tego serwera:) chetnie bym tam zajrzal

bula

Cytat: Xentin w Czerwiec 24, 2009, 11:36:24 PM

tak ale to siege i do tego pewnie low rate;) a jezeli high albo mid to daj mi stronke tego serwera:) chetnie bym tam zajrzal
to jest, a raczej byl graveland x666

Xentin

teraz zauwazylem ze to gl i wydaje mi sie ze cos miedzy 1-3 edycja :) wtedy gralem tez tam na nazwie deXter ( AW )

kojarze  troche ludzi z tego screena :)

bula

Cytat: Xentin w Czerwiec 24, 2009, 11:40:56 PM
teraz zauwazylem ze to gl i wydaje mi sie ze cos miedzy 1-3 edycja :) wtedy gralem tez tam na nazwie deXter ( AW )

kojarze  troche ludzi z tego screena :)
to jest edycja o 1 przed ta, ktora jest teraz, ci wszyscy ludzie lezacy na glebie dostali jednym skillem :>

Xentin

to w 4 edycji nie gralem gralem 1,2,3 chyba i teraz troche gram teraz to tylko tak 4 fun poprostu magowie tam owns .... szczegolnie sh

DEfan

WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

YoungPadawan

tak, enchant skilli z ct1.5 też, ale to nie temat o serwie, tylko o lolfrapsie z tego serwa.
I'm offline.

TeJP

Cytat2) Respektujemy że nie każdy ma czas na graniu low rate, wiec nie traktujemy takich użytkowników gorszych

Do samego filmiku.
Po pierwsze: Intro slabo wykonane, bynajmniej mnie nie zaciekawilo.
Po drugie: Film bez muzyki to jak kanapka bez masła.  :D
Po trzecie: Ludzie co z tego ze na yt jest opcja hd jak i tak slabo sie oglada tego typu filmiku? O_o  Odradzam umieszczanie swoich produkcji na yt m.in ze wzgledu na muzyke, slaba jakosci - no chyba, ze chcesz otrzymywac lolsweetasne komentki pod swoim filmikiem
Po czwarte: ''Zrobilem film z nudow'' Jeszcze nic co wzielo sie z nudow nie bylo dobre..

Tyle ode mnie. Poogladaj sobie frapsy najlepszych, zobacz jak oni to robia. Poczytaj, sciagnij demo(^^) adobe afte effect+sony vegas. Cwicz rozne tutoriale a napewno nastepna produkcja bedzie w chuj lepsza.

zzOMGzz AW/sk

saromontes

Xentin

filmik usunelem z powodu braku muzyki troche go podkrece i zuploaduje na ff albo gdzies

Yukidian

Moar fanbois.

bula

Cytat: Yukidian w Lipiec 04, 2009, 11:08:38 AM

Moar fanbois.
niee, po prostu musialem szybko klan zalozyc i to pierwsze mi sie przypomnialo/wpadlo do glowy(pewnie dlatego ze juz gdzies widzialem, w/e)

x3nomorph

Mhm, ale z tego co wiem to w obecnej "odslonie" GW x666 to Devilsi ownowali az do tego stopnia, ze przeniesli sie na x13 z powodu braku enemy.
new future.

bula

Cytat: x3nomorph w Lipiec 08, 2009, 03:00:24 PM
Mhm, ale z tego co wiem to w obecnej "odslonie" GW x666 to Devilsi ownowali az do tego stopnia, ze przeniesli sie na x13 z powodu braku enemy.
zle info :<

x3nomorph

No ale ostatnio nawet grajac nie widzialem nikogo kto "mhm" moglby cos ugrac...
new future.

bula

Cytat: x3nomorph w Lipiec 08, 2009, 03:42:26 PM
No ale ostatnio nawet grajac nie widzialem nikogo kto "mhm" moglby cos ugrac...
no w sumie my zniknelismy jakies poltora-dwa miesiace temu, moze dlatego ^^