Pytanie do haxz0row z forum :]

Zaczęty przez TeJP, Czerwiec 29, 2009, 03:16:37 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TeJP

Yo!
Nie od dzis wiemy, ze na forum jest wiecej tych non legit niz tych lollgeit.
Potrzebuje waszej pomocy.
Chce uruchomic l2w na interlude l2off. Sciagnalem odpowiednia wersje Ig programu+ probowalem juz chyba wszystkich metod 'zabicia gameguarda'.
Po tych wszsytkich zabiegach odpalam gre przez l2w po czym przy probie logowania sie dostaje crt errora, ktory wyglada nastepujaco :

Do adminow: Niekasujcie przynajmniej dzisiaj topicu :P

EDIT: Najlepiej opiszcie krok po kroku jak sie pozbyc tego -_-'anego gg

EDIT2: Czasem dostaje tez crt ale o poblemie z gg 0x50?
zzOMGzz AW/sk

Bled

na exi chcesz bota palic ? ojojojojjo

YoungPadawan

wszystko jest możliwe ;)

ściągnij wildcarda of fyrre, odpal chodzika i voila. jeżeli surf ma jakieś jeszcze zabezpieczenia to gogogogo maxcheaters.com/elitepvpers.de i poszukaj sobie rozwiązania :P
I'm offline.

Matim

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 29, 2009, 09:27:07 AM
wszystko jest możliwe ;)

ściągnij wildcarda of fyrre, odpal chodzika i voila. jeżeli surf ma jakieś jeszcze zabezpieczenia to gogogogo maxcheaters.com/elitepvpers.de i poszukaj sobie rozwiązania :P

Faaaaajne forum, aż się zarejestrowałem  :D

YoungPadawan

dopiero teraz? zomfg, ja na nim byłem zanim odkryłem, że istnieje coś takiego jak maxcheaters :D
I'm offline.

Beatronix

eee ale krok po kroku na tym forum nie można, napisz swoje gg, może ktoś ci odpisze, albo na pma, ale oficjalnie to krok po kroku nie można ;P

YoungPadawan

to jest dział offtopa, a nie l2 czy mi się tylko wydaje? ;)
I'm offline.

TeJP

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 29, 2009, 09:27:07 AM
wszystko jest możliwe ;)

Własnie o to chodzi, ze probowalem juz sporo rzeczy. Nie wiem moze cos zle robie. Na maxcheaters.com umieja tylko spamowac pod nowym share zeby zdobyc posty. Zrobilem juz dwa topici i nikt nie odpisal. : <

Luk jor pi-ems
zzOMGzz AW/sk