Co wybrać spycjalne wymagania

Zaczęty przez Tomashek, Czerwiec 29, 2009, 12:13:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tomashek

Mam jedynie duże doświadczenie z wowa i zaczynam grać w L2 chciałbym postać DPS nie tank nie HL tylko DPS!!! wzorując się na wowie coś w stylu Warlocka ewentualnie Priesta postacie dopuszczalne to Mroczny Elf, Kamael lub w ostateczności human jestem przyzwyczajony trzymać się z tyłu tankować summonem i zadawać olbrzymie obrażenia debuffami co możecie mi polecić ? proszę o pomoc

YoungPadawan

I'm offline.

GeForce

Z dark elfów to phantom summoner, a z ludzi to warlock.

Jeżeli kronika to conajmniej Gracia to wybrąłbym Phantom Summonera (posiada osłabionego death spike i niezłe cubici). Dps to to raczej nie będzie*, ale sądzę, ze na czymś takim szybko się przestawisz z wowowego warlocka na coś z L2.

* - kwestia przeczna, bo zależy co mamy zamiar robić. Czy summon leci, a my jesteśmy jego healerem, czy pomagamy mu bić wręcz lub magią,.

Inidriel

Albo necro - full debuffów, summon i nuki.

Tomashek

Inidriel

Tomashek

a która postać w L2 z walczących na odległość zadaje największe obrażenia?

YoungPadawan

Cytat: Tomashek w Czerwiec 29, 2009, 09:03:28 PM
a która postać w L2 z walczących na odległość zadaje największe obrażenia?
SH.

anyway TOPIC NA TAKIE PYTANIA ZOSTAŁ JUŻ STWORZONY WIĘC MOŻE Z ŁASKI SWOJEJ NAPISAŁBYŚ W NIM???
I'm offline.

fracti

Cytat: GeForce w Czerwiec 29, 2009, 12:21:58 PM
Z dark elfów to phantom summoner, a z ludzi to warlock.

Jeżeli kronika to conajmniej Gracia to wybrąłbym Phantom Summonera (posiada osłabionego death spike i niezłe cubici). Dps to to raczej nie będzie*, ale sądzę, ze na czymś takim szybko się przestawisz z wowowego warlocka na coś z L2.

* - kwestia przeczna, bo zależy co mamy zamiar robić. Czy summon leci, a my jesteśmy jego healerem, czy pomagamy mu bić wręcz lub magią,.

Warlock z wowa != warlock w l2. Tutaj jak najbardziej necro. Czegos podobnego do shadow priesta tutaj nie doswiadczysz ;) a jesli chodzilo o holy - bishop.

Frohike