Sposób na dualboxa.

Zaczęty przez WhiteMilker, Maj 07, 2009, 08:46:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mike_gornik

Expil glowna postacia , a druga sluzyla tylko do buffowania , wygladalo to na dualbox i dostal bana . Pisze to co wiem , chcialem was poinformowac.
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Nervoson

netheril

Cytat: Nervoson w Czerwiec 30, 2009, 02:47:46 PM
bot>dualbox
no przez pierwszy rok botowania na retku tez mialem z bota frajde ale na dluzsza mete jak pomyslisz ze placisz za gre a w nia nie grasz to juz srednio bawi

A jesli masz na mysli buffera to live>bot>box ale jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma (jak sie niechce bana dostac)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

WhiteMilker

Cytat: mike_gornik w Czerwiec 30, 2009, 02:38:27 PM
Expil glowna postacia , a druga sluzyla tylko do buffowania , wygladalo to na dualbox i dostal bana . Pisze to co wiem , chcialem was poinformowac.

ps. Nervoson twoje komentarze to totalne dno ,a jak chcesz pospamowac to pomyliles topiki.

A dostał bana na dwa konta czy na jedno? ;P

mike_gornik

dostal bana na głównego chara , buffera nadal ma
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Nervoson

Cytat: netheril w Czerwiec 30, 2009, 02:53:05 PM
Cytat: Nervoson w Czerwiec 30, 2009, 02:47:46 PM
bot>dualbox
no przez pierwszy rok botowania na retku tez mialem z bota frajde ale na dluzsza mete jak pomyslisz ze placisz za gre a w nia nie grasz to juz srednio bawi

A jesli masz na mysli buffera to live>bot>box ale jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma (jak sie niechce bana dostac)
Ale przeciez ruoff jest darmowy wiec w czym problem? nie musisz za nic placic.

drama bo koles cos zrobil i dostal bana niby za boxa.

qq

Ej dobra robimy tak.... podajesz login haslo i login powinien sie znajdowac na liscie zbanowanych. Wtedy jestem w stanie uwierzyc.

Frohike

Przeczyściłem nieco ten topic - jakieś posty o Dexie, z których nic nie wynikało oraz posty, które nic nie wnosiły do tematu poszły do kosza.

DonK.

jak obecnie wyglada sprawa dualboxa, da sie odpalic pod vista? bez dziwnych teorii plox, najwyzej punktowane odp - tak udadlo mi sie odpalic dualboxa pod vista po updacie i zrobilem to nastepujaco...
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Neural

To ja może odświeżę temat i zapytam się jak wygląda sprawa dualboxów po Graci +. Wiem że już temat o tym założyłem można go skasować ale niestety do tej pory nic się nie dowiedziałem sensownego...
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

DonK.

dziala ale nie wiem ktory obecnie, co jakis czas sie to zmienia, google.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

sosula

Mozna jakos odpalic, zeby chociaz bufnac sie co 20 min?
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87